whatsapp kan inte videosamtal? det här är lösningen

Ofta avbrutna videosamtal på WhatsApp? Oroa dig inte, så här hanterar du WhatsApp som inte kan videosamtal. Garanterat 100% fungerar

Visst vet du det WhatsApp inte bara tillhandahålla chattjänster utan också telefon och videosamtal. Videosamtal är en funktion som passar dig bäst.

Men ApkVenue fick mycket input, han sa att det ofta fanns problem när videosamtal med WhatsApp. Varför kan inte WhatsApp videosamtal?

Hmm, istället för att du undrar varför, låt oss ta en titt hur man hanterar WhatsApp inte kan videosamtal detta!

Hur man kan övervinna WhatsApp kan inte videosamtal

Jaka är också ofta privat använda videosamtalet, eits men inte bara till flickvänner, också till familjer som är långt borta och sällan träffar varandra.

Men om WhatsApp-videosamtalet har problem, ja dra åt helvete. Vad sägs om dig själv, tycker du också om att bli irriterad över detta problem?

Orsakerna till detta problem är ganska olika. Men vanligtvis, kan övervinnas med detta sätt. Men om du fortfarande inte kan, tveka inte att fråga Jaka. Utan vidare, här är de fullständiga stegen för att lösa detta problem som är enkelt och snabbt.

Åtgärder för att övervinna WhatsApp kan inte videosamtal

Steg 1 - Installera Xposed-applikationen

Först och främst, ladda ner och installera applikationen "Permission Master - Xposed", kan du ladda ner och installera via länken som ApkVenue tillhandahåller följande:

Apparverktyg LADDA NER

Steg 2 - Öppna WhatsApp-applikationen

Öppna din WhatsApp-applikation och gå sedan till "Inställningar". välja "Chattar"och välj sedan "Chat BackUp"och avsluta sedan med att välja "Säkerhetskopiering".

Steg 3 - Avinstallera WhatsApp

Efter att ha gjort säkerhetskopian, gå till menyn "Inställningar" smartphone. Leta efter en undermeny "Appar", sök sedan efter applikationen "WhatsApp". Välj och gör "Avinstallera".

Steg 4 - Installera den senaste WhatsApp

ladda ner och installera "Senaste versionen av WhatsApp", ladda ner och installera omedelbart via länken som ApkVenue tillhandahåller följande:

Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

Steg 5 - Öppna Xposed-applikationen

Det är dags för dig att öppna applikationen "Permission Master - Xposed" som du installerade i början. Klicka på "Appar" och hitta sedan applikationen "WhatsApp", sök sedan "Ta bilder och video". Se till att texten är grön. Klart, snälla försök igen videosamtal via WhatsApp.

Det är hur man hanterar WhatsApp inte kan videosamtal från Jaka. Om du fortfarande har problem kan du fråga Jaka eller försöka använda ett annat videosamtalsprogram (Läsa:Bästa ansökan om videosamtal). Ha ett bra försök!