6 fördelar med blå fågelapplikation jämfört med go-jek och uber

Som en konventionell taxitjänst vill Blue Bird inte lämnas kvar av UBER och GO-JEK. Åh ja, vet du om Blue Bird-applikationen visar sig vara mycket coolare än UBER och GO-JEK?

Steg UBER som presenterar en tjänst rittdelning i Indonesien har det blivit en utlösare för närvaron av transporttjänster uppkopplad Övrig. Börjar med GO-JEK som lagt fram Tagline "Arbetet för nationens barn", transporttjänster uppkopplad fortsätter också att växa snabbt. Till och med långsamt att flytta rollen som konventionell taxi.

Vill inte fortsätta att utelämnas, Blå fågel som har varit en taxileverantör i 44 år i Indonesien börjar förbättra sin tillämpning. Även mer avancerade än GO-JEK och UBER.

  • Snabba sätt att få en Blue Bird Taxi via Android
  • Förutom Grab, GO-CAR och Uber är taxies också officiellt en taxitjänst online
  • Salip AHOK, Uber presenterar lösningar för att övervinna trängseln i Jakarta!

Fördelarna med Blue Bird-applikationen

Det måste erkännas, även om det har gått länge sedan en ansökan om taxibokning är den gamla Blue Bird-ansökan långt efter jämfört med GO-JEK eller UBER. Men, ansökan Min blå fågel som har uppdaterats nu är mycket coolare än Uber och GO-JEK. Och den nya My Blue Bird-applikationen kan användas på Jakarta, Bandung, Semarang, Surabaya, Bali och Medan.

Webbläsarapplikationer Blue Bird Group Officiell informationssystem Dep. LADDA NER

1. Tvåstegsverifiering

När du registrerar dig för första gången i My Blue Bird-applikationen kommer du att bli ombedd att fylla i namn, mobilnummer, e-postadress och lösenord som du kommer att använda. Därefter måste du verifiera ditt telefonnummer och e-postadress.

Telefonnummer används verkligen för att underlätta kommunikationen mellan konsumenter och förare. Under tiden kommer e-postadressen att användas för att skicka information om din resa. Häftigt, eller hur?

2. Maskerat nummer

Maskerat nummer är en av de unika funktionerna i My Blue Bird-applikationen som gör den svalare än UBER eller GO-JEK. Den här funktionen förhindrar att ditt telefonnummer visas på förare när du ringer dem och nummer förare kommer inte heller att visas i dig.

3. Lättare att övervaka förarplats

Ett av de viktigaste klagomålen i den gamla Blue Bird-appen var plats förare som inte kan övervakas realtid. Som ett resultat måste du tro att det bara finns få taxibilar, även om det faktiskt finns många flottor runt dig.

Nu, i den nya My Blue Bird-applikationen, kommer du att kunna se platsen och antalet förare runt dig realtid lätt. Även den beräknade taxiankomsten kommer att visas. Åh ja, när du beställer kan du också ange ett meddelande till föraren.

4. Kan beställa taxi för imorgon

Till skillnad från tjänsten rittdelning UBER och GO-JEK som bara kan beställa för tillfället, Blue Bird Taxi-tjänsten låter dig beställa ett fordon för nästa dag. Nu, med den nya My Blue Bird-applikationen kan du beställa en taxi för morgondagens behov eller under de närmaste timmarna. Det är inte mer du är sen eftersom du inte kan ta en taxi sent till flygplatsen eller när du vill möte.

5. Kan välja typ av taxi

UBER erbjuder ett urval av tjänster UBER X och UBER Black, men vi som användare kan inte välja vilken bil som ska användas. Likaså med GO-JEK genom GO-CAR-tjänsten finns det inget alternativ att välja en bil. Nu, i My Blue Bird kan vi välja vilken typ av taxi som passar våra behov, vare sig Blue Bird, Blue Bird Van för fler behov eller Silver Bird och Silver Bird Van.

6. Easy Ride

Väntar du ofta länge när du beställer UBER eller GO-CAR? Om du använder My Blue Bird kan du senare stoppa Taxi vid sidan av vägen, först då aktivera applikationstjänsten med funktionen Easy Ride. Tricket är att verifiera mellan kör och passagerare via applikationen. Så du kan gå upp först och sedan ansluta till applikationen. Det skiljer sig verkligen från UBER och GO-CAR, som måste beställas via applikationen först, eller hur?

Tyvärr är Easy Ride-tjänsten ännu inte tillgänglig i den aktuella versionen. I framtiden kommer denna tjänst att aktiveras samtidigt som metoden kontantlös för betalningen.

Hur cool är taxitillämpningstjänsten som erbjuds av den senaste My Blue Bird? Så vem säger att konventionell taxi inte kan uppkopplad?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found