hur man tittar på YouTube-videor på en smartphone utan kvot

Gillar du streaming på YouTube, men kvoten är döende? I så fall har JalanTikus ett viktigt tips för dig, nämligen hur man tittar på videor på YouTube utan kvoter!

Skapad av tre tidigare PayPal-anställda 2005, Youtube förvandlas till videomedia ström favorit i världen sedan Google förvärvades 2006. Inte bara ström, på YouTube kan du också umgås.

Gillar du det ström på YouTube, men kvoten är döende? I så fall har JalanTikus viktiga tips för dig, nämligen hur man tittar på videor på YouTube utan kvoter!

  • Så här streamer du YouTube utan att buffra på en dator
  • Inspirera! Dessa fem YouTube-kanaler favoriseras också av berömda YouTubers
  • De 10 senaste YouTube-funktionerna som du kanske inte känner till

Hur man tittar på videor på YouTube utan kvoter

Så videotjänst ström som ger en mängd kreativt och intressant innehåll, många föredrar ström YouTube istället för att titta på TV. Som ett resultat tar kvoten ut snabbt.

Så att du inte blir irriterad eftersom du vill titta på samma YouTube-video många gånger men inte vill att kvoten ska ta slut snabbt, prova följande sätt att titta på videor på YouTube utan kvot:

  • Ladda ner applikationen YouTube GO på din smartphone. Denna applikation är fortfarande i etapper Tidig tillgång, men kan laddas ner direkt verkligen från Google Play Butik.
Google Inc. webbläsarappar LADDA NER
  • Efter installationen, verifiera via ditt mobilnummer för att säkerställa att du är YouTube-användare. Dessutom kan du också ansluta det till ett Gmail-konto.
  • Öppna eller sök efter videon du vill titta på. Sedan klick, då ser du alternativet att ladda ner videon i olika kvalitetsalternativ.
  • Ladda bara ner den. Efter nedladdningen kan du titta på videon om och om igen utan att behöva oroa dig för att din kvot ska tömmas.

För att göra det här sättet att titta på YouTube-videor utan kvoter mer effektivt är det en bra idé att använda YouTube GO när du är ansluten till en gratis WiFi-anslutning. Så använd verkligen inte kvoter.

Lycka till!