De 10 bästa musikredigeringsapplikationerna på Android låter dig vara bra på DJ

DJ-yrket är mycket lovande idag. Vill du vara bra på DJ men bara ha en Android-smartphone? Koppla av, den här gången berättar ApkVenue dig om de 10 bästa musikredigeringsapplikationerna på Android. Garanterad att göra dig DJ snabb.

Disk-jockey aka DJ är ett yrke som kan göra dig bedövad av det. Genom att mixa och redigera låtar kan du också rocka i takt med musiken. DJ-yrket är ganska lovande och kan tjäna en hel del pengar.

Men hur är det med de av er som vill lära sig DJ men har begränsade medel? Ta det lugnt, bara beväpnad med en Android-smartphone kan du bli en bra DJ. Här berättar ApkVenue De 10 bästa apparna för musikredigering på Android att lära sig DJ!

  • Dessa 9 musikstreamingtjänster som du kan få tillgång till gratis vet du!
  • Har du glömt att ta med hörlurar? Så här lyssnar du på musik genom hörsnäcken!

De 10 bästa musikredigeringsprogrammen på Android

1. eDJing Mix

eDJing Mix lämplig för dig som är seriös om att vara en DJ bara beväpnad med en Android-enhet. Som en prisbelönt ansökan Bästa appen från Google 4 år i rad behöver du inte tvivla på kvaliteten på eDJing Mix. Denna musikredigeringsapplikation kan fungera responsivt och producera fantastisk ljudkvalitet.

Nedladdningslänk: eDJing Mix

DJiT DOWNLOAD Video & Audio Apps

2. UniPad Launchpad

Som en ansökan startplatta cirkulerar i Google Play Butik, Unipad Launchpad kan sägas vara bäst. Med en enkel skärm och en lyhörd peksensor på Unipad kan du spela musik från kända musiker som Alan Walker, rödbrun 5, etc.

Nedladdningslänk: UniPad - Launchpad

3. DJ Studio 5 gratis musikmixer

DJ Studio 5 Free Music Mixer kan vara ett alternativ för dig som letar efter en DJ-musikredigeringsapplikation som är helt gratis. Ändå finns det några funktioner som är låsta och betalade för, men de är inte nödvändiga för dig som är nybörjare. Det fina är att du inte hittar annonser dyka upp, vattenstämpeleller andra irriterande saker.

Nedladdningslänk: DJ Studio 5 Free Music Mixer

Beatronik video- och ljudappar LADDA NER

4. PocketBand Social DAW

PocketBand Social DAW är en av de bästa musikredigeringsapplikationerna som du måste installera på din Android. Med den här applikationen kan du skapa musikblandningar i kombination med beats slåtrummor, synths, provtagareoch röstinspelningar. Ställ in din musik på bästa sätt, spela och dela med vänner.

Nedladdningslänk: PocketBand Social DAW

5. Audio Evolution Mobile Studio

Audio Evolution Mobile Studio är det mest kraftfulla musikredigeringsprogrammet eftersom det stöder redigering flera spår och MIDI-ljudinspelning. Du kan också spela in din röst, gitarr, tangentbord och så vidare för att kombinera dem till trevlig musik.

Nedladdningslänk: Audio Evolution Mobile Studio

6. Walk Band Music Studio

En musikstudio i din hand, det är appens främsta försäljningsargument Walk Band Music Studio optimerad för Android-enheter. I detta musikredigeringsprogram kan du spela piano, gitarr, trummor, bas och synthesizer med realistiska instrumentljud. Spela in din musik och dela den på sociala medier.

Nedladdningslänk: Walk Band Music Studio

7. AudioDroid: Audio Mix Studio

AudioDroid: Audio Mix Studio är i grunden en ljud- och musikinspelning, redigering och mixning. Du kan också redigera olika ljudfilformat, från MP3, MP4, WAV, AAC, OGG och AMR. Förutom att den används som musik kan du också spara den för larmljud, aviseringar och ringsignaler.

Nedladdningslänk: AudioDroid: Audio Mix Studio

8. Music Maker JAM

Genom ansökan Music Maker Jam Du kan kombinera olika typer av ljudprover och skapa din egen musik. Du får också redigeringsflexibilitet med tillgänglighet 8-kanals mixer. Om du vill lägga till fler funktioner realtidseffekter.

Nedladdningslänk: Music Maker JAM

9. MixPad Music Mixer Gratis

Se ut som en professionell musikredigeringsapplikation, MixPad Music Mixer Gratis ger en responsiv redigeringsupplevelse. MixPad Music Mixer stöder också nästan alla ljud- och filformat samplingshastighet från 6 kHz till 96 kHz.

Nedladdningslänk: MixPad Music Mixer Free

10. Media Converter

Media Converter kommer som den sista touchen i musikredigering på Android. Du kan använda den här applikationen för att konvertera ljudformat till olika andra format, till exempel MP3, MP4, OGG, AVI, MPEG, FLV, WAV och många fler.

Nedladdningslänk: Media Converter

Så det är de 10 bästa musikredigeringsapplikationerna på Android för de av er som vill lära sig att bli en DJ. Har du någon aning om vilken typ av musik du ska göra? Eller har du rekommendationer för andra redigeringsprogram? Dela med sig i kommentarfältet ja och lycka till!

Läs också artiklar om musik eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found