5 sätt att minska fotostorleken till 100 kb

Hur man minskar fotostorleken till 100 kb är faktiskt enkelt. Tro inte? Här granskar ApkVenue hur man kan minska storleken på foton på en mobiltelefon samt en snabb och enkel bärbar dator!

Hur man minskar storleken på fotot är faktiskt enkelt att göra. Dessutom, genom att minska storleken, kan kvaliteten på fotot fortfarande bibehållas som tidigare.

Till exempel för att ansöka om jobb uppkopplad eller andra administrativa krav, där du måste ladda upp ett fotokort som endast måste komprimeras till 100 kb.

Inget behov av panik! Nu kan du enkelt ändra storlek på foton på flera enkla sätt som du kan göra på mobiltelefoner och bärbara datorer, vet du.

Är du nyfiken? Här granskar ApkVenue samlingen hur man minskar fotostorleken på HP och bärbar dator som du kan öva nedan, deh!

En samling sätt att minska storleken på foton på mobiltelefoner och bärbara datorer utan att minska kvaliteten

Du kan göra flera sätt att minska storleken på foton på mobiltelefoner och bärbara datorer genom att lita på applikationen eller programvara, som Måla, Adobe Photoshop, och andra.

När det gäller om du är lat att installera och föredrar att komprimera foton utan en applikation, finns det också några onlineverktyg som du kan komma åt direkt via applikationen webbläsare Android och bärbara datorer.

Du kan välja det här alternativet efter dina behov, och resultaten som ges av varje metod som ApkVenue delar är lika bra.

Antingen från applikationer eller speciella webbplatser som du har tillgång till gratis på internet kan allt användas som mellanhand för hur man kan minska fotoupplösningen.

Huvudfunktion Varför behöver du veta hur man minskar fotostorleken?

Hur man minskar fotostorleken är utan tvekan ett av de viktiga knep som du måste bemästra, för i denna tid kommer du ofta att hantera digitala dokument inklusive foton.

Varje institution har vanligtvis sina egna standarder beträffande fotostorlek samt upplösningen på de foton de använder, och du måste tillhandahålla digitala foton enligt de standarder de sätter.

Därför måste du veta hur du komprimerar 100KB-foton i väntan på att samla in digitala foton i olika format och storlekar.

1. Hur man minskar fotostorleken på Android via applikationen

Nu är det dags att alla behov kan göras online mobil alias genom smartphone, inklusive för företag komprimera och ändra storlek fotostorlek, här!

Så om du har en foto- eller selfiefotfil på din mobiltelefon och är lat för att flytta den till en PC eller bärbar dator kan du också ändra fotostorleken till liten på Android, vet du.

Här kan du lita på en mängd av de bästa fotokomprimeringsapplikationerna på Android, en av dem Photo Compress 2.0 som har en liten storlek, bara 1,7 MB och utan annonser. Nyfiken?

Steg 1 - Ladda ner Den senaste Photo Compress 2.0-applikationen för att komprimera foton

Se till att du har laddat ner och installerat programmet Photo Compress 2.0 som du kan få på länken nedan, gäng.

Foto och bild Ladda ner appar
Steg 2 - Välj foton du vill komprimera

Öppna programmet Photo Compress 2.0 och välj sedan ett alternativ Galleri och välj passfoto eller selfie som du vill komprimera.

Steg 3 - Börja komprimera fotostorlek

För att börja zooma ut storlek foto, allt du behöver göra är att trycka på knappen Komprimera. Sedan kan du välja kvalitet genom att skjuta toogle tillgänglig om du trycker på Komprimera ännu en gång.

Steg 4 - Spara det komprimerade fotot
  • Överst kan du se storleken före och efter komprimering. Slutligen måste du bara trycka på Utgång sedan lagras dina foton automatiskt i det interna minnet på din Android-telefon.

2. Hur man ändrar fotostorlek på mobiltelefoner utan applikationer

Denna andra metod för att minska storleken på fotot kräver ingen applikation, och du kan öva det direkt från en Android-telefon.

Om du är lat motladda ner och installera ett program på en Android-mobiltelefon eftersom minnet är fullt kan du också följa metoden som ApkVenue kommer att diskutera detta.

Här behöver du bara en onlineverktyg som heter iLoveIMG. Låter detsamma som iLovePDF som tjänar till att slå samman PDF-filer va! Hehehe ...

Dessutom är en av fördelarna med iLoveIMG att den stöder indonesiska språkwebbplatser. Så det gör det inte svårt för dig att följa stegen enligt följande.

Steg 1 - Gå till iLoveIMG-webbplatsen och välj foton för att komma igång med hur du komprimerar foton

Först måste du bara öppna webbplatsen iLoveIMG (//www.iloveimg.com/id) på ansökan Google Chrome tills en skärm visas som följande.

Då behöver du bara välja menyn Komprimera bild> Välj bild för att ladda upp ett foto som du vill minska storleken från internminnet.

Steg 2 - Börja komprimera foton

Se till att bilden som laddas upp till iLoveIMG-webbplatsen är korrekt, om du redan har det, tryck bara på Komprimera bild i avsnittet nedan. Vänta på körprocessen i några sekunder.

Steg 3 - Ladda ner Bild komprimerad

När det är klart kan du ta reda på storleken på fotot från bilden som har bearbetats av iLoveIMG. Om ApkVenue säger att iLoveIMG är ganska effektivt eftersom det kan krympa bilder med 83%, gäng.

För män-ladda ner, du måste bara knacka Ladda ner komprimerad bild den sparas automatiskt i mappen Nedladdningar på din Android-telefon.

3. Hur man minimerar Storlek Fotofiler på en bärbar dator utan applikation

Detta steg kommer att vara lämpligt för dig som är lat installera programvara på bärbara datorer, typer av Adobe Photoshop och så vidare.

Denna metod för att komprimera foton liknar vad ApkVenue granskade i föregående punkt, men den här metoden är mer lämplig när du tränar den med en bärbar dator.

För att minska storleken på foton på en bärbar dator utan applikation behöver du bara lita på applikationen webbläsare PC, internetnätverk och namngivna webbplatser IMGOnline, gäng.

Tja, här får du till och med alternativ och kan till och med tillämpa hur man minskar storleken på fotot till 200kb, 100kb, eller som du vill, låt oss se hur man kan minska storleken på den här fotofilen.

Steg 1 - Öppna IMGOnline-webbplatsen på Webbläsare PC för att komprimera foton 100KB

Öppna applikationen webbläsare, som Google Chrome på din PC eller laptop och öppna en webbplats IMGOnline (//www.imgonline.com.ua/eng/compress-image-size.php) tills en skärm visas som följande.

Steg 2 - Utför inställningar för fotokomprimering

Bläddra ner på skärmen tills du hittar ett avsnitt som följande. Först måste du bara ladda upp fotot som du vill komprimera med ett klick Välj FIL.

Välj sedan ett alternativ Komprimera jpg-filen till: (...) Kbytes för att zooma ut för att passa storleken, om du har klickat OK.

Steg 3 - Vänta på processen och Ladda ner Foto

Vänta på processen ett tag och IMGOnline-webbplatsen ger filstorleken efter komprimering som i följande bild.

För att ladda ner det är allt du behöver göra att klicka Ladda ned bearbetade bilder som ska lagras på din PC eller laptop.

4. Hur man minskar fotostorleken med färg på en bärbar dator

Nästa sätt att minska storleken på fotot kan göras med hjälp av Windows-standardprogrammet, nämligen Måla som visar sig användas för att minska storleken på dina foton, vet du.

Denna fotoredigeringsapplikation är garanterat enkel att använda, inte komplicerad, särskilt tung för din PC eller bärbara datorspecifikationer som kan vara begränsade.

Låt oss se stegen för hur du krymper fotofiler med Paint enligt följande!

Steg 1 - Öppna färg för att öva på hur man kan minska storleken på fotot

Öppna först applikationen Måla och välj det foto du vill minska med kommandot Öppen. Nästa gång verktygsfält, Välj ett alternativ Ändra storlek.

Steg 2 - Börja minska fotostorleken i färg
  • Därefter visas ett fönster Ändra storlek och snedställ som på bilden nedan.
Steg 3 - Gör inställningar för att ändra storlek på foton

Sedan går du till avsnittet Ändra storlek. Här kan du hantera Procentsats eller Pixlar enligt dina behov.

Glöm inte att aktivera den Behåll bildformat så att proportionerna på fotot inte ändras. Om du har klickat OK.

Steg 4 - Spara det komprimerade fotot

Kontrollera de foton du har minskat. För att spara går du till menyn Arkiv> Spara som> JPEG-bild och ta de vanliga lagringsstegen, gäng.

5. Hur man komprimerar foton i Adobe Photoshop (lämplig för bloggare)

Under tiden, om du har lite expertis med programvaraAdobe Photoshop, du kan också använda denna professionella designapplikation, vet du.

Speciellt för bloggare, här kan du dra nytta av en funktion som heter Spara för webben för att minska storleken på fotot så att det blir lättare när det laddas upp till din blogg eller webbplats, gäng.

För stegen kan du följa helt nedan!

Steg 1 - Öppna det foto du vill redigera
  • Öppen programvara Photoshop på din PC eller laptop, här använder ApkVenue Adobe Photoshop CC 2015. Klicka och dra sedan fotot från Utforskaren till Photoshop-fönstret.
Steg 2 - Spara foton med Spara för webben
  • Gå sedan till menyn Arkiv> Exportera> Spara för webben (Legacy) eller öppna den med en kombinationsknapp Alt + Skift + Ctrl + S.
Steg 3 - Gör inställningar Förinställa Spara för webben

För att minska storleken på ett foto på en dator med Adobe Photoshop kan du först ställa in det i fönstret Spara för webben förinställa som är högst upp. Här valde Jaka JPEG Medium.

Då kan du också ställa in Bildstorlek genom att ändra pixelvärdet eller procentandelen. Att se förhandsvisning resultatet av komprimeringen kan du se längst ner till vänster, gäng.

Steg 4 - Spara fotoresultatet

Om du är säker på dina inställningar är allt du behöver göra att klicka på knappen Spara ... längst ner och den omdirigeras automatiskt till ett nytt fönster som det nedan.

Här behöver du bara bestämma platsen där du ska spara fotot och även namnet. Slutligen klickar du bara på knappen Spara för att spara foton.

Andra funktioner varför du borde Komprimera och Ändra storlek Fotostorlek?

Även om det minskar kvaliteten lite kanske du undrar vad det handlar om anledning komprimera och ändra storlek Foto du måste göra, gäng.

Åtminstone för dessa två saker är det mycket nödvändigt att minska storleken på fotot. Vad är några av dem?

1. Att minimera foton kan göra din blogg lätt

Speciellt för de av er som bara lär sig att skapa en blogg, kan en ljus bildstorlek i 100kb-intervallet vara kapabel påskynda laddningsprocessen eller läser in webbplats du, du vet.

Med utseendet på en webbplats eller blogg som laddas snabbare behöver besökare naturligtvis inte vänta länge för att omedelbart njuta av innehållet i den.

Enligt vissa SEO-utövare (Seacrh-motoroptimering) spelar laddningshastigheten för en webbplats också roll ranking i sökmotorer. Så fler besökare kan komma hit!

2. Krympande fotostorlek sparar lagringsutrymme

Vet du orsaken till varför du bör minska storleken på fotot, till exempel mycket ladda upp filer för registrering eller jobbansökningsbehov?

Naturligtvis är orsaken till spara lagringsutrymme, där säkert många människor laddar upp foton till servern.

Okomprimerade fotofiler kommer att få servern att ladda upp snabbt och snabbt överbelastning.

Video: Rekommenderade applikationer & programvara Obligatoriskt innan du går in i arbetslivet

Det var tips och tricks om hur man kan minska storleken på foton på mobiltelefoner och bärbara datorer till 100 kb utan att minska kvaliteten som du enkelt kan göra.

På så sätt kan du enkelt ta hand om administrationen, som att registrera dig för arbete eller andra behov, eller hur?

Snälla också dela med sig och ge kommentarer om den här artikeln för att fortsätta få information och nyheter om den senaste tekniken från JalanTikus.com. Lycka till!

Läs också artiklar om Foto eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found