hur man ändrar någon annans Windows-lösenord utan att behöva veta det gamla lösenordet

Att använda ett inloggningslösenord för vår bärbara dator eller dator är ett sätt att säkra vår bärbara dator / dator från dataförlust eller andra saker. Det visar sig dock att användning av ett inloggningslösenord i Windows för närvarande verkar mindre effektivt

Använd ett lösenord logga in för vår bärbara dator eller dator är ett sätt att säkra vår bärbara dator / dator från dataförlust eller andra saker. Det visar sig dock använda ett lösenord logga in i Windows just nu verkar det mindre effektivt att säkra våra bärbara datorer. Eftersom det finns sätt att ändra lösenordet logga in Windows utan att ange det gamla lösenordet eller det ursprungliga lösenordet för den bärbara datorn.

  • Hur man visar lösenord i Firefox
  • 5 enkla sätt att hacka lösenord
  • Tips för att skapa ett säkert lösenord

Metoden är mycket enkel, vi behöver bara öppna CMD (kommandotolken) att göra det. Här är stegen:

Hur man ändrar någon annans Windows-lösenord utan att veta det gamla lösenordet

  • Öppen CMD med Administratörsrättigheter, hur man klickar Starta> skriv CMD i sökrutan> högerklicka på CMD> Kör som administratör. Då visas ett fönster Användarkontokontroll, klick Ja.
  • När CMD öppnas skriver du kommandot: nätanvändare, att veta Användarnamn måldator. Ta Administratörens användarnamn Ja kompis!
  • När vi får reda på det Användarnamn måldator, skriv kommandot: nätanvändare [användarnamn] [nytt lösenord] tryck sedan på stiga på. Exempel: acer nätanvändare 123456
  • Gjort. Lösenordet för målbärbara datorn / datorn har ändrats. För att vara säker, omstart dator och ange sedan lösenordet som du just skapade.

Lätt rätt? Men metoden ovan är mindre effektiv om den görs i användareGäst, för att få åtkomst till administratörsrättigheter måste du först ange det ursprungliga lösenordet användare Gäst. Tricket är att be att ange samma lösenord som ägaren till måldatorn / bärbara datorn. Det finns en möjlighet att ägaren kommer att vara misstänksam mot vad vi öppnar cmd-administratör. Det är allt och lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found