ett enkelt sätt att ta fram filtilläggsinformation i Windows

För att övervinna detta ger Jalan Tikus information om hur du enkelt tar upp filtillägg i Windows. Denna metod är verkligen effektiv ..

Har du någonsin haft en felöppningsincident Filändelsen? Som ett resultat är filerna du öppnar konstiga. Därför är det viktigt för oss att veta om Filändelser. Filändelsen är den sista bokstaven efter perioden av ett filnamn. File Extension fungerar för att bokmärka innehållet eller formatet på en fil. Till exempel har du en fil som heter "KAPITEL IV.doc".

Filändelsen ".doc" på filen "KAPITEL IV.doc", indikerar att filformatet "KAPITEL IV.doc" är dokumentera skapad av Microsoft Word. Om du öppna filer det är i en annan applikation, till exempel öppnar du filen "BAB IV.doc" i Anteckningar, naturligtvis blir innehållet rörigt. Tja, för att det här tillägget är viktigt kommer ApkVenue att berätta om hur du enkelt tar upp filtillägg i Windows. Denna metod är verkligen effektiv för att förhindra att du öppnar fel filtillägg. Låt oss bara se hur!

  • Word Flow, det officiella tangentbordet från Microsoft för typning med en hand
  • Olika sätt att konvertera PDF till Word från din favoritgadget, så enkelt!
  • Hur man öppnar PDF-, PowerPoint-, Excel- och Word-filer på en Android-telefon

Hur man enkelt visar filtillägg i Windows

1. Det första sättet

  • Steg 1 - Kontrollpanelen

För att få fram filtilläggsinformationen automatiskt kan vi ställ in den via kontrollpanelen. För att göra detta, öppna kontrollpanelen på din dator eller bärbara dator.

  • Steg 2 - Klicka på Utseende och anpassning

När kontrollpanelen öppnas klickar du sedan på Utseende och personalisering.

  • Steg 3 - Klicka på Visa dolda filer och mappar

När fönstret Utseende och anpassning öppnas klickar du på Visa dolda filer och mappar.

  • Steg 4 - Avmarkera Dölj tillägg för kända filtyper

Efter utsikten från Mappalternativ visas, avmarkera Dölj tillägg för kända filtyper och klicka OK. Slutligen har filtillägget dykt upp automatiskt utan att behöva öppna Egenskaper.

VISA ARTIKLAR

2. Det andra sättet

  • Steg 1 - Klicka på Alternativ

Att ta fram en beskrivning av filtillägget automatiskt, kan genom att klicka alternativ.

  • Steg 2 - Klicka på Visa

Efter utsikten från Mappalternativ öppna, klicka Se.

  • Steg 3 - Avmarkera Dölj tillägg för kända filtyper

När vyn från avsnittet Mappalternativ visas, inte kryssa Dölj tillägg för kända filtyper och klicka på OK. Slutligen har filtillägget dykt upp automatiskt utan att behöva öppna Egenskaper.

Tja, vad gör du? Det är verkligen enkelt och kraftfullt sätt att ta upp den här filtilläggsbeskrivningen? Vad tror du? Har du något annat sätt? Glöm inte dela med sig i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found