vill veta kopiera text från din datorbild? här är hur!

Har du någonsin stött på en bild som innehåller skrift, men vill bara skriva? Nu behöver du inte oroa dig, för JalanTikus har en lösning. Lyssna bara på JalanTikus ja!

Numera görs nästan allt med datorer, varav en är våra uppdrag, oavsett skolarbete eller kontorsarbete. För att slutföra uppgiften måste vi ibland surfa på internet fram och tillbaka. Med början från Wikipedia och andra.

Men har du någonsin stött på en bild som innehåller skrift, medan du är ville bara hämta texten? Det kommer att ta tid att skriva in det igen. Tja, det finns ingen anledning att oroa sig, genom den här artikeln kommer ApkVenue att berätta hur kopiera text av bilden enkelt och enkelt.

  • 10 bästa textredigerare låter dig få bättre kodning
  • Ändringar i Googles bildsökning
  • Tänk ofta på Photoshop-redigeringar, visar sig att dessa bilder är riktiga!

Här är ett enkelt och enkelt sätt att kopiera text från bilder

Internet i den nuvarande eran är verkligen mycket användbart, varav en är för göra sysslor. I allmänhet surfar du vanligtvis på Internet med Google för att hitta det vi behöver rätt?

Det är dock inte ovanligt att du stöter på fall när du vill kopiera text från en bild. Förvirrad? Du kan försöka se bilden nedan detta för att göra det tydligare.

Fotokälla: Bild: Viral Tech

Vanligtvis om du stöter på detta fall är lösningen att göra skriva igen. Om meningen är kort spelar det ingen roll, vad sägs om länge? Naturligtvis kommer detta att vara mycket besvärligt.

Enkel lösning för att kopiera text från bild

Nu behöver du inte oroa dig, för ApkVenue har en lösning. Nämligen genom att bära Google Chrome-webbläsare och Project Naptha-plugin. Genom att använda dessa två applikationer är processen att kopiera text från en bild mycket enkel!

För den senaste versionen av Google Chrome-applikationen kan du ladda ner genom Road Mouse länk följande. Efter nedladdningen installerar du bara den på din dator eller bärbara dator.

Google Inc. webbläsarappar LADDA NER

När installationen är klar behöver du bara besöka följande länk och klicka sedan på "Lägg till i Chrome".

Officiellt Google Chrome Special Naptha Project Plugin

Hur man kopierar text från bilden

Om allt är gjort räcker du bläddring en bild som har text och sedan automatiskt Projekt Naptha kommer att gå på egen hand. Du håll muspekaren över texten, blockera och kopiera sedan som vanligt. Du kan se bilden nedan detta om det fortfarande är förvirrat.

Hur? Genom att titta på bilden ovan kan du definitivt dra slutsatsen att det här är väldigt enkelt, eller hur?

Detta sätt i sig inte bara endast för bilder på internet. Men du kan också använda bilder som finns på din dator. Tricket är tillräckligt för att göra dra och släpp bild som finns på din dator till Google Chrome. Du kan se bild nedan om du är förvirrad.

Så det var det enkla och enkla sättet att kopiera text från bilder. Förhoppningsvis kan denna information vara användbar för dig. Ha ett bra försök!

Banner: Library Connect


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found