inte bara billigt, det här är tips för att välja ett bra headset av hög kvalitet

Är du förvirrad över hur man köper ett nytt headset som är hållbart? Här är tips för att välja ett bra headset av hög kvalitet.

Är du förvirrad över hur man köper ett nytt headset som är hållbart? Det här är precis rätt, ApkVenue vill granska tips om hur du väljer ett bra headset av hög kvalitet.

Förutom det låga priset och den coola designen måste du också vara uppmärksam på specifikationerna. Det viktigaste är dock bekvämlighetsfaktorn. Låt oss börja med att ordna villkoren.

  • Sväng inte åt höger och vänster om du använder hörlurar! Detta är anledningen
  • Enkla och effektiva sätt att undvika trassliga hörlurar
  • 10 bästa trådlösa hörlurar för smartphones (uppdatering 2018)

Tips för att välja ett bra och kvalitetsheadset

1. Skillnader Headset, hörlurar och hörlurar

Ett headset är en ljudenhet som består av hörlurar eller hörlurar och en mikrofon kombinerad i en enhet.

Om hörlurar i princip är desamma som hörlurar är skillnaden att hörlurarna inte är utrustade med en mikrofon. Medan hörlurar faktiskt är nästan samma som headset och hörlurar, är sättet att använda dem genom att ansluta dem till öronhålen. Klar rätt?

2. Typer av hörlurar

När vi går vidare till typerna av hörlurar finns det två former av hörlurar. Först In-Ear Monitor (IEM) hörlurar, den här typen använder vanligtvis gummi och går in i örat hålet.

Fördelen med denna hörlurar är att den inte skadar när den används. Tyvärr har inte alla hörlurar av denna typ knoppar som är bekväma att passa i örat.

De två öronsnäckorna använder vanligtvis rund plast som är hård eftersom den bara är fäst i örat och inte passar ordentligt. Som ett resultat finns det fortfarande ett litet gap som gör att yttre ljud kan komma in och är lite smärtsamt att använda.

Så, tips för att välja ett bra headset från ApkVenue om du vill välja den här hörlurarna, bör du leta efter en som har en storlek som passar dina öron. Var inte för stor och inte för liten.

3. Hörlurar på örat

On-ear hörlurar använder ett huvudband så att de håller fast i örsnuren, känner sig mer bekväma och inte heta. Det finns också två typer av hörlurar, vissa är lätta och andra är tunga med öronproppar som kallas öronsnäckor.

I det här fallet måste du vara smart när du väljer hörlursstorlek, se till att hörlurarnas örondel täcker minst 95 procent av örat. Så att den kan bäras bekvämt under lång tid.

Om du köper online och du inte kan prova innan du köper är det bäst att leta efter hörlurar med ett justerbart huvudband om du vill

4. Trådlösa hörlurar

Den här är utan tvekan den coolaste, för du behöver inte vara komplicerad med kablar. Du behöver bara en Bluetooth-anslutning för att kunna ansluta till befintliga enheter.

Tyvärr, eftersom de är trådlösa, måste dessa trådlösa hörlurar ladda batteriet. Det är ganska besvärligt, men det lönar sig med sin mer mobila funktionalitet.

Förutom det, om du vill ha bra kvalitet, är priset också ganska dyrt och sortimentet varierar också.

5. Ta reda på mer om specifikationerna

Nu när du känner till villkoren och typerna av hörlurar, ta reda på mer om headsetets specifikationer.

Så hur vet du om en produkt är bra eller inte? Eftersom du inte kan prova hörlurar innan du köper dem.

Nu är sättet att ta reda på att kontrollera specifikationerna för ditt riktade headset. Här är de tekniska specifikationerna du bör kontrollera när du väljer hörlurar:

  • Impedans - I grund och botten, ju högre impedans är, desto mindre spänningsström kommer att strömma. För att uppnå maximal effekt, och i detta fall, den bästa ljudkvaliteten, varav en måste matcha impedansen från källan till hörlurarnas impedans.

  • Känslighet - För att lyssna på säker musik måste du välja de bästa hörlurarna med en känslighetsnivå mellanklass. Om du väljer känslighet hög räckvidd, och bara vid en halv procents volym, kommer dina öron att skadas med tiden.

  • Frekvenssvar - Mätt i hertz (Hz) hänvisar det till intervallet för ljudfrekvenser som hörlurarna kan upprepa. Att känna till hörlurarnas frekvensrespons kan hjälpa dig att välja rätt enhet om du vill lyssna på en viss typ av musik. Om du till exempel vill höra musik med basflöde bör du leta efter hörlurar med en frekvens bas låg.

  • Förare - Fungerar för att skapa ljud i din enhet. Så ju starkare / större förare, ljudet som kommer ut kommer att vara av högre kvalitet. Förare kan också uppgradera bas, mitt och diskant enligt en viss musikgenre.

  • Ljudisolering - Dessa hörlurar fungerar för att blockera andra ljud runt dig så att du kan njuta av musiken du lyssnar på. Det är perfekt för dig som ofta är i trafik eller på trånga platser.

  • Brusreducering - Till skillnad från ljudisolering som skiljer musik från bakgrundsbrus, fungerar Noise Cancellation för att blockera alla typer av buller i din miljö. Det finns inget sätt att höra något ljud från utsidan och låta dig somna i en bullrig miljö.

  • Svettbeständig - Lyssnar du ofta på musik när du är joggning eller på gymmet? Om så är fallet bör du välja svettresistenta hörlurar. Dessa hörlurar är främst byggda för att blockera fukt från svett.

  • Blåtand - Dessa typer av hörlurar ansluter till din enhet med Bluetooth-teknik. De erbjuder stor frihet, särskilt om du gör sport eller aktiviteter som kräver mycket rörelse.

6. Perfekt passform

Inte alla de bästa hörlurarna passar våra öron. Faktorer som olika öronformer och hörlursdesigner.

Därför är det viktigt att hitta bra hörlurar som passar dina öron. Dåliga hörlurar skadar dina öron först efter några minuters användning, särskilt för personer som har känsliga yttre öron.

ApkVenue rekommenderar att du köper hörlurar med krypa in mjukt i öronhålen. De flesta av dem har gummikuddar som inte skadar som plast.

Det finns också andra alternativ som kan vara bekvämare som anpassade hörlurar som levereras med skumspetsar och dynor specialgjutna (utbytbar) beroende på örat.

Det här är tipsen för att välja ett bra headset av hög kvalitet. Så vilken typ av hörlurar väljer du? Dela din åsikt.

Läs också artiklar om Hörlurar eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found