hur man gör falsk chatt på WhatsApp, för att lura dina vänner!

Det här sättet att skapa falska chattar på WhatsApp är till stor hjälp för dig som vill vara prank och prank på vänner eller visa upp när du chattar med idoler på sociala medier.

Så att WhatsApp-chattapplikationen är mycket användbar för kommunikation, men ibland vill du definitivt vara okunnig om dina vänner, eller hur?

Med dessa WhatsApp-tips och tricks kan du till och med lura dina vänner!

Den här gången kommer ApkVenue att granska hur man gör en falsk chatt på WhatsApp, beväpnad med en Android-smartphone och du kan enkelt göra det själv. Kom igen, låt oss lyssna!

Hur man gör falska WhatsApp-chattar på en Android-smartphone!

Falsk chatt på WhatsApp Du kan använda den för att pranka vänner eller bara visa upp om du kan chatta med din idolartist.

Kom ihåg! Hur man använder denna falska chattapplikation, använd den inte för negativa behov, killar. Du är på egen risk!

  • Steg 1: Först måste du ladda ner applikationen WhatsPrank - Falska meddelanden som du får via följande länk.
Mobillab Sociala och meddelandeprogram LADDA NER
  • Steg 2: Öppna WhatsPrank-applikationen så kan du ha alternativ Hoppa eller Nästa för att gå till huvudvyn killar. Så här ser WhatsPrank ut som WhatsApp.
  • Steg 3: För att börja skapa falska WhatsApp-chattar, knacka ikon + i det nedre högra hörnet. välja Ny falsk chatt eller Ny falsk grupp. Den här gången använder ApkVenue falsk personlig chatt med New Fake Chat.
  • Steg - 4: På menyn Ny chatt kan du ställa in den falska chattprofilen som du vill skapa. Ställ först in namnet på kolumnen Ange namnet och välj ett profilfoto.
  • Steg - 5: På val Senast sedd Du kan också välja ett alternativ Uppkopplad eller Skriver för att se statusen längst ner i profilnamnet. Sedan kan du lägga till status för den falska profilen som du vill skapa och knackaSpara Okej.
  • Steg - 6: Så här ser det ut falsk WhatsApp-chatt som du har gjort. Knacka chatta för att börja chatta. Skriv samma som att chatta på WhatsApp. Tryck på pilikonen mot vänster för att skicka som din chattkompis.
  • Steg - 7: För att skicka en chatt som din egen, skriv bara som vanligt och knacka pilikon mot höger killar.
  • Steg - 8: Du kan också redigera chattar som har skapats, knacka på en av chattarna så kommer du till en sida Redigera meddelande. Ställ in meddelanden i meddelandefältet. Det finns också inställningar för författare, leveranstid och chattstatus. Stanna bara knacka Spara.

BONUS: Slutresultatet av falska chattar på WhatsApp

Det är redan din falska WhatsApp-chatt. Ta bara en skärmdump av din chatt och dela den med dina vänner. Så det är ännu mer spännande!

Senaste samlingen av tips och tricks för WhatsApp 2018!

WhatsApp har också massor av tips och tricks som du säkert kan träna, så att upplevelsen av att chatta med vänner, flickvänner och familj kan bli ännu roligare.

För en fullständig recension kan du läsa omedelbart ApkVenues artikel nedan:

VISA ARTIKLAR

Tja, det är så att göra falska WhatsApp-chattar på en Android-mobiltelefon som kan göra saker roliga. Du kan också göra falska chattar med din förälskelse eller till och med din idol killar.

Så skynda dig och ladda ner WhatsPrank-applikationen och prova!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found