7 komiker som fick superhjälteroller, deras skådespel misslyckades olyckligt?

Inte alltid synonymt med coola och auktoritativa figurer, några av följande komediestjärnor har faktiskt lyckats spela superhjältekaraktärer, du vet!

Kanske finns det några av er som tänker om superhjälte karaktärer synonymt med skådespelarna som är snygga och vackra, coola och också värdiga, va?

Det är inte heller fel, med tanke på att vissa ikoniska superhjältekaraktärer som Tony Stark, Captain America och många andra faktiskt spelas av skådespelare som är auktoritativa och karismatiska.

Men inte sämre än dessa skådespelare visar det sig att det också finns många komiker, aka komiker, som med sin humoristiska karaktär har lyckats få rollen som superhjälte, gäng.

Tro inte? Lyssna bara på diskussionen om komiker eller komedi-stjärna som får rollen som en superhjälte det följande!

Komiker som fick rollen som en superhjälte

Vem sa att komiker inte förtjänar att spela superhjältekaraktärer? Beviset är att följande komiker har lyckats få superhjälteroller och lyckats göra dem mer färgstarka, vet du!

Vill du känna någon? Här är den fullständiga listan. Kolla in det!

1. Paul Rudd - Scott Lang (Ant-Man)

Även om han faktiskt inte vill tänka på sig själv som komiker Paul Rudd verkligen känd för sina roliga roller i filmer.

Till och med tack vare sin humoristiska natur lyckades Paul Rudd bli en av komediestjärnorna som fick superhjältarollen i Marvel-filmen, du vet, gäng!

Paul Rudd spelar en superhjälte karaktär Ant-Mant aka Scott Lang i flera framgångsrika Marvel-filmer som får publiken att skratta åt de roliga handlingarna.

2. Chris Pratt - Peter Quill

Därefter finns det skådespelare Chris Pratt som lyckades få skratt genom sin superhjältaroll som Peter Quill i flera filmer gjorda av Marvel.

Även om han inte riktigt är en komiker, är Chris Pratt själv känd som en komediestjärna sedan han uppträdde i en tv-serie med titeln Parker och rekreation 2009 sedan.

Faktum är att Chris Pratt genom sin roll i TV-serien framgångsrikt utsågs till bästa biroll i komedieserien, du vet, gäng.

3.Kumail Nanjiani - The Eternals (Kingo)

Om de två komediestjärnorna som spelade superhjältekaraktärer aldrig tidigare hade erkänt att de var komiker, så är det annorlunda Kumail Nanjiani, gäng.

Kumail själv är både en skådespelare och en komiker, känd för sin roll i TV-serien med titeln Silicon Valley som sänds på HBO.

Denna komedi skådespelare är nyligen känd för att ha deltagit i en Marvel produktionsfilm med titeln De eviga, och spela en superhjälte som heter Kingo.

4. Taika Waititi - Korg

Komikern som får nästa superhjältaroll är en skådespelare Taika Waititi som är medlem i en komedigrupp som heter Så du är en man.

Taika dök upp i Marvel-filmen med titeln Thor: Ragnarok 2017 och spelade en superhjälte karaktär Korg.

Förutom att ha historia som komiker och skådespelare verkar Taika Waititi också vara en filmregissör och manusförfattare, du vet, gäng.

Taika blev till och med regissör i Marvel-filmen som han spelade i.

5. Benedict Wong - Wong

Började bli känd för allmänheten sedan hans framträdande i filmen Doctor Strange spela en superhjälte Wong, som skulle ha trott att en skådespelare Benedict Wong har tydligen också historia som komiker vet du!

Benedict uppenbarade tydligen sitt debut 1993 1993 genom att spela i en sitcom med titeln 15 våningar hög, spelar karaktären Errol Spears.

Förutom Doctor Strange har Benedict Wong själv spelat flera gånger i Marvel-filmer som Avengers: Infinity War (2018) och Avengers: Endgame (2019).

6. Ryan Reynolds - Wade Wilson (Deadpool)

Nästa finns Ryan Reynolds, en skådespelare som en gång ångrade sin roll i en film gjord i DC. Precis som Chris Pratt är Ryan Reynolds inte heller en komiker, ett gäng.

Ändå lyckades Ryan Reynolds presentera ett ganska tjockt komedi-element genom sin superhjältaroll som Wade Wilson på film Deadpool 2016 sedan.

Faktum är att på grund av sin roll lyckades Ryan Reynolds ta hem prispokalen Bästa skådespelare i komedi, du vet!

7. Zachary Levi - Shazam

Senast där Zachary Levi som spelar en superhjälte karaktär Shazam i filmen regisserad av David F. Sandberg, Shazam!.

Även om han inte riktigt komiker kom Zachary Levi själv uppenbarligen till sin debut Broadwayhenne i produktion musikalisk komedi med titeln First Date (2013).

För att inte tala om att hans roll som Shazam i filmen också är ganska framgångsrik med att presentera ett mycket tjockt komedi-element. Det är därför Zachary ofta misstas som komiker av många människor, gäng.

Så här är några komiker eller komedi-stjärnor som har lyckats få superhjälteroller i filmer, gäng.

Trots att superhjältekaraktärerna själva är ganska synonyma med coola och auktoritativa figurer, är komediestjärnorna ovan inte mindre coola för att skildra superhjältekaraktärer. Håller du med?

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.