5 av de bästa iPhone-kameraprogrammen som måste användas!

Att använda kameran på en smartphone kräver stöd, varav en är iPhone-kameraprogrammet. Detta rekommenderas så att du kan få ut det mesta av kamerorna på Apple-enheter.

Att göra häftiga foton är inte lätt. För att skapa en kreativ kraft måste du installera kameraapp på smartphones, särskilt iPhones. För med appen som du installerar kan du utforska alla typer av bilder för att få dem att se attraktiva ut.

Det stämmer, det finns redan många applikationer för kameror på smartphones, dock både Android och iPhone. Genom den här artikeln ger ApkVenue rekommendationer för kameraprogram som du kan använda för Apple-smartphones så att du kan skapa kvalitetsfoton.

  • 25 kameraprogram som kan ändra Android som sofistikerad DSLR
  • 4 bästa Android-kameraprogram för fotoredigering

5 bästa iPhone-kameraprogram du måste använda!

1.645 Pro Mk III

Som ung måste din nyfikenhet vara mycket hög. Du vill prova allt så att du vet hur det är att använda det. En av dem måste du ha försökt att använda DSLR-kamera att ta ett foto. Först kan det förvirra dig, men när du väl är van vid det kommer du att kunna skapa kvalitetsfoton.

För det, ansökan 645 Pro Mk III närvarande. När du använder den här applikationen kommer du att känna att du använder en DSLR-kamera, inte en iPhone. Eftersom gränssnittet som bärs liknar användningen av en DSLR. Du kan ställa in ISO, slutartid, etc. manuellt.

Dessutom ger denna applikation tillgång till användningen av filter som är ganska rikliga. Faktum är att många linseffekt som du kan använda för att skjuta perfekt och med fantastiska resultat. Vilka är då fördelarna? Självklart inte!

Med den här applikationen kan dubeställnings- användning av applikationen enligt dina fotograferingsbehov. Till exempel kan du hantera autofokus, vitbalansoch exponering så att nyanserna i en bild som du skapar blir ännu mer konstnärliga. Så du kan skapa foton med högt konstnärligt värde med den här sofistikerade DSLR-kameraprogrammet.

2. ProCam 4

Att använda ett program som kan visa ett gränssnitt som en DSLR är verkligen kul. Men vad händer med användare som inte gillar komplicerade applikationer? Ta det lugnt, om du fortfarande vill göra en bild vackert kan du använda andra kameraprogram.

Ja, kameraapplikationen för nästa iPhone är ProCam 4. Genom att använda denna applikation kan du justera iPhone-kameran i detalj utan att behöva ordna ikonerna på skärmen. Faktum är att du också kan hantera exponering, slutartid, ISO och vitbalans innan du skjuter.

En sak som är intressant är när du provar en funktion autofokus med ikoner AF, du kan känna dess storhet. Det är ju inte en vanlig funktion? Det är sant att det är vanligt att justera fokus manuellt, men genom att använda den här applikationen fungerar kamerafokus mycket bra slät när du sveper åt vänster och höger.

Denna applikation ger också en funktion att spara foton med RAW-format, vilket ger dig tillgång till rå bildredigering. Åh ja, du kan också göra tidsinställda videor loh här. Så genom att ha en applikation kan du göra allt som är väldesignat.

3. PureShot

På den första punkten har ApkVenue diskuterat 645 Pro Mk III-applikationen. Tja, den här gången finns det en applikation som utvecklats av en utvecklare samma som hans namn PureShot. Att använda 645 Pro Mk III känns redan perfekt, hur är det med PureShot?

Ja, den här applikationen erbjuder också användargränssnitt vilket liknar 645 Pro Mk III, som visar ett DSLR-liknande gränssnitt. Om du verkligen älskar detsamma selfie och vill få bästa möjliga resultat selfie, du kan använda selfie-läge genom denna applikation. Förutom selfie, manuellt läge, autoläge etc. är också tillgängliga i sin helhet.

Ändå kan du använda dig av fotografer som är fanatiska med SLR-system manuellt läge så att dina foton ser mer konstnärliga ut. Tyvärr finns det en sak som du kanske inte gillar de dåliga nyheterna om. Anledningen är att den här iPhone-kameraprogrammet inte innehåller något filter.

Ändå kan du fortfarande känna känslan av att spela DSLR med en iPhone, eller hur? , Vad väntar du på? Gör omedelbart ett coolt, intressant och fantastiskt arbete även om fotot inte berörs av Photoshop som en polermedel.

4. Adobe Lightroom

Vem känner inte till konstgjorda produkter Adobe? De flesta av de unga människor känner produkten från Adobe utan att det är. Adobe själv är känt för sina fotoredigeringsprogram, både för Android, iOS och Windows.

Men vem skulle ha trott att en ansökan Adobe Lightroom för iPhone har en kamerafunktion som har en mängd olika de bästa och unika funktionerna. Denna applikation visar sig ge en fotolagringsfunktion i RAW-format som kan användas av Apple-enheter. Intressant, eller hur?

Förutom dessa funktioner har Adobe Lightroom för företaget smartphone i Cupertino (Kalifornien) också ISO-inställningar, exponeringoch andra som du kan ställa in manuellt. Även om det misslyckas i ljusinställningar, som det är RAW-formatkan du ändå redigera bilderna och få dem att se mer perfekta ut.

Som redan nämnts är Adobe Lightroom det fotoredigeringsapp som har cool prestanda och funktioner. Genom att använda den här applikationen kan du redigera foton för att göra dem svart vit, ser vacker ut, gör ett ansikte så skrämmande, även med tona vilken färg konstnärlig fastän.

5. Kamera +

Det finns ingen bra iPhone-kameraapp men med enkelt gränssnitt precis så? Känslor, de som diskuterats tidigare är ganska svåra att använda, eller hur? Det är faktiskt inte så svårt bröder och systrar, men behöver bara vänja dig vid det tills du äntligen är bekväm. Men om du fortfarande inte gillar det, vad kan jag göra, ApkVenue har andra lösningar.

Applikationer som kan användas av kameran på iPhone som har ett enkelt utseende är Kamera +. Den här applikationen ger dig en titt som inte kommer att komplicera ditt liv, men ändå presenterar en myriad av coola funktioner som du måste prova.

Du kan dock inte ställa in ISO och exponering Manuellt. Men på så sätt blir du också lättare att använda, eller hur? För utan ett sådant arrangemang kan du fortfarande skapa en mästerverk intressant, enligt den kreativitet du har.

Den mest intressanta funktionen här är att du kommer att erbjudas Stabilisator. Så när du vill ta en bild men i en position som inte är redo skakar dina händer automatiskt och resultatet blir bilden fläck. Därför är denna funktion här för att undvika liknande incidenter som det.

Det är 5 iPhone-kameraprogram den bästa som måste användas om du är en äkta Cupertino-baserad Apple-produktanvändare. Vilken är din favorit? Ge din åsikt och kommentarer i kolumnen nedan.