8 fördelar och nackdelar med iPhone SE 2 (2020), värt det!

Kan du inte vänta på den senaste iPhone SE i Indonesien? Innan du köper den, överväga först fördelarna och nackdelarna med iPhone SE 2 (2020) och prisförutsägelsen här!

Mitt i Coronavirus (Covid-19) pandemi runt om i världen, Äpple släppte överraskande den billiga HP iPhone-serien via iPhone SE 2020 eller även känd som iPhone SE 2.

Priset är ganska överkomligt, iPhone SE 2 Detta förutspås också vara en seriös konkurrent från ledningen av Android-telefoner av billig kvalitet i sin klass.

Kan du inte vänta på iPhone SE 2 i Indonesien? Innan det, överväg också funktionsgranskningarna fördelarna och nackdelarna med iPhone SE 2 som du först måste veta.

Fördelar och nackdelar med den senaste iPhone SE 2 2020, saknad medicin för gamla iPhone-serier!

Fyra år efter 1: a generationens iPhone SE släppt, förkroppsligar iPhone igen önskningarna hos användare som behöver en iPhone med design kompakt via denna iPhone SE 2.

Med en klassisk design med en hemknappskonfiguration på framsidan har iPhone SE 2 också mindre dimensioner än den senaste serien, till exempel iPhone X Serier och iPhone 11 Serier.

För att dyka djupare in i funktionerna i iPhone SE 2 är det bättre att omedelbart se hela recensionen nedan, gäng. Kolla in det här!

Fördelar med iPhone SE 2 (2020)

Massor fördelarna med iPhone SE 2 vilket gör den till den nyaste HP iPhone värt det för dig att ha 2020. Vilka är anledningarna? Kolla in följande punkter.

1. Var utrustad Chipset Apple A13 Bionic, motsvarande iPhone 11 Serier

En av de mest efterlängtade fördelarna med iPhone SE 2 är dess prestanda som är ännu mycket snabbare än iPhone X, du vet.

Detta beror på att iPhone SE 2, som släpptes 2020, är ​​utrustad med samma landningsbana som iPhone 11 och iPhone 11 Pro-serien, nämligen Apple A13 Bionic.

Jämfört med iPhone 8-serien, som var inspiration för dess design, har iPhone SE 2 prestanda CPU 1,4 gånger snabbare och GPU 2 är snabbare från Apple A11 Bionic, gäng.

Tyvärr angav Apple inte hur mycket RAM-kapacitet som används på iPhone SE 2. Men det som är säkert är att Apple ser till att applikationer och spel fungerar smidigt på den här enheten.

2. Senaste iOS 13-supporten

Med sina sanna inre komponenter färsk och sofistikerad behöver du inte oroa dig för operativsystemet det använder.

iPhone SE 2 har utrustats med iOS 13 komplett med några av de senaste iOS 13-funktionerna, till exempel Mörkt läge, Genvägar till Siri, och andra.

Även för uppdateringsproblem förutspås iPhone SE 2 fortfarande kunna uppdatera operativsystemet de närmaste 5 åren. Detta överväger den femåriga iPhone iOS-cykeln som har trätt i kraft hittills.

3. Alternativ Intern lagring Stor Upp till 256 GB

Apple är inte snål att presentera flera alternativ intern lagring (internt minne) på den här senaste iPhone-serien.

Till skillnad från iPhone 8, som bara ger två val intern lagring, nämligen endast 64 GB och 256 GB.

iPhone SE 2 finns i tre varianter intern lagring, det är 64 GB, 128 GBoch 256 GB som den största. Välj bara efter dina behov, gäng!

4. Startknapp och Touch ID tillbaka igen

En av funktionerna som allmänheten har väntat på på iPhone SE 2 är dess återkomst Hemknapp och Tryck på ID.

Speciellt mitt i Corona-pandemin, där det är mycket svårt att använda Face ID-alternativet som bara finns på iPhone X och iPhone 11-serien, särskilt när du måste använda en mask.

Här känner du känslan av att trycka på Hem-knappen som tidigare och även Touch ID-säkerhetssystemet som har olika funktioner, inte bara för att låsa upp iPhone.

5. Fler design- och färgval Färsk

Enligt design har iPhone SE 2 verkligen antagit iPhone 8-serien med hjälp av bakmaterial av glas och aluminiumram, gäng.

Men från färgvalet är iPhone SE 2 mer färsk genom att presentera tre alternativ, nämligen Svart, Vitoch Röd vilket är en favorit bland många kretsar idag.

Sedan flyttas placeringen av Apple-logotypen nu till mitten efter designen som tillämpas på iPhone 11-serien.

iPhone SE 2 har också ett vattentätt certifikat (vattentålig) passerade IP67 som kan dyka upp till 1 meter i 30 minuter. Du behöver inte heller oroa dig för vätska och dammstänk.

Åh ja, för dig som redan har iPhone 7 eller iPhone 8-serien kan du använda dina tillbehör här. Så det är mer ekonomiskt och du behöver inte köpa nya, eller hur?

6. En kamera utrustad med stående läge

För fotograferingssektorn är iPhone SE utrustad med en 12MP huvudkamera (f / 1.8) som förlitar sig på funktioner Potrait-läge att producera ett foto med en bakgrund fläck.

Du kan också njuta av flera funktioner som Djupkontroll för att ställa in nivån fläck, Potrait Lighting med sex typer av belysning, och Smart HDR.

Under videoinspelning kan du spela in upp till 4K @ 60 fps-kvalitet och det finns också funktioner QuickTake som i iPhone 11-serien, gäng.

Under tiden finns det också 7MP främre kamera (f / 2.2) som också är utrustad med porträttläge, djupkontroll, Potrait Lighting och Quick Take, och kan spela in 1080p @ 30 fps video.

Nackdelar med iPhone SE 2 (2020)

Frestas inte att köpa iPhone SE 2, för det finns flera saknar iPhone SE 2 som kan vara ditt övervägande, här!

1. Snabb laddningsadapter Behöver ytterligare avgifter

På sin officiella webbplats har iPhone SE 2 ett batteri med samma kapacitet som iPhone 8 med ett motstånd på upp till 8 timmar i ström videor och 40 timmars musikspelning.

Intressant är att iPhone SE 2 också stöder det trådlös laddning och även snabb laddning 18W som kan ladda 50% batteri på bara 30 minuter.

Tyvärr behöver du naturligtvis extra kostnader för att köpa snabbladdningsadapter 18W som priset varierar från IDR 500-600 tusen för produkten original- Äpple.

Dyrare två gånger jämfört adapter QuickCharge 3.0 för Android, som har ett genomsnittligt pris på IDR 200-300 tusen.

2. Föredrar du iPhone SE 2 eller iPhone 8?

Frågan är, med ett prisintervall på Rp. 6-8 miljoner, ingår iPhone SE 2 i din budget? Inte förstås, gäng.

Till exempel behöver du inte snabba specifikationer för att spela spel, det ser ut som oavgjort iPhone 8 fortfarande klassificerad värt det för dig att ha 2020.

Med nuvarande priser 4-5 miljoner IDRkan du fortfarande njuta av den klassiska iPhone-designen som också stöder iOS 13 och dess uppdateringar fram till 2022 eller ännu mer, vet du.

Specifikationer och priser för iPhone SE 2 (2020) i Indonesien, här är förutsägelserna!

Fotokälla: apple.com (Specifikationerna för iPhone SE 2, vilket motsvarar iPhone 11-serien, har gjort det till ett mål för många människor idag.)
DetaljSpecifikationer för iPhone SE 2
Mått138,4 x 67,3 x 7,3 mm
Vikt148 gram
SkärmRetina IPS LCD kapacitiv pekskärm


4,7 tum 750 x 1334 pixlar

ChipsetApple A13 Bionic (7 nm +)


Hexa-core (2x2,65 GHz Lightning + 4x1,8 GHz Thunder)

GPUApple GPU (4-kärnig grafik)
Operativ systemiOS 13
Bagge-SE
Internt minne64/128 / 256 GB
Backkamera12MP, f / 1.8, PDAF, OIS (bred)


Dual-LED dubbeltonsblixt, HDR

Fram kamera7MP, f / 2.2 (bred)


HDR

Batteri1821 mAh
NätverkGSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
KörkortDubbelt SIM (Nano-SIM & eSIM, dubbelt standby)
FunktionerIP67 vattentålig, Hem-knapp, Touch ID, 18W snabb laddning, trådlös laddning
FärgSvart, vit, röd
UtgivningsdatumApril 2020 (USA)

IPhone SE 2 introducerades officiellt i mitten av april 2020 och finns i tre färgval, nämligen Svart, Vitoch Röd. Till priset på iPhone SE2 som officiellt släpps är följande.

  • iPhone SE 2 (64 GB) - IDR 6,3 miljoner (399 US $)
  • iPhone SE 2 (128 GB) - 7 miljoner IDR (449 US-dollar)
  • iPhone SE 2 (256 GB) - IDR 8,7 miljoner (549 US-dollar)

Själva beställningen börjar hålla förboka17 april för den amerikanska marknaden och kommer att börja leverera vidare 24 april att komma.

Vad sägs då om iPhone SE 2-prisförutsägelse i Indonesien? ApkVenue uppskattar själv att den senaste Apple-mobiltelefonen kommer att släppas officiellt via Apple Premium Seller i landet under de kommande 2-3 månaderna.

Priset på iPhone SE 2 kommer sannolikt också att öka med en starttagg IDR 7-9 miljoner. Är du intresserad av att ha det?

Så det är recensionerna om fördelarna och nackdelarna med iPhone SE 2 tillsammans med de förutspådda specifikationerna och priserna för iPhone SE 2 i Indonesien.

Hur, efter att ha läst recensionen ovan, är du ännu mer intresserad av att äga iPhone SE 2? Skriv din kommentar nedan och ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om iPhone eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found