ett enkelt sätt att söka efter filer med vissa format på google

Det är ingen hemlighet att Google är allvetande. Är du bland dem som litar på Google för att hitta filer? I så fall har ApkVenue ett snabbt sätt att söka efter filer på Google.

Google vet allt. Denna sökmotortjänst har blivit populär eftersom den kan ge många sökresultat snabbt. Från adresser, valutakurser och till och med de olika filerna du behöver finns på Google.

Är du en lojal Google-användare? Visst vet du att det finns så många Googles sökresultat, det är inte ovanligt att sökresultaten inte matchar dina behov. För det försöker JalanTikus ge ett sätt att göra en snabb sökning på Google.

  • Rolig skillnad mellan Google.com och Google.co.id
  • Hur man byter Google-språk
  • Hur man snabbt hittar dolda filer på en PC eller bärbar dator

Hur man snabbt hittar filer på Google

När du söker efter filer på Google, om de inte matchar nyckelorddet kommer bara att få dig att gå runt i cirklar. Hur man söker efter filer på Google består av flera lägen, använd dem bara efter dina behov.

1. Överlämningsläge

Du kan använda detta överlämningsläge för att snabbt söka efter filer på Google när du är lat med lång skrivning. Det räcker att skriva Filnamn (punkt) förlängning eller Filnamn (mellanslag) förlängning, till exempel: Tutorial.pdf eller pdf tutorial.

Det finns också ett filtillägg som du kan använda som referens för att hitta filer som passar dina behov, nämligen Adobe Portable Document Format (pdf), Microsoft excel (xls), Microsoft powerpoint (ppt), Microsoft Word (doc), Microsoft Works (wks, wps, wdb), Rich Text Format (RTF), Text (ans, txt), och andra liknande mp3, mkvoch apk. Du kan använda den här metoden varje dag, men tyvärr är resultaten ibland irrelevanta. Eftersom det kan vara så att du tas i cirklar på webben som bara tänker hitta besökare.

VISA ARTIKLAR

2. Pro-läge

Cera som gör den här snabba sökningen på Google kräver att du skriver lite längre, men allt lönar sig med snabbare och mer relevanta sökresultat. Några av de sätt du kan använda för att söka efter filer på Google i det här läget är:

  • intext: FileName ext: Extension

På så sätt kommer alla dina sökningar att returneras till en sida som består av sökningar med text som matchar rätt filnamn och tillägg. Till exempel intext: Ext: pdf-handledning.

  • intitle: FileName ext: Extension

Nyckelord Denna sökning leder sökresultaten till titel lämplig. Det bör noteras, titel vad som menas är titeln i flikens namn när den öppnas. Till exempel intitle: Ext: pdf tutorial.

  • inurl: FileName ext: Extension

Genom att använda inurl-sträng, då kommer sökningen att begränsas till webbadresser som innehåller filnamn och även har filer med rätt tillägg. Genom att använda sträng detta får du snabbt de filer du behöver. Exempel på sökresultat: www.jalantikus.com/tutorial/apa-saja-ada.pdf och andra.

Notera: Om du använder nyckelord filnamn som är mer än ett ord kan använda andra tecken som hjälp. Till exempel matlagningstutorialer, matlagningstutorialer eller "mathandledning".

Ytterligare: Du kan också söka på webben med strängrelaterad: url. Sträng eller den här operatören används för att söka på webben vars innehåll liknar en viss webbadress. Till exempel relaterad: //jalantikus.com.

Riktigt enkelt, eller hur?

3. Andra Snabbsök på Google

Ovanstående är hur man gör en snabb filsökning på Google. Men förutom filer kan du också snabbt söka efter information på Google med sträng följande speciella nyckelord:

OperatörssträngarFungera
nyckelord ELLER nyckelordDen här operatören kommer att påskynda din sökning på Google om du till exempel använder två relaterade nyckelord Katt | Tiger
"nyckelord"Om du vill att din sökning ska begränsas till önskade nyckelord, använd till exempel citattecken mellan sökordet "Android-tips"
nyckelord ~ ​​nyckelordSnabbsökningsoperatörer på Google för att hitta liknande sökresultat, t.ex. Råtta ~ Krymp
nyckelord * nyckelordHar du någonsin hört en låt men bara minns en del av texterna? Använd i så fall endast denna operatör.


Exempel, påminna mig * morgondaggtexter

kalkylatorAnvänd symboler +, -, *, / och () för att använda miniräknertjänsten på Google

Tja, det var det snabba sättet att hitta filer på Google som ApkVenue tillhandahöll. ApkVenue försöker göra det så enkelt som möjligt så att du kan använda det för att hitta de filer du behöver. Hoppas det är användbart.

Har du ett speciellt sätt att söka efter filer på Google? Dela med sig med Jaka!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found