De 10 bästa filmapplikationerna för Android gratis

Nu kan du titta på filmer var som helst och när som helst med en smartphone. Här är 10 rekommendationer för de bästa applikationerna för att titta på Android-filmer för dig.

Film är en typ av underhållning mest eftersökta människor som drabbas av tristess. Tillsammans med utvecklingen av teknik är det nu att titta på filmer en aktivitet som enkelt kan göras när som helst och var som helst, med med en smartphone.

Olika applikationer nu tillgänglig för dig att titta på dina favoritfilmer eller TV-serier på din smartphone. Här ger ApkVenue tio rekommendationer applikation för filmvisning bäst för dig Android-användare.

  • De 20 bästa Android-kameraprogrammen 2020 | Foto Lägg till Cool!
  • 10 bästa fitnessappar för Android 2017
  • 10+ bästa GRATIS Android-appar 2017-utgåvan

10 bästa applikationer för filmklockor

1. HOOQ

Vem har inte hört talas om den här applikationen? HOOQ är en streamingtjänstapplikation video på begäran som officiellt verkar i Indonesien. Den här applikationen ger tusentals filmer samt tv-serier från och utanför landet som du kan titta på. Dessutom är alla filmer och serier som finns garanterad HD-kvalitet.

Apps Entertainment HOOQ NEDLADDNING

2. ShowBox

Förlorar inte för HOOQ, ShowBox är också en applikation för filmvisning de mest populära och mest använda Android-användarna. Förutom att tillhandahålla massor av filmer och TV-serier, kommer du också att njuta av olika intressanta funktioner tillhandahålls av denna ansökan.

Appar Produktivitet SHOWBOX NEDLADDNING

3. SnagFilms

SnagFilms är också ett program som ger tusentals alternativ oberoende film, TV-program och dokumentärer som du kan titta på gratis. Släppt sedan året 2007Denna applikation gillas också av användare eftersom den sällan "störs" av de många annonser som visas.

Appar Produktivitet SnagFilms LADDA NER

4. Flipps

Det är också en av favoritapplikationerna för Android-användare att titta på filmer, Flipps har också fördelen att ge intryck live sportevenemang aka sport för dig som ingår sportälskare. Nuvarande sedan 2014, den här applikationen fungerar också med pålitliga nyhetssidor av olika slag BBC och CNN.

Apps Produktivitet Flipps Media Inc. LADDA NER

5. MegaBox HD

Som namnet antyder, applikation för filmvisning Detta ger naturligtvis ett brett utbud av filmer och TV-serier med bästa kvalitet, aka HD. Förträfflighet MegaBox HD nämligen filterfunktionen för att filtrera filmer och TV-serier baserade på betyg och dess popularitetsnivå att rekommendera till dig.

Apps Browser Mega Box HD App Ladda ner LADDA NER

6. Viewster

Viewster inklusive en applikation för att titta på filmer som är ganska populär. Även om det ännu inte är så stort Netflix, den här applikationen ger också en mängd olika filmer och TV-serier som du kan ladda upp gratis. Dessutom har denna applikation en funktion för att filtrera språk.

Produktivitets Viewster-appar LADDA NER

7. knäcka

Den här applikationen har fördelar som gör det till valet för vissa människor framför andra applikationer. Ja, Spraka är ett filmtittande program som kan nås på nästan vilken enhet som helst kallar det smartphones, smarta TV-apparater till spelkonsoler. Naturligtvis också med ett brett urval av filmer och TV-serier tillgängliga.

Appar Produktivitet Crackle LADDA NER

8. Tubi TV

Se ut som skrivbordet, ansökan heter Tubi TV Detta kan nås bekvämt på olika enheter som smartphones och surfplattor eftersom versionen har optimerats mobil-hans. Varje gång du vill spela en film eller TV-serie visas denna applikation fullständig info som släppdatum, varaktighet upp till genre filma.

Tubi TV Browser Apps NEDLADDNING

9. Popcornflix

Med ett namn som är synonymt med snacks när du tittar på film, Popcornflix är också en av favoritapplikationerna för Android-användare om du vill tittar på filmer eller favorit-TV-serier. Denna applikation har också intressanta funktioner, varav en gör Spellista filmer och TV-serier som du vill se vid en viss tid.

Browser Apps Screen Media Ventures, L.L.C. LADDA NER

10. Yidio

En applikation som också erbjuder tittartjänster för favoritfilmer och TV-serier, Yidio kommer med en skärm gränssnitt vilket är intressant. Förutom att vara lätt att använda för gränssnitt vilket är bekvämt, den här appen också filtrera filmer baserat på betyg, genre och källan.

Yidio LLC webbläsarappar LADDA NER

Det är 10 Android-filmapplikationer bäst för er älskare av filmer och TV-serier. Med applikationerna ovan kan din önskan att alltid titta på uppfyllas när som helst och var som helst eftersom du kan göra det via en smartphone. Prova och titta!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found