Denna webbplats kan förutsäga din död, våga öppna den?

Alla människor kommer att uppleva döden. Inklusive dig också. Om du är nyfiken när din död kommer kan den här webbplatsen förutsäga din död. Våga prova eller inte?

När du pratar om livet kommer du definitivt att prata om döden. Allt som lever kommer säkert att dö. Men som du redan vet, när och hur du dör, kan ingen veta.

Men precis som livsprognoser finns det också förutsägelser om döden. Genom att känna till förutsägelsen om döden kan du förbereda dig. Du behöver inte tro på resultaten, men ApkVenue har en webbplats som kan förutsäga din död. Våga öppna eller inte?

  • De 5 mest exakta väderprognosapplikationerna av JalanTikus
  • Kommer du att dö under de kommande fem åren? Kolla här
  • VIDEO: LÄRLIGT !! Den här datorn kan förutsäga din dödstid

Låt oss förutsäga din död nu!

Att tro på förutsägelserna om döden är inte en handling som är motiverad. Men du är säkert nyfiken på när du dör? Om du är nyfiken på ApkVenue finns det en webbplats för förutsägelse av döden som du kan använda. Även om det inte är i form av en dödsprognosapplikation, men webben är lätt och ser attraktiv ut.

Är DeathTimer, en dödsprognosplats som du kan använda för att förutsäga när du kommer att dö. Om du är nyfiken, vänligen öppna webbsidan www.deathtimer.com. Börja sedan ta reda på din förutsägelse om döden. Förutom att förutsäga döden, vad gjorde DeathTimer?

Förutse din död genom att förutsäga din livsstil!

När man förutspådde döden med DeathTimer fanns det något intressant enligt Jaka. Sättet att förutsäga detta är nämligen att uppskatta ditt födelsedatum, din hemvist, din livsstil och din längd och vikt. Så det är säkert att din prognos med andra kommer att vara annorlunda.

Fyll bara i dina fullständiga uppgifter så visas resultaten av din dödsförutsägelse.

Men kom ihåg, tro inte på resultatet! Eftersom döden är Guds hemlighet, vet ingen när den kommer att dö.

Undervisa en hälsosam livsstil

Genom att tillhandahålla fullständig information om dig själv kommer DeathTimer att förutsäga när du kommer att dö. Men det är inte allt, för DeathTimer visar också en beräkning av varför du kan dö under den förutsagda tiden. Det förklarades också till exempel för att du röker, din åldersration minskas med hur många år, och så är det om du dricker alkohol.

Även DeathTimer innehåller också den ideala kroppsvikt och längd för människor i din ålder! Så istället för att tro på hans förutsägelser om döden, varför inte tro på dödsorsaken, liksom den idealvikt och höjd som han uppvisade? Så att du kan lära dig en hälsosam livsstil.

Det är olyckligt att DeathTimer inte har gjort det till en dödsförmögenhetsapplikation. Om du är en apputvecklare, varför inte försöka skapa en app för dödsförutsägelse för Android med bas endast denna webbplats? Kom förutse din död nu!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found