5 bästa Android-skrivapplikationer som måste finnas på din mobiltelefon

Användningen av Android-smartphones idag är inte bara för kommunikation, du kan också använda den för att spela spel, skapa vackra foton eller till och med skriva vad du vill.

Användningen av Android-smartphones idag är inte bara för kommunikation, du kan också använda den för att spela spel, skapa vackra foton eller till och med skriva vad du vill. Så du behöver en stödjande applikation, varav en är den bästa skrivapplikationen på Android.

Tja, för själva Android-skrivapplikationen har ApkVenue några intressanta och bra referenser som du kan prova på din Android-smartphone. Vilken tycker du är intressant?

  • 6 av de bästa applikationerna för att titta på TV på en Android-telefon
  • De 10 bästa online-TV-apparna för Android och PC 2020, gratis!
  • Hur man tittar på utomeuropeiska TV-kanaler utan kostnad på en Android-telefon

5 obligatoriska Android-skrivapplikationer på din mobiltelefon

1. Behåll mina anteckningar: Wordpad & Diary

Journalapplikationer på Android som du kan använda är Behåll mina anteckningar: Wordpad & Diary. På så sätt kan du låsa viktiga anteckningar på din smartphone. Så det finns inga fler okunniga händer som vill kika på vad du skriver.

2. ColorNote Anteckningar Anteckningar att göra

Nästa Android-applikation för att skriva är ColorNote Anteckningar Anteckningar att göra. Denna applikation ger dig intressanta funktioner som att ordna alla typer av skrivning med färg. Sedan kan du också installera fästis placeras på området hemskärm. Är det inte intressant?

3. OneNote

Vem känner inte till applikationen En anteckning? Ja, du kan använda den bästa skrivapplikationen på Android med en mängd intressanta funktioner. Det bästa är att den integreras med andra Microsoft-produkter som Word och Excel för att göra ditt arbete enklare.

4. Evernote

Genom ansökan Evernotekan du skriva vad du vill skriva och infoga foton, skisser, ljud och videor. I själva verket kan du ordna dina anteckningar väl. Så när du söker efter det kan du enkelt hitta skrivningen.

5. Google Keep

Om du är professionell kan du använda Google Keep att skriva ner alla anteckningar du vill skriva. I själva verket kan du ta röstanteckningar och den här skrivappen kommer att transkribera dem som skrivande. Intressant, eller hur?

Nu vet du vilka applikationer du kan använda för att skriva. När du har gjort ett papper kan du lägga upp det på Nulis. Du besöker webbplatsen //nulis.babe.news/ och skapar sedan ett konto och skickar in artiklar där.

Se också till att du läser artiklar relaterade till applikationer eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found