7 bästa kortspelspel för Android 2016

Här är 7 av de bästa kortspelsspelen för Android som du kan använda som referens för din spelsamling. Vilket gillar du mest?

Kortstrid är ett spel som bygger på strategisk konkurrens mellan spelare genom att använda ett kortarrangemang som har sin egen styrka och effekt. Detta spel har också många fans i olika länder runt om i världen.

De olika modellerna och teman för matcherna i Card Battle-spelet är också väldigt olika, särskilt nu när det har trängt igenom raden av smartphonespel. Men vad är de bästa spelen som bär mode Kortstrid. Låt oss kolla upp det!

  • Här är 10+ typer av spelare. Vilken är du?
  • 5 bästa Android-kortspel i Indonesien 2017
  • 7 bästa Android Live Wallpaper-spel du måste prova

7 bästa kortspelspel för Android 2016

1. Deck Heroes: Legacy

Spel Kortstrid Den här Android är ett spel som ganska många Android-smarttelefonspelare tycker om. Att ha en mycket komplex kortmatchning tillsammans med charmig grafik är en stark attraktion.

Spel Det är fortfarande vanligt att förlita sig på kort som har en konkurrenseffekt och strategi för att komponera däck, förblir tydligen det viktigaste. Däck hjältar har också lagt till dagliga uppdrag som du kan slutföra för att få kuponger. Korten du har är också lite annorlunda, här kan du nivåera upp varje kort.

LADDA NER IGG.COM-kortspel

2. Hearthstone Heroes of Warcraft

För att uppnå den tidigare framgången med Warcraft-spelet tog Blizzard som utvecklare detta legendariska spel, men med en annan förpackning och blev ett av de bästa Android Battle Card-spelen. Med mode Kortstrid får inte Warcraft att förlora sin identitet. Den nya världen gör faktiskt detta spel ännu mer intressant, speciellt om du är ett fan av Warcraft-spelet.

Strategispel Blizzard Entertainment, Inc. LADDA NER

3. Card Wars Kingdom

Hjälten i den animerade serien Cartoon NetworkÄventyrstid kommer med att föra kortstränggenren till Android-smarttelefonspelmarknaden. Slåss in turbaserad plus karaktär Äventyrsdags bekant för oss, gör detta bästa Android Battle Card-spel ännu roligare att spela. Här samlar du kort, ordnar däck, liksom att slåss genom strategisering kalla monster kort och stava.

LADDA NER Cartoon Network Strategispel

4. Yu-Gi-Oh! Duellgenerering

Här kommer spelet Kortstrid Den mest legendariska Android. Startar sin framgångssaga på konsolen Playstation, tills nu Yu-Gi-Oh! fortfarande en favorit bland spelfans Kortstrid. Även om det är enklare än konsolversionen, kommer du fortfarande att njuta av komponeringsupplevelsen däck ditt bästa och fånga din motståndare med kort stava inte heller ett kort fälla.

LADDA NER KONAMI-kortspel

5. Evoker: Magic Card Game

Har gränser däck vilket är ganska mycket, upp till maximalt 60 kort, så du kommer att ha många val när du utformar olika strategier. Tillsammans med kort som har effekt, attack och blod på var och en av dem. Du här kommer också att stanna kvar på styrka rada upp de fem kortenkalla till arenan, att göra detta spel kommer att vässa din hjärna när du anger rätt strategi.

Kortspel LADDA NER flaregames

6. Mabinogi Duel

Jag fick betyg 9.6 av recension webbplats tradingcardgames.com naturligtvis borde du inte missa det här spelet. Nexon Company88 som utvecklare ser det så seriöst ut att göra det bästa Card Battle Android-spelet på det här. Först kommer du bara att spela 12 kort, men du kan omedelbart komma åt dem alla. En helt unik funktion där du inte kan ladda ner direktkalla bästa kortet, för kalla kortet börjar följa ordningen på den lägsta nivån.

LADDA NER NEXON Företags kortspel

7. Fotbollsandar

Anti mainstream och kreativt, det är vad jag kan säga om ett spel utvecklareCome2Us detta. Kombinerar genrer Kortstrid och fotboll samt kortkaraktärer i fantasy-anime. Att göra detta Android Battle Card-spel har sina egna egenskaper. Här kommer du att spela som en fotbollsklubb, vars spelare består av kort. Sorten kort följer också positionen i ett fotbollsmatch, skicklighet kortet följer enligt dess position. Skillnaden här är att du inte brinner för att förstöra, utan att göra mål mot din motståndares mål.

LADDA NER Com2uS-kortspel

Tja, där är det 7 bästa kortspelspel för Android som du kan använda som referens för din spelsamling. Vilket gillar du mest?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found