hur man förstorar mp3-ljud med Android-applikationen

Denna moderna musik har verkligen blivit en nödvändighet för de flesta människor. Även musik kan påverka en människas liv, vet du. Men ibland är musiken i MP3-format av låg kvalitet eller ibland är ljudet litet.

Har du en MP3-fil med låg ljudkvalitet eller lågt ljud? Visst gör det verkligen obehagligt, rätt, speciellt om det är en favoritlåt. Hur som helst, det gör verkligen att lyssna på musik mindre roligt.

Denna moderna musik har verkligen blivit en nödvändighet för de flesta människor. Även musik kan också påverka människans liv du vet. Men ibland är musiken i MP3-format av låg kvalitet eller ibland är ljudet litet.

Men faktiskt kan du förstora MP3-ljud via Android-applikationen. Så här gör du ett MP3-ljud större med Android-appen. Kolla in det här!

  • Använd dessa 7 hjältar för att stjäla Lord i Mobile Legends, garanterad Auto Win!
  • Måste använda! 5 Bästa hjälte tank mobil legend säsong 8
  • 5 hjältar för att motverka Martis, den mest kaotiska kämpen i mobila legender!

Hur man ökar MP3-ljudet med en Android-applikation

Känn din musikfiltyp

Fotokälla: VOX Music Player

Innan du använder den här applikationen är det en bra idé att veta om vilka typer av musikfiler som ofta används, nämligen MP3 och FLAC. Båda har fördelar och nackdelar, till exempel MP3-format som är mindre i storlek men saknar kvalitet. FLAC har en stor filstorlek, men det är mycket bättre kvalitet än MP3.

MP3 Volume Booster Gain Load

För att göra MP3-ljudet större kan du använda ett program som heter MP3 Volume Booster Gain Load. Du kan ladda ner den här applikationen gratis här.

LADDA NER Video- och ljudappar

MP3 Volume Booster Gain Load har en funktion som är ganska unik, som kan öka ljudet upp till 2000%. Kvaliteten på filerna som har förstorats kommer inte att skadas heller, utan istället blir det bättre. Även MP3-kvalitet är nästan liknar FLAC-filer kvaliteten är mycket bättre. Dess användning är ganska enkel, du kan följa följande steg.

1. Öppna applikationen

Fotokälla: Källa: Personliga dokument

När du har laddat ner programmet kan du omedelbart försöka öppna programmet. På startskärmen för MP3 Volume Booster Gain Load kommer du att riktas till användarmanual eller bruksanvisning. Du kan förstå det i förväg eller hoppa över det.

2. Lägga till filer

Fotokälla: Personliga dokument

Det ursprungliga utseendet på denna applikation är verkligen ganska enkelt och det finns inte många menyer. Nu för att lägga till en MP3-fil som du förstorar kan du välja menyn + den i det nedre högra hörnet. Och på nästa meny måste du bara välja vilka filer du vill förstora.

3. Förstora MP3

Fotokälla: Personliga dokument

Du kommer automatiskt till huvudmenyn, nu där kan du välja upp till vilken procentandel Du förstorar filen. När filen har valts kan du klicka på Boosting för att starta processen. Vänta tills processen är klar, processen tar en stund beroende på förstoring. När du är klar kan du kontrollera resultaten i filhanteraren, och om du vill förstora andra filer är metoden densamma som ovan.

Hur? Det är ganska enkelt, just nu är kvaliteten på dina MP3-filer redo bättre från föregående. Så det är så att förstärka MP3-ljudet med Android-appen. I den här applikationen finns det också en betald version som har fler funktioner än den fria versionen. Hoppas det är användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found