hur man byter en Android-mobiltelefon till en Bluetooth-högtalare på en PC / laptop

Vill du ha Bluetooth-högtalare men en tunn plånbok? Du kan också följa hur du gör en Android-mobiltelefon till en Bluetooth-högtalare på en PC / laptop, garanterat att fungera!

Aldrig någonsin högtalare Din dator eller bärbara dator går plötsligt sönder killar?

Duh, du måste verkligen få panik rätt! Så innan du köper, gå till en reparatör eller köp en ny högtalare, ApkVenue har en perfekt lösning för dig.

Utan att behöva spendera kan du ändra din Android-telefon så högtalare Blåtand för din PC / laptop du vet. Är du nyfiken på hur?

  • Prislista över aktiva högtalare från de bästa varumärkena 2021 (billigaste uppdateringen)
  • 15 bästa billiga Bluetooth-headset & hörlurar, från 100.000!
  • 15 bästa billiga hörlurar och spelhörlurar 2021, måste ha!

Hur man gör din mobiltelefon till en PC / laptop-högtalare, det är väldigt enkelt!

Fotokälla: androidauthority.com

Android verkligen bli operativsystemet mobil som är utrustad med många fantastiska funktioner utrustade med en mängd unika applikationer som finns i den.

Inkluderar en av följande applikationer som kan ändras smartphone Din Android blir högtalare Bluetooth, antingen på en PC eller bärbar dator. Är du nyfiken på hur det fungerar?

Steg 1 - Förbered programvaran

Naturligtvis första gången du måste förbereda applikationer för att ändra din Android så högtalare Blåtand. Här kan du installera applikationen SoundWire gratis på Android och SoundWire-server för på datorer och bärbara datorer.

För att göra det lättare för dig också, här tillhandahåller ApkVenue också en länk ladda ner båda applikationerna killar.

LADDA NER appar LADDA NER Video- och ljudappar

Steg 2 - Förbered klienten på din PC / laptop

När båda är installerade öppnar du dem först programvaraSoundWire-server på din PC eller laptop. Här, se till att din PC eller laptop och smartphone du är ansluten till samma WiFi-nätverk va!

När du har öppnat SoundWire-servern är allt du behöver göra att se avsnittet Server adress och notera adressen som ska länkas till smartphone Din Android.

Steg 3 - Förbered klienten på HP

Öppna applikationen SoundWire gratis på Android och se till att du är ansluten till samma WiFi-nätverk som din PC eller laptop.

Då behöver du bara ange serveradressen i kolumnen Server. Knacka Markera om du har slutfört det.

Steg 4 - Högtalarljudtest

Kontrollera i så fall att SoundWire Server-programvaran på din dator eller bärbara dator har ändrat status från Osammanhängande Blir Ansluten. För att testa ljudet eller inte är allt du behöver göra att försöka spela en YouTube-video eller en låt från Spotify killar.

Om det inte fungerar, försök koppla bort tills låten spelas upp högtalare på din Android.

Steg 5 - Gör justeringar

Vanligtvis kommer ljudet att kollidera mellan datorn och smartphone, Du stannar här stum att bara lyssna på den på Android.

Tja, för att stänga av ljudet du lever knacka ikon SoundWire på Android tills ikonen blir svag.

Notera:


I vissa fall hörs ljudet dröjsmål cirka 1 sekund om du använder den för att titta på filmer. Du kan använda det ljud / videosynkroniseringsverktyg som finns i programvara för videospelare som VLC och så vidare.

VIDEO: DIY - Hur man gör externa högtalare till din Android-telefon!

Hur, riktigt coolt, eller hur? Så det är hur man byter en Android-mobiltelefon till högtalare Bluetooth på PC / laptop.

Naturligtvis är denna metod inte lika bra jämfört med dig som använder Bluetooth högtalare såväl som högtalare ansluten via 3,5 mm jackporten. lycka till killar!

Läs också artiklar om HP eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.