inte komplicerat! Så här handlar du online internationellt utan kreditkort

Nu behöver du inte oroa dig längre, för genom den här artikeln berättar ApkVenue hur du handlar online internationellt utan kreditkort ..

Shopping är verkligen en aktivitet som är väldigt kul. Särskilt i dagens era av sofistikerad teknik är shopping redan ju lättare det är med online shopping systemet. Inte bara är det lättare, priserna som erbjuds tenderar också att vara konkurrenskraftiga.

Online shopping själv kan göras på nationella eller internationella webbplatser. För att handla online på internationella webbplatser måste du dock i allmänhet använda ett kreditkort. Oj, vad händer om du inte har ett kreditkort? Nu behöver du inte oroa dig längre, för genom den här artikeln kommer ApkVenue att berätta hur du kan handla online internationellt utan kreditkort.

  • 6 bästa betalningsalternativ online förutom PayPal
  • Inget behov av krångel, köp en bil nu online! Här är hur
  • Splashy! Beställ en online-taxi, det visar sig att föraren är tjänsteman!

Hur man handlar internationellt online utan kreditkort

Är du en av de människor som verkligen gillar online-shopping? Vilka webbplatser handlar du på? Lazada eller Tokopedia eller Bukalapak? Tänkte aldrig på att shoppa på Ebay eller Aliexpress eller Amazon? Eftersom varor på köp- och försäljningswebbplatser utomlands ofta är mycket intressanta.

Som i Jakas tidigare artikel, nämligen Intel Xeon 5650, som kan kompensera för prestandan hos Intel Core i7 5820K. Om du vill köpa det, gilla det eller inte måste du köpa det från utlandet. Eftersom marknadspriset på Rp. 700 tusen är marknadspriset i Amerika.

VISA ARTIKLAR

Om det visar sig att ett kreditkort är ett hinder behöver du inte längre oroa dig. ApkVenue berättar för dig 3 sätt att handla online internationellt utan att använda ett kreditkort.

1. Använda Doku Wallet

Först att använda tjänster Doku plånbok. ApkVenue har försökt använda tjänsterna från Doku Wallet-kontot för att handla online internationellt på Aliexpress webbplats. Översikt, denna tjänst är gratis. Men tyvärr kan du bara spendera högst 5 miljoner rupier.

Fotokälla: Foto: Doku Wallet

Det är väldigt enkelt att använda Doku Wallet-tjänsten. Du besöker bara webbplatsen då registrera dig själv. Därefter besöker du online shoppingwebbplatser som Aliexpress till exempel. Sen på betalningsmetod välj Doku Wallet. Efter det måste du bara överföra lite pengar till Doku Wallets bankkonto.

2. Använda VCC Top Up Balance Eller Paypal

Nästa sätt att handla online internationellt utan kreditkort är att använda fyll på balans VCC eller Paypal. Först måste du bestämma dig först, vill du använda VCC eller Paypal? Båda har samma koncept. Åh ja, för de av er som inte känner till VCC står VCC för Virtuellt kreditkort. Från namnet ensam måste du förstå, vilket är ett pseudokreditkort.

Fotokälla: Foto: Allt om bloggning

Så, ApkVenue kommer att diskutera det en efter en. Först, om du väljer att använda VCC. Du kan köpa VCC på nationell köp- och försäljningssajt, såsom Kaskus eller Tokopedia och andra. Vanligtvis ligger priset runt intervallet IDR 100 tusen.

Sedan måste du bara göra det sätta in pengar du är på VCC-kontot. Du gör detta genom att fråga säljare, men här måste du naturligtvis betala säljaren enligt den växelkurs som du begärde. Därefter behöver du bara använda VCC som ett vanligt kreditkort.

Fotokälla: Foto: Paypal

För det andra, om du väljer att använda Paypal. Naturligtvis måste du först registrera dig på Paypal-webbplatsen. Därefter måste du verifiera, och den här verifieringen kräver en VCC. Så det är långt effektivare direkt med VCC hur som helst, för i slutändan behöver du också en VCC.

Om så är fallet, precis som VCC, du måste hitta en säljare *, som säljer balans för ett Paypal-konto. Köp saldot ** enligt priset på artikeln som du vill köpa. Om så är fallet behöver du bara behandla ditt köp via ditt Paypal-konto som vanligt.

3. Använda enhet eller enskilda exportimporttjänster

Om du tycker att de två metoderna ovan är ganska komplicerade kan du använda den sista metoden som är ganska enkel. Nämligen genom att använda enskilda eller enhetsexportimporttjänster. I allmänhet kan du hitta den här tjänsten på köp och försäljning av webbplatser som Kaskus eller Tokopedia.

Fotokälla: Foto: PT. Trans Samudera Maritim

Genom att använda en tjänst som den här får du rätt. Betala bara enligt det pris som nämnts av tjänsteleverantören, gjort. Men såklart kommer detta påverkar priset på varor som du vill köpa. I allmänhet kommer det mycket dyrare snarare än att köpa det själv. För på så sätt betalar du inte bara artikelns pris utan också servicens pris.

Så det var Jakas artikel om tre sätt att handla online internationellt utan kreditkort. Lycka till och glad shopping!

Banner: Papa Semar


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found