6 sätt att öppna de senaste blockerade webbplatserna 2020

Vill du öppna din favoritwebbplats men den är blockerad av Kominfo? Så här öppnar du blockerade webbplatser på PC och Android. Du kan göra det utan en applikation eller VPN, använd bara Chrome!

Hur man öppnar en blockerad webbplats kan vara en lösning för dig som ofta känner dig irriterad eftersom du inte kan komma åt vissa webbplatser eftersom de är blockerade av regeringen.

Inte bara förbjudna videosajter med negativt innehåll blockeras. Ibland görs denna blockering också på andra webbplatser som Reddit som för övrigt är det största internetforumet i världen.

Trots kampanjen Hälsosamt och säkert internet eller INSAN regeringen har intensifierat den under lång tid, men det känns som att denna ansträngning är förgäves, gäng.

Beviset, olagliga webbplatser ligger fortfarande på topplistan över webbplatser som mest besöks av indonesiska användare. För att öka din kunskap kommer ApkVenue att granska den grundligt hur man öppnar en blockerad webbplats via HP eller PC eller laptop.

Hur man öppnar blockerade webbplatser utan applikationer på Android, iPhone och PC

Det finns flera saker du kan göra för att öppna blockerade webbplatser utan en applikation, från att använda SSH, ändra DNS och så vidare.

I den här artikeln berättar ApkVenue några tips om hur du öppnar blockerade webbplatser på Google Chrome på HP, PC och laptop. Du måste vara otålig, eller hur? Tja, istället för att vänta längre, ta en titt på följande artikel, va, gäng!

Hur man öppnar blockerade webbplatser med SSH

Förutom VPN kan du också öppna blockerade webbplatser med SSH (Säkert skal). SSH fungerar som ett nätverk som skyddar datautbyte mot virushot.

Både VPN och SSH har nästan lika egenskaper. Skillnaden är att du här använder en tredje part, speciellt för processen SSH-tunnling.

För att använda SSH-metoden kan du verkligen använda en Android-mobiltelefon. Metoden är ganska enkel och du kan följa den enligt följande.

1. Öppna FastSSH-webbplatsen

Öppna webbplatsen FastSSH och välj den indonesiska servern (//www.fastssh.com/page/secure-shell-servers/continent/asia/indonesia). Tryck sedan på Skapa indonesiskt SSH-konto och skapa ett konto genom att skriva Användarnamn och Lösenord. Klick Skapa konto.

2. Vänta tills kontot skapas

Vänta tills du kommer Användarnamn SSH, Lösenord SSH och värdens IP-adress som du kan anteckna och använda i nästa steg.

3. Installera KPNTunnel Revolution-applikationen

Efter det behöver du bara ladda ner och installera applikationen först KPNTunnel Revolution som du kan få på länken nedan.

Programverktyg KPN Programvaruutvecklare LADDA NER

4. Öppna KPNTunnel Revolution-applikationen

Öppna KPNTunnel Rev-applikationen och allt du behöver göra är att gå till menyn inställningar. Först aktiverar du det SSH Tunnel.

5. Fyll i värd / IP

Svep nedåt och på sektionen Värd / IP fyll i som i det format du noterade tidigare. Fyll i avsnitten också Användarnamn och Lösenord när du registrerade dig på webbplatsen FastSSH.com. Aktiva Automatisk återanslutning och innehåll Pinger URL med "www.bing.com".

6. Aktivera anpassad DNS

Slutligen aktivera det Anpassad DNS och du kan använda standardinställning på ansökan. Gå sedan tillbaka till huvudsidan och tryck på Start för att komma igång med SSH.

Efter att ha använt SSH, kan du omedelbart prova hur du öppnar en blockerad webbplats på Google Chrome HP, deh!

Hur man öppnar en blockerad webbplats med en DNS-server

Nästa sätt att öppna blockerade webbplatser är att använda DNS-server (domännamnssystem) som tjänar till att förändras IP-adress Blir domänadress.

Här behöver du inte installera några applikationer. För bara med inställningarna i Kontrollpanelen kan du omedelbart öppna en blockerad webbplats i Google Chrome på en bärbar dator.

Nyfiken att veta hur? Här är stegen:

1. Öppna kontrollpanelen

Öppna menyn Kontrollpanel på en PC eller bärbar dator. Öppna sedan alternativ Nätverk och Internet> Nätverks- och delningscenter.

Här väljer du igen ett alternativ Ändra adapterinställningar den till vänster, gäng.

2. Öppna Egenskapsalternativen

På den internetanslutning som du använder högerklickar du och väljer ett alternativ Egenskaper.

3. Välj Internetprotokoll version 4

Välj sedan alternativet igen Internetprotokoll version 4 (TCP / IPv4) och klicka Egenskaper det är längst ner.

4. Aktivera DNS

I nästa fönster aktiverar du först alternativet Använd följande DNS-serveradresser. Innehåll Föredragen DNS-server: 1.1.1.1 och Alternativ DNS-server: 1.0.0.1. Klicka i så fall på OK.

Om du har ändrat DNS i metoderna ovan är det garanterat att ditt internet nu kan komma åt webbplatser som tidigare har blockerats av regeringen utan att ett VPN behöver öppna negativa webbplatser.

Om det inte fungerar, prova det först starta om webbläsaren och öppna den igen på din PC eller laptop, ja. Samma sätt gäller din Android-mobiltelefon, verkligen!

Hur man öppnar blockerade webbplatser med Web Proxy

Du kan också prova hur du öppnar blockerade webbplatser genom att använda webbproxy. Webbproxy är en webbplats som tillhandahåller internetåtkomst via servrar från tredje part.

Denna metod är ganska lätt att göra och kan testas direkt webbläsare, både på datorer och Android-telefoner.

Men försök inte ens öppna den webbplats för vuxna om inte tillräckligt gammal, ja! Du kan bättre använda det för saker som är mer positiva och kloka, naturligtvis ...

Åtgärder att använda webbproxy för hur man öppnar blockerade webbplatser på en Windows 10-dator och andra kan du se nedan, gäng.

1. Öppna ProxySite-webbplatsen

Öppna applikationen webbläsare på din Android-telefon och gå sedan till webbplatsen ProxySite (//www.proxysite.com/). Sedan i den angivna kolumnen är allt du behöver göra att välja en server, ange adressen till den blockerade webbplatsen och knacka på .

2. Besök blockerade webbplatser

Nu kommer du att omdirigeras till att göra bläddring använda sig av webbproxy. Besök webbplatsen som vanligt när du använder Krom såväl som Mozilla genom att använda adressfält som är högst upp.

Förutom Android-telefoner är den här metoden också effektiv för dig att göra på en PC eller bärbar dator. Efter att ha provat det ett tag gjorde det det webbproxy inte lika snabbt som de tidigare metoderna.

Lösningen, du kan ändra servern från webbproxy Begagnade. Du kan också kontrollera hastigheten på internetnätverket som du använder eftersom det också kan vara väldigt inflytelserikt.

Om du fortfarande behöver andra alternativ för hur du öppnar en web som är blockerad av en server kan du läsa ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Hur man öppnar blockerade webbplatser med applikationer

Förutom utan hjälp av applikationer kan du naturligtvis också öppna blockerade webbplatser genom att installera ytterligare applikationer på PC, Android och iPhone.

Denna metod är vanligtvis den mest föredragna eftersom den anses vara mer praktisk och lättare att följa. Om du också är intresserad av att prova, här är några metoder du kan använda.

Hur man öppnar blockerade webbplatser med ett VPN

Den första metoden du kan göra för att öppna blockerade webbplatser i Google Chrome på din mobiltelefon är av VPN-applikation. VPN fungerar genom att randomisera IP-adresser för att öppna blockerade webbplatser.

Genom att använda en VPN kan du enkelt och fritt surfa på internet, antingen via en Android-mobiltelefon eller en dator.

Öppna blockerade webbplatser med Turbo VPN

Först kommer ApkVenue att berätta hur du öppnar blockerade webbplatser på Android. Du kan använda ett program som heter Turbo VPN att göra detta.

1. Installera Turbo VPN-applikationen på mobiltelefonen

Ladda ner och installera applikationen Turbo VPN som du kan ladda ner gratis via länken nedan.

Ladda ner Turbo VPN-nätverksappar

2. Öppna Turbo VPN-applikationen

Öppna Turbo VPN-appen och tryck på knappen Jag håller med att fortsätta. För att välja en server kan du trycka på världen ikon längst upp till höger.

3. Välj Server

Välj en av de tillgängliga gratis servrarna och du kommer automatiskt att anslutas till VPN-nätverket för din Android-mobiltelefon.

4. Uppkopplad

Om den är ansluten visas texten Ansluten och VPN-ikonen är på aviseringsfält. Du kan också se nätverksstatus och hastighet här.

Förutom på en Android-mobiltelefon kan du också använda ett VPN-program på din PC eller laptop för hur du öppnar webbplatser som blockeras av kontorsadministratören.

Öppna blockerade webbplatser med TunnelBear VPN

Förutom Turbo VPN finns det fortfarande andra VPN-applikationer som ApkVenue också rekommenderar. Dessa applikationer är TunnelBear VPN, gäng.

Med bara ett knapptryck kan du automatiskt ansluta till den bästa VPN-servern. Hur gör? Följ dessa steg!

1. Installera TunnelBear VPN-applikationen på din mobiltelefon

Ladda ner och installera applikationen TunnelBear VPN för PC som du kan få via länken nedan.

DOWNLOAD TunnelBear tunnelbear-appar

2. Öppna TunnelBear VPN-applikationen

När installationen är klar öppnar du TunnelBear VPN-applikationen och trycker omedelbart växla för att aktivera VPN högst upp.

3. Vänta tills den är ansluten

Vänta tills det bästa, mest stabila VPN-nätverket är snabbt anslutet till din PC eller laptop. Gå direkt till det webbläsare att njuta av gratis internet.

Förutom Turbo VPN och TunnelBear VPN-applikationerna kan du också använda anti block VPN-applikation andra som båda har maximala funktioner och prestanda.

Inte bara det, några av dessa applikationer har också ett antal ytterligare funktioner som verkligen hjälper dig när du öppnar en web som är blockerad av en server.

Hur man öppnar en blockerad webb med en DNS-applikation

Nästa sätt att öppna blockerade webbplatser är att använda hjälp DNS-applikation att förändra IP-adress Blir domänadress.

Programmet hur man avblockerar videor i Google Chrome som ApkVenue rekommenderar den här gången är att använda DNS 1.1.1.1, gjord av Cloudflare och APNIC som påstås ha den snabbaste åtkomsten med respons tid upp till 14,8 ms.

Denna metod gäller även när du använder ett datanätverk eller WiFi genom att följa stegen enligt följande.

1. Installera Cloudflare-applikationen 1.1.1.1

Ladda ner och installera applikationen Cloudflare 1.1.1.1 som du kan få via länken nedan.

Cloudflare Networking Apps, Inc LADDA NER

2. Öppna applikationen

Fortsätt att öppna applikationen och du behöver bara glida växla tills skrivandet visas Ansluten och VPN-ikonen visas på aviseringsfält.

Vid den här tiden kan du omedelbart försöka öppna blockerade webbplatser för att kontrollera deras framgång.

3. Hur man öppnar blockerade webbplatser med Tillägg Chrome och Firefox

Förutom metoden ovan finns det fler alternativ för att öppna blockerade webbplatser utan andra applikationer. Om du är lat med att installera VPN-applikationen först på en PC eller bärbar dator kan du använda den förlängning VPN: er som sticker ut direkt ur lådan webbläsare du.

Hur göra? Här kan du göra hur du öppnar blockerade webbplatser utan en applikation på en bärbar dator eller PC med tillägg eller förlängning till webbläsare, som Google Chrome såväl som Mozilla Firefox.

Google Chrome-tillägg

Först kan du ladda ner och använda för Chrome-användare förlängning specifikt för VPN på detta sätt.

1. Besök Chrome Web Store

Besök Chrome Web Store-sidan och öppna den förlängningBrowsec VPN - Gratis och obegränsad VPN (//chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl=sv). Tryck sedan på Lägg till i Chrome för att börja installera.

2. Klicka på Lägg till tillägg

Nästa visas dyka upp för installation förlängning Browsec VPN. För att fortsätta är allt du behöver göra att klicka Lägg till tillägg.

3. Gå till Browsec VPN

Om så är fallet kan du komma åt Browsec VPN genom att klicka på ikonen längst upp till höger. Därefter kan du välja servern först och skjuta den växla för att börja aktivera.

Mozilla Firefox-tillägg

Även om det inte är en webbläsare utan positiv internetblockering kan du också använda Mozilla Firefox för att öppna blockerade webbplatser, vet du!

Du kan använda tillägg som kan laddas ner gratis för att komma åt blockerade webbplatser genom att följa metoden nedan, gäng!

1. Besök Firefox-tillägget

Gå till Firefox-tilläggssidan och välj den AnonymoX (//addons.mozilla.org/en/firefox/addon/anonymox/) och välj Lägg till i Firefox.

2. Acceptera meddelandet

Visas också dyka upp för att bekräfta installationen tillägg. Här klickar du bara Lägg till för att fortsätta processen.

3. Gå till AnonymoX

När installationen är klar kan du komma åt AnonymoX på ikonen längst upp till höger. Här är allt du behöver göra att välja en server och dra den växla för att börja aktivera VPN-funktionen.

Tja, där är det ett nummer hur man öppnar en blockerad webbplats med ansökan eller utan ansökan, gäng. Kom ihåg att använda den här metoden klokt och ansvarsfullt, ja!

Låt dig inte använda den för förbjudna saker som kan skada många människor, särskilt för att bryta mot gällande lagbestämmelser.

Har du också några andra metoder som fungerade? I så fall tveka inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan och ses i nästa artikel.

Läs också artiklar om Blockerade webbplatser eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found