hur man visar privat Instagram, inget behov av att följa!

Vill du få en exs Instagram eller en förälskelse men deras bekännelse är låst? Psst, försök på följande sätt för att visa privat Instagram. Garanterat att se innehållet!

Fängslad av ditt favoritflöde på Instagram men det var låst? Om så är fallet måste du veta hur du kan visa privat Instagram här!

Som ett av de mest populära sociala medierna idag är Instagram verkligen utrustat med funktioner privat vilket låter dig skydda ditt IG-konto från att ses av vem som helst.

Ibland finns det dock tillfällen då den här funktionen som är avsedd att skydda användarnas integritet anses vara ett hinder för de av er som vill bläddra i någons IG-flöde.

Men lugna dig! Eftersom Jaka har en lösning hur man ser Instagram som är in-privat följande detaljer.

6 sätt att visa privat Instagram

Vill du få ett privat crush eller ex-konto? Om så är fallet bör du prova några knep nedan så att du fritt kan se de olika inläggen i den.

Inget behov av att dröja kvar, följ bara varje metod som ApkVenue förklarar nedan!

1. Skapa ett falskt konto

Om du verkligen vill se ett låst Instagram-profilkonto, vare sig det är din förälskelse, ex eller till och med din ex-pojkvän, kan du skapa ett falskt konto.

Ett falskt konto eller ett falskt konto är ett alternativ till andras IG-konton som är låsta utan att behöva följa deras konto med ditt personliga konto.

Genom att försöka se Instagram-foton av personer som är privata utan att följa detta kan du fritt skriva in någon, när som helst.

Skapa ett falskt konto med andras namn och foton som inte beskriver dig. Namnet du väljer ska inte vara konstigt så att andra inte blir misstänksamma.

2. Låna ytterligare ett IG-konto

Det är sant att det är ett av de enklaste sätten jämfört med metoden ovan. Du kan låna en väns mobiltelefon för att bli din förälskades Instagram-följare.

Det blir dock mycket lättare om du lånar en väns mobiltelefon som tidigare följt ditt måls IG-konto.

På detta sätt behöver du inte heller använda ditt personliga konto för att följa personens konto. Verkligen säker, eller hur?

Förutom att vara säker kan det här sättet att känna till Instagram-foton som är låsta också spara kvoter. Men innan du testar den här metoden, se till att du har bett din väns tillstånd.

3. Dra nytta av webbplatsen PrivateInstaViewer.com

Du kan också visa låst Instagram utan att följa via en webbplats som heter PrivateInstaViewer.com.

Senare kommer du att bli ombedd att ange användarnamnet för kontot du vill se. Efter det kan du se antalet inlägg, följare och följande.

Men det är inte så enkelt! Innan du kan se innehållet på kontot måste du fylla i några enkätfrågor först.

Det som ApkVenue är att den här webbplatsen kommer att be dig fylla i uppgifter som är av integritet, till exempel namn, mobilnummer, hemadress och e-post.

4. Besök instalooker.com-webbplatsen

Du kan också se låsta Instagram-inlägg utan att följa på webbplatsen Instalooker.com.

Denna webbplats låter dig visa innehåll och inlägg på låsta Instagram-konton. I själva verket kan du också ladda ner Instagram-foton och videor i den.

För att komma åt det, ange användarnamnet på IG-kontot som är låst. Se till att du skriver det korrekt så att kontot i fråga kan hittas omedelbart.

Dessutom måste du, i likhet med den tidigare webbplatsen, fylla i en undersökning eller ladda ner en applikation för att fortsätta till steget för demontering av ditt målkonto.

5. Använd applikationen Instagram +

Om du inte gör hur du visar privat Instagram via webbplatsen kan du försöka använda appen Instagram +

Denna Instagram MOD-applikation låter dig visa foton eller videor från ett låst IG-konto. Du behöver bara logga in på ditt Instagram-konto via den här applikationen.

Efter det kan du omedelbart söka efter IG-kontot som du vill kika på. Tada !! Du kan se alla inlägg i den!

Tyvärr är Instagram + inte tillgängligt i Google Play Butik. Men lugna dig bara! Du kan ladda ner Instagram + via länken nedan.

Foto och bild Ladda ner appar

6. Använda den privata Instagram Viewer-webbplatsen

Tricket för att se nästa privata Instagram är via webbplatsen Privat Instagram Viewer (//www.privatephotoviewer.com/).

Denna webbplats låter dig fritt visa foto- och videoinlägg från någons IG-konto som är låst. Faktum är att du inte ens behöver följa det kontot, du vet!

Du kan också fritt komma åt denna webbplats antingen via en smartphone eller PC. Innan du måste dock fylla i en undersökning som är ganska störande och inte nödvändigtvis säker.

Tja, så visade du privat Instagram utan att följa kontot med ditt personliga konto. Riktigt enkelt, eller hur?

Efter att ha utfört en samling tricks för att låsa upp Instagram-kontots integritet ovan kan du fritt titta på alla inlägg i den.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.