hur man redigerar och installerar twibbon på picsart & canva

Populariteten hos twibbon har fått många att söka efter hur man installerar twibbon. Här är en handledning om redigering av twibbon på PicsArt & Canva. Hur enkelt är redigeringsstegen!

Hur man installerar twibbon många av er vet det redan, särskilt om du är ett evenemangsbarn eller en ny student.

Detta är rimligt, med tanke på att twibbon vanligtvis används för främja ett evenemang eller som form av vårt deltagande i ett evenemang.

Twibbon är fotoram med en unik design, där centrum har ett utseende transparent med filformatet PNG. Detta är avsiktligt så att människor kan fästa tappbandet på fotot.

Egentligen kan du redigera twibbon via en rad med de bästa applikationerna för fotoredigerare utspridda på Google Play eller Play Butik.

Det finns emellertid två av de mest populära applikationerna som används för att fästa eller fästa tvättband på foton. Den första är PicsArt, den andra är Canva.

För information är dessa två applikationer kända för att vara de enklaste och enklaste att använda, inklusive att installera eller klistra in twibbon på din mobiltelefon. Istället för att dröja kvar, ta en titt hur man redigerar twibbon det följande!

1. Hur man installerar Twibbon på PicsArt

PicsArt sig själv har länge varit känd som en fotoredigeringsapplikation användarvänlig. Det är så enkelt att den här applikationen är perfekt för alla att använda. Du kan också vara auto stilig och vacker bara beväpnad med denna applikation!

Den här gången ska vi studera tillsammans hur man redigerar twibbon på PicsArt. Garanterad att vara kort och riktigt lätt. Här är hur!

  1. Öppna applikationen PicsArt

Om du inte har det kan du ladda ner det via länken som ApkVenue tillhandahåller under detta.

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER
  1. Tryck på plustecknet (+) på PicsArt

Senare på startsidan ser du ett slags tidslinjevisning för sociala medier. Allt du behöver göra är att trycka på plustecken (+) lila i botten mitt.

  1. Klicka på fotot du vill fästa bandet i kolumnen Foton

Därefter kommer du in på sidan Börja redigera. Klicka på fotot som du vill klistra in tappbandet i kolumnen Foton. Om du inte hittar det kan du öppna alternativen Alla foton till höger.

  1. Svep tills du hittar ett alternativ Lägg till foto

Om så är fallet hittar du ditt foto på redigeringssidan. Bläddra i menykolumnen nedan tills du hittar ett alternativ Lägg till foto.

Knacka Lägg till foto, då välj twibbon som du vill klistra in på fotot.

  1. Justera storleken på fotot

Eftersom storleken fortfarande inte passar ditt foto kan du justera storleken fritt tills den passar bilden.

  1. Tryck på Spara

När du är klar trycker du på Pil i det övre högra hörnet för att fortsätta till spara processen. Knacka Sparaoch gjort! Din favorit Twibbon är redo!

2. Hur man redigerar Twibbon i Canva

Förutom PicsArt kan du också redigera tvättband i Canva. Denna app är också känd för att vara väldigt användarvänlig. Med andra ord rekommenderas nybörjare att använda denna applikation eftersom den är väldigt lätt att använda.

Inte bara det. Canva har också inbyggda mallar som passar perfekt för dina sociala medier. Inte undra på att denna ansökan frågades som en Den bästa applikationen för grafisk design för Android-telefoner och datorer.

Därför, utan att behöva dröja kvar, kommer ApkVenue att lära dig hur du redigerar twibbon i Canva. Senare kommer du att förstå guiden för att installera eller klistra in twibbon för dina evenemangsbehov. Här är hur!

  1. Öppna applikationen Canva

Vänligen öppna ansökan Canva. Om du inte har det kan du ladda ner det via länken som ApkVenue tillhandahåller under detta.

Canvas produktivitetsappar LADDA NER
  1. Klicka på alternativ Se allt

När du öppnar startsidan hittar du olika kolumnmallar. Klicka bara på alternativet Se allt i valfri mallkolumn.

Välj sedan ett alternativ Tom, med tanke på att vi kommer att redigera twibbon utan hjälp Canvas inbyggda mallar.

  1. Knacka på fotot som du vill fästa knäppet på

Om du har gått in på redigeringssidan, tryck på det vita lagret som visas på skärmen och tryck sedan på fotot som du vill installera eller klistra in tappkanten.

Om du inte hittar den, tryck bara på symbolen Galleri och sök tills vi hittar det.

  1. Välj twibbon

Tryck därefter på skylten Lägg till / Plus (+) tryck på i det nedre högra hörnet Bild, då välj twibbon som du vill bifoga till fotot.

  1. Ställ in tappstorleken fritt

Eftersom storleken fortfarande inte passar ditt foto kan du justera storleken fritt tills den passar bilden.

  1. Knacka Ladda ner

När du är klar, tryck på symbolen Ladda ner, position nummer två från det övre högra hörnet för att gå vidare till lagringsprocessen. Gjort! Så här redigerar du ditt favorit twibbon-foto!

Så här installerar du twibbon som du kan använda 2020. Med tanke på att inställningarna för de två applikationerna båda är nya garanterar ApkVenue de två guiderna ovan 100% arbete! Lycklig redigering kul, gäng!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found