De 5 bästa applikationerna för att skriva på Android-skärmen

Applikationer för att skriva på Android-skärmen kan också användas för att klottra.

Tråkig att skriva genom att skriva på tangentbordet? Vill prova ett sätt skriv på skärmen på Android-telefonen?

Ja, nu kan vi göra handskrift på Android-skärmen tack vare pekskärmsteknik eller pekskärm.

Den här gången delar ApkVenue 5 skrivapplikationer på de senaste och bästa Android-skärmarna för 2019.

Samling av applikationer för att skriva på Android-skärmen

De applikationer som ApkVenue delar nedan kan användas utan penna. Så du kan omedelbart skriva med fingrarna som att skriva i en anteckningsbok.

Förutom att skriva kan du också skapa ditt skriv efter din smak och önskemål. Följande är 5 applikationer att skriva på den senaste och bästa Android-skärmen.

1. Inmatning från Google Handskrift

Du kan omedelbart skriva vad som helst bara genom att flytta fingret som du skriver på papper med Inmatning från Google Handskrift.

Den här applikationen från det gigantiska Google-företaget kan du använda för att skriva på e-post, SMS, sociala medier och så vidare.

Du kan också använda Googles handskriftsingång för att hitta mobiltelefonnummer i kontaktlistan och utföra sökningar på sökmotorer.

Ladda ner applikationen här.

2. Bläckfisk

Buren av Steadfast Innovation LLC, Bläckfisk har fördelen av att skriva på Android-skärmen lika enkelt som att skriva med en penna på papper.

Applikationen, tidigare känd som Papyrus, har en signaturfunktion för ett tryckt dokument. Bortsett från det kan du också ångra / göra om, välja, flytta och ändra storlek på ditt skrivande.

Med Squid kan du känna det unika sättet att skriva på Android-skärmen.

Ladda ner applikationen här.

3. FiiNote

FiiNote utan tvekan en av de bästa applikationerna för att skriva på Android-skärmen. Denna applikation ger en funktion som låter dig skriva anteckningar som att skriva i en dagbok.

I den här applikationen finns det också en färgstark penna som kan göra ditt skrivande mer intressant. Du kan också ändra vilken färg som helst för varje bokstav du skriver.

Ladda ner applikationen här.

4. Microsoft OneNote

Efter tidigare fanns det en ansökan om att skriva på Android-skärmen från Google, nu kommer den från Microsoft. Funktionerna från OneNote liknar lite bläckfisk.

OneNote är lämplig för dig som vill ha en dubbel funktion, nämligen för anteckningar och för att klotter. Denna applikation är förmodligen ganska populär på Google PlayStore och har fått många positiva recensioner från användare.

Ladda ner applikationen här.

5. Liveboard: Interaktiv whiteboard

Liveboard: Interaktiv whiteboard erbjuder en funktion för att spela in chilichattar i samma applikation. Liveboard är ett program där du kan anteckna som på en whiteboard med vänner eller kollegor direkt (LIVE).

Allt du skriver visas i realtid i ett visst forum som du skapar. Så bara du och de personer du bjuder in till forumet kan se vad du skriver.

Dessutom kan du också lägga till bilder, ändra färger och ändra typsnitt i det här programmet. Häftigt, eller hur?

Ladda ner applikationen här.

Det är de 5 applikationerna för att skriva på Android-skärmen som ApkVenue kan dela. Så har du valt den bästa skrivapplikationen för din skärm?

Förhoppningsvis kan listan ovan vara till hjälp och användbar!

Läs också artiklar om Android-applikation eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found