hur man använder auto som Facebook & Instagram

Auto gillar Facebook och Instagram blir mer och mer älskade. Hur använder du sedan automatiska gillanden? Är det säkert? Ta reda på svaret här!

Hur man använder auto gillar kan göras ganska enkelt. Dessutom finns för närvarande många autolike-webbplatser och applikationer som kan användas gratis.

Att få massor av likes är ett speciellt pris för användare av sociala medier. Varje inlägg kommer att göras så attraktivt som möjligt för att få gillanden från följare.

Tyvärr, även om du har gjort ett inlägg som du tycker är okej, kan det vara så att inlägget fortfarande är tyst och inte får tillräckligt med likes.

Men ta det lugnt! Den här gången kommer ApkVenue att avslöja hur man använder autolike för sociala medier så att framgång kan få många likes. Är du nyfiken?

Hur man använder Autolike på Facebook och Instagram

Vill du att ditt inlägg på sociala medier ska få många likes? För det blir du glada att använda ett foto- eller videoredigeringsprogram för att förbättra ditt innehåll.

Men den här metoden fungerar ibland inte. Trots att bilderna eller videoklippen du laddar upp är noggrant gjorda, får dina inlägg ibland fortfarande inte gillanden.

Lösningen, ApkVenue kommer att älska dig hur man använder autolike för sociala medier Facebook och Instagram, eftersom dessa två sociala medier är de mest populära.

Istället för att ta lång tid är det bättre att bara titta på hur man får massor av likes, både för Facebook och Instagram, med autolike nedan!

Hur man använder Auto Like Facebook

Känns som att dina inlägg på Facebook är ensamma och det är det? Egentligen kan du liva upp det med ett stort antal likes på inlägget.

Ett sätt att få massor av likes på Facebook är att använda auto-liknande webbplatser eller applikationer, som Hizmi Auto Like och YoLikers.

Men förutom de två finns det fortfarande massor av billiknande appar och webbplatser som du kan prova gratis. Hur man använder det är inte mycket annorlunda, du vet!

För dem som är otåliga kan du helt enkelt genomföra hur man använder auto som FB som ApkVenue kommer att beskriva nedan. Omedelbart, låt oss se!

 • Öppna webbläsarprogrammet och besök webbplatsen för automatisk liknande. Här använder ApkVenue en webbplats som heter Vivoliker (//fb.vivoliker.com/facebook-autolikes).

 • Rulla ner och klicka på Få åtkomsttoken.

 • Logga in genom att ange Facebook-e-postadressen och lösenordet som används. Klicka på knappen Få åtkomsttoken.
 • Kopiera all text som är en symbol för att få gillanden. Om så är fallet, tryck på Klar kopiering, Nästa steg.

 • Klistra in token tidigare i den angivna kolumnen. Tryck sedan på Logga in.

 • Om du har loggat in framgångsrikt är allt du behöver göra att avgöra vilka inlägg som ska läggas till gillanden och hur många gillanden du vill ha.

Tyvärr, när Jaka försökte det, fungerade denna metod inte alls. Allvarlighetsgrad, Facebook-konto på-förbjudna. Så för de av er som är desperata att försöka, tänk bättre igen, deh!

Hur man använder Auto Like Instagram

Bortsett från Facebook är Instagram också ett av de mest beroendeframkallande sociala medierna. Det är inte konstigt att många försöker lägga till gillar till Instagram.

Finns på Instagram är obligatoriskt. Men hur vill du existera om antalet likes är litet? För det kan du försöka hur man använder auto som Instagram under detta.

 • Öppna ett webbläsarprogram på din mobil eller stationära dator. Besök sedan webbplatsen FollowerGratis.co.id (//instagram.followergratis.co.id/).

 • Klick Logga in och logga in med ditt Instagram-konto.

 • Efter en lyckad inloggning finns det många alternativ på webbplatsen. Från att lägga till gillanden, lägga till följare, lägga till kommentarer och lägga till visningar. Du kan också se hur många följare som följer och antalet inlägg.
 • Klicka på för att lägga till gillanden + Gillar. I genomsnitt kommer du att få 2 till 7 likes i ett inlägg.
 • Välj ett av inläggen som du vill lägga till som IG genom att trycka på den gröna knappen som säger + Gillar.
 • Vänta några ögonblick, då får du gillanden på inlägget. ApkVenue själv lyckades få 2 IG autolike gratis.

Tänk på att funktionerna på den här webbplatsen bara kan användas så många gånger 1 gång på en halvtimme endast. Måste ha tålamod, gäng!

Även om det är lite kan du prova på det här sättet att lägga till gillar till IG regelbundet så att dina inlägg får många gillanden.

För- och nackdelar med att använda Auto Like

Förutom att veta hur man lägger till gillanden med en liknande webbplats eller applikation, måste du också veta vilka konsekvenser som ligger bakom det, här!

Så för de av er som är nyfikna på fördelarna och nackdelarna med att använda auto gillar för sociala medier, ta en titt på den korta granskningen nedan!

Fördelar med att använda Auto Like

Som du vet ger auto som Facebook, Instagram och andra sociala medier flera fördelar. Bland dem är följande:

 • Få massor av likes på kort tid
 • Kan användas via webbplatsen eller applikationen
 • Kan välja olika reaktioner för på Facebook
 • Det finns andra alternativ förutom att lägga till gillanden

Nackdelar med att använda Auto Like

Bakom bekvämligheten med att få massor av gillar, uppstår frågan om det är säkert att använda auto gillar? Tja, nedan är några av de risker som lurar. Något?

 • Ser onaturligt ut eftersom gillar multipliceras på kort tid
 • Antalet likes kan sjunka dramatiskt när som helst
 • Sociala mediekonton som används kan förbjudas av utvecklaren

Det är hur man använder autolike FB och IG för att öka de gillar du vill ha. Nu behöver du inte oroa dig mer för antalet gillanden på posta-är du lite.

Tänk på att metoden ovan har ganska farliga risker. Det kan vara så att dina sociala mediekonton är jämnaförbjudna och kan inte längre användas.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Reishatia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found