10 applikationer som kan minska ljusstyrkan på Android-skärmen

ApkVenue berättar hur du minskar ljusstyrkan på Android-skärmen med 10 applikationer som fungerar för att minska ljusstyrkan på Android-smarttelefonskärmen.

Hur minskar du skärmens ljusstyrka på Android? Anledningen är att även om skärmens ljusstyrka har dämpats till den lägsta nivån är de flesta Android-smartphones fortfarande för ljusa när de används på natten, särskilt vid sänggåendet.

Tja, en skärm som fortfarande är för ljus är verkligen inte bra för ögons hälsa. Dessutom kan sänkning av skärmens ljusstyrka mer än minimigränsen också användas för att spara batteritid på din Android-smartphone.

Om du är nyfiken på vilken information vi vill dela, kommer vi här att berätta hur du minskar ljusstyrkan på Android-skärmen med 10 applikationer som fungerar för att minska ljusstyrkan på din Android-smarttelefonskärm.

  • Så här styr du volym och ljusstyrka på YouTube med en fingersvepning
  • 10 bästa applikationer för skärminspelare för PC och bärbar dator 2020, gratis!
  • 5 Android-smarttelefoner med 3D-pekskärmsteknik som iPhone 6s

Hur man minskar ljusstyrkan på Android-skärmen mer än minsta gräns

För att övervinna denna begränsning har ApkVenue förberett 10 av de bästa Android-applikationerna som du kan använda för att justera skärmens ljusstyrka som du vill. Välj bara en av dem, här är en lista med applikationer.

1. Lux Lite

För att ställa in skärmens ljusstyrka mer än minimigränsen kan du först använda Lux Lite. Hur:

  • Ladda ner Lux Lite och installera som vanligt på Android. Produktivitetsappar Vito Cassisi LADDA NER
  • När du har installerat öppnar du programmet och väljer sedan menyn Aktivera Lux.
  • När du har valt menyn kommer du automatiskt att kunna justera ljusstyrkan på Android-skärmen. Det kan vara väldigt mörkt eller väldigt ljust.
  • För att inte bry dig om att öppna Lux Lite-applikationen för att öka eller minska skärmens ljusstyrka kan du justera den direkt från funktionen Underrättelse.

2. Night Shift: Blått ljusfilter

Night Shift: filter för blått ljus är en enkel skärmfilterapp för att styra mängden blått ljus som släpps ut från skärmen på din smartphone. Enkelt men riktigt användbart. Du kan ställa in filterintensiteten separat för dag och natt, som kan slås på eller av med bara ett tryck på bar underrättelse. Denna applikation är gratis och utan annonser.

Appar Produktivitet Digital dietteknik LADDA NER

3. Skymning

Skymning är en av de bästa skärmfilterapparna som gör att skärmvisningen kan anpassas till tiden. På natten mjukgör den här appen den blå ljusintensiteten som släpps ut av din telefon eller surfplatta enligt det schema du ställer in.

4. Night Shift (Bluelight)

Ansökan Night Shift (Bluelight) enklare och lättare att använda. Det finns tre huvudfunktioner, nämligen filtrering, schema och färgtemperaturjusteringar. Det finns skjutreglage som låter dig ändra färgtemperaturen mellan "mindre varm" och "varmare".

5. Ögonfilter (filter för blått ljus)

Ögonfilter minskar ögonbelastningen genom att applicera färg täcka över genomskinlighet över skärmen. Du kan minska den totala ljusstyrkan och det blå ljuset. Denna applikation har fyra enkla justeringar, på / av ögonfilter, uppstart opacitet mellan 0% -100%, välj en färg för filtret (svart, grå, brun) och ställ in schemat.

6. Night Owl - Screen Dimmer

Nattuggla Låter dig ställa in skärmens ljusstyrka som är lägre än standardinställningen för enheten. Om du använder skärmtyp AMOLEDnaturligtvis får du fler fördelar när det gäller effektivare energiförbrukning. Filtret är på Blåljus dedikerad till att minska utsläppet av blått ljus på skärmen och eliminera effekterna av sömnlöshet.

7. Midnatt (nattläge)

Inte bara för att minimera utsläpp av blått ljus, applikationer Midnatt gör ett utmärkt jobb med att justera skärmens färgtemperatur. Det finns åtkomstkontroll så att skärmen automatiskt startar eller stoppar filtret när applikationen upptäcker att smarttelefonen används på en mörk plats.

8. Nattskärm

Det huvudsakliga syftet Night Screen är att minska skärmens ljusstyrka till en lägre nivå än vad inställningen kan uppnå standard. Naturligtvis hjälper detta dig att undvika huvudvärk och ögonsmärta i en mörk miljö eller på natten.

9. Dimly - Screen Dimmer

Vagt låter dig enkelt minska skärmens ljusstyrka bortom Androids lägsta inställningsstandarder. Det är perfekt för läsning eller andra aktiviteter på natten.

10. CF.lumen

CF.lumen justera färgen på din Android-smartphone baserat på solpositionen eller vissa inställningar som du har justerat. Den här appen har några unika funktioner i Pro-läge. I Pro-läge finns det en knapp för att inaktivera filtret eller växla till viloläge.

Det är tio applikationer som fungerar för att minska ljusstyrkan på din Android-skärm. Det kan till och med sänka skärmens ljusstyrka mer än minimigränsen. Så förutom att kunna göra dina ögon bekväma. Kan också användas för att spara batteri. Hur är du intresserad av att försöka? Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found