hur man gör omvänd skrivning på whatsapp (meddelande och status)

Har du någonsin haft en chattvän på WhatsApp som skickade ett meddelande med omvänd text? Så här gör du omvänd skrivning på WhatsApp!

Så favoritchattapplikationen för smarttelefonanvändare, WhatsApp är full av en myriad av kraftfulla funktioner. Inte bara chatta eller skicka filer, WhatsApp kan också användas för att ringa röst- och videosamtal och uppdatera status.

Men om du bara skickar ett meddelande eller uppdaterar din status på WhatsApp måste det vara tråkigt. Så du blir inte uttråkad, JalanTikus kommer att ge dig hur man gör omvänd skrivning på WhatsApp.

  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!
  • Så här skickar du WhatsApp-meddelanden utan att röra vid tangentbordet
  • Så här svarar du automatiskt på WhatsApp-meddelanden

Hur man gör omvända inlägg på WhatsApp

Har du någonsin haft en chattvän på WhatsApp som skickade ett meddelande med omvänd text? Inte bara meddelanden utan ibland också WhatsApp-status. Är du nyfiken? Få dig att vilja veta hur man gör omvänd skrivning på WhatsApp.

Du kan göra omvänd skrivning direkt på din smartphone genom att:

  • Ladda ner applikationen Upp och ner (Vänd text) på din smartphone.
Produktivitetsappar vndnguyen LADDA NER
  • Öppna appen och börja fylla i de ord du vill vända upp och ner i låda på. Och resultatet av ordet som görs upp och ner är i låda under.
  • Snälla du Kopiera och Klistra orden som du gjorde bakåt till WhatsApp. Kan beställas eller i status.

Gjort. Hur lätt är det att skriva upp och ner på WhatsApp med applikationen Upside Down (Flip Text)? Åh ja, inte bara på WhatsApp, skrivningen från denna applikation kan också användas för andra applikationer.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found