De 7 mest fruktansvärda spöknummermyterna, försök inte!

Urbana legender om mystiska telefonnummer har funnits sedan urminnes tider. Vågar du ringa följande fem spöknummer? (Uppdatering 2020)

Vem använder fortfarande telefonanläggningen med kredit? Inte en telefon WhatsApp och Linje den fria, gänget.

I denna moderna tid har telefoner med pulser i stort sett övergivits. Ändå finns det många roliga saker att göra med den här telefonen.

Barn i antiken måste ofta ha gjort narr av andra människor genom att ringa vilket nummer som helst. Från denna okunnighet uppstod en urban legend om spöknummer, gäng.

7 mest hemska spöke telefonnummer myter

Massor av skräckhistorier och skräckfilmer som bär temat för en mystisk telefon. Dessa föreställningar och berättelser gör oss paranoida när vi ringer eller kallas djävulens nummer.

I skräckfilmer och berättelser antas det att du plockar upp eller ringer ett spöks telefonnummer utsätter dig för förbannelse eller till och med terror. HoppsanJag är livrädd, gäng.

Inte bara det, det visar sig att det idag också finns spöke-WA-nummer, du vet! Nyfiken? Kom och se hela bilden nedan!

1. 978-435-0163

Det första mystiska telefonnumret på den här listan är 978-435-0163. När du ringer det här numret kommer du att höra konstiga ljud.

Du kommer att höra rösten från en man som gråter. Från hans ekande röst verkade det som om han befann sig i en grotta eller avlopp.

Massor av vatten som stänker på bakgrund-hans. Bortsett från det fanns det också ett konstigt skrik som inte liknade en mänsklig röst. Låter som ett monster, gäng.

Om du är nyfiken men rädd kan du titta på en YouTube-video med titeln Läskigt telefonnummer 4 laddat upp på kanalen Charles Gray.

2. 828-756-0109

siffra 828-756-0109 är också en urban legend som är ganska läskig. När det spårades här, kom det här numret från North Carolina, USA.

Tänk på att när du ringer det här numret kommer du att debiteras roaming vilket är högt för att du ringde utomlands.

När du ringer det här numret kommer du att höra ett öronbedövande ljud och rösten från en man som säger den binära koden.

Enligt urban legend har den binära koden när den är trasig betydelse "Död" eller döden.

Du kan höra den här rösten själv genom att titta på videon med titeln 828 756 0109 som laddas upp motvillig på Youtube.

3. 408-634-2806

Det finns så många rykten om telefonnummerens fasor 408-634-2806. Vissa säger, detta nummer är numret från rött rum.

Enligt uppgift kommer personer som ringer eller tar emot det här numret spåras och kidnappas och sedan torteras och dödas i röda rummet.

När du hör denna urbana legend kommer du definitivt ihåg skräckfilmens nyutgåva med titeln One Missed Call eller till och med Ringen.

När du ringer till honom kommer det att finnas en sådan hemsk röst som en djävul som talar "Slutet gott allting gott" åtföljs av hemsk musik.

Undersök, det visar sig att det bara är en urban legend. Detta nummer är bara en av de marknadsföringstekniker som används i titelspelet Superbrothers: Sword & Sorcery.

4. 090-4444-4444

Du har sett filmer Ringen den ursprungliga japanen? Skräck Sadako tills nu kan det fortfarande göra Jaka rädd, gäng.

I filmen, nummer 090-4444-4444 är det telefonnummer Sadako använder för att ringa potentiella offer. Även om det bara är i filmer är många människor nyfikna, gäng.

De säger att när du ringer kommer du att höra en röst som är ganska hemsk. Jag vet inte om numret är en del av kampanjen för filmen The Ring eller verkligen ett spöknummer.

För att vara säker förbjuder japanerna verkligen siffran 4 eftersom det betyder död på japanska. Siffran har åtta siffror 4 som japaner undviker mycket.

5. 777-7777

Om denna urbana legend kommer från Indonesien, gäng. Barn på 90-talet skulle ha hört talas om telefonnummer 777-7777.

Enligt uppgift tillhör detta nummer ett spöke med ett smeknamn Herr. Platt. Herr. Flat sägs ha en "tillplattad" kropp och täckt av blod.

Enligt legenden, Mr. Gepeng är en rik affärsman som dog för att han fastnade i en sjukhiss. Det finns också de som säger att Mr. Gepeng dog av påkörning bulldozer.

Herr. Knäböj som inte är lugn blir då en nyfiken anda. Tidigare trodde folk för att det här spöket strövade i badrummet, gänget.

Om du ringer 777-7777 står det att du kan prata med det här spöket. Istället för att terroriseras får du faktiskt mycket pengar.

Herr. Knäböjningen som han sa var en tidigare rik affärsman skulle lägga pengar i toaletthålet för de människor som ringde honom. Wow, det är konstigt, va?

6. +1 (669) 444-1925

Kanske har många av er hört talas om spöknumret 2020, nämligen Yotteno. Denna urbana legend var mycket upptagen i början av året.

Börjar från ett mystiskt FB-konto som heter Yotteno som skickar hemska meddelanden till slumpmässiga människor. Människor som inte svarar på sina meddelanden säger att deras konton kommer att vara dethacka.

Tydligen har Yotteno nu flyttat till WA, gäng. Många indonesier försöker skicka WA till ovanstående nummer och få hemska svar.

Terroren räcker inte. Nej WA detta spöke kommer videosamtal till offret klockan 2. Men du försöker inte ens ringa, gäng.

Anledningen är, YouTubers med kanaler Jeris rum nästan förlorat Rp. 30 miljoner på sin bankomat. Yotteno visade sig vara en skadlig hackare som använde nätfiske för att stjäla offrets data.

7. +81345102539, +5226681734379, & +573135292569

Från 2018 till 2019 chockades internet av Momo Challenge. Denna trend härstammar från berättelsen om flera tonåringar som fick WA-meddelanden från ägaren till ett mystiskt nummer som heter Momo.

Det sägs att Momo kommer att svara på någons WA-meddelande "tur" och kommer att ge dem en utmaning. Om det inte är gjort kommer Momo att terrorisera personen.

Denna utmaning liknar Blue Whale Challenge där människor utmanas av självmord. Han sa att Momo Challenge verkligen har gjort anspråk på upp till 12 tonåringar i Argentina.

Wow, gå inte med att ringa det här riktiga spöket WA-nummer, gäng!

Det är Jakas artikel om 7 legendariska band om spöknummer som ger dig gåshud i disco. Våga prova?

Vi ses i en annan Jaka-artikel, gäng!

Läs också artiklar om Myt eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found