De 5 bästa Linux-distributionerna med ett vackert utseende och enkel att använda

Idag finns det många av de bästa Linux-distributionerna som erbjuder enkelhet och ett attraktivt utseende. Här är 5 snygga Linux-distributioner som du måste tänka på!

Vad är det där Linux-distribution? Linux-distribution eller ofta kallad Linux distro är ett datoroperativsystem och dess applikationer som använder Linux-kärnan. Du kanske ofta har trott att Linux är det svår att använda och bara människor bland "nörd" vem kan använda den.

Vad du tycker om Linux är inte helt korrekt. Tidigare, i början av sitt utseende, var Linux ganska svårt att använda. Endast IT-kunniga människor använder det. Men tillsammans med utvecklingen av Linux fortsätta att utvecklas. Samt följande 5 Linux-distributioner som har ett annat utseende inte mindre intressant med Windows och Mac OS.

  • Samling av grundläggande kommandon i Linux som du måste veta
  • 10 skäl till varför hackare väljer Linux över Windows
  • Så här installerar du Linux på en Android-smartphone (utan rot)

5 av de bästa Linux-distributionerna med ett vackert utseende och lätt att använda

Idag finns det många av de bästa Linux-distributionerna som erbjuder bekvämlighet på alla sätt, från och med installationsprocessen till dess användning, så det kan sägas vara en Linux-distribution för nybörjare. Förutom bekvämlighet finns det också många Linux-distributioner som är tillgängliga erbjuder en titt vackert som gör att du känner dig hemma länge med hjälp av datorn.

Så för det här är Jakas sammanfattning De 5 bästa Linux-distributionerna med ett vackert och elegant utseende som du måste försöka.

1. Elementärt operativsystem

Fotokälla: Foto: elementary.io

Denna Linux-distro är en Linux-distro för nybörjare med ett enkelt gränssnitt, men ändå elegant och vackert. Elementärt operativsystem kom med Skrivbordsmiljö speciellt utvecklad, det vill säga Pantheon.

Utvecklarna av denna Linux-distro, Daniel Fore, ursprungligen glad att göra mockup och teman för Ubuntu. På grund av mockups och temanas popularitet tog Daniel Fore äntligen initiativet till att utveckla sin egen Linux-distribution.

De av er som ofta eller har använt Mac kanske du kommer att vara lite bekant med Elementary OS-gränssnittet. Vill du prova den här bästa Linux-distro?

2. Ubuntu

Fotokälla: Foto: ubuntu.com

Ubuntu är en av största Linux-distro och den mest använda idag. Inte konstigt, för Ubuntu finansieras direkt av ett stort företag som heter Kanonisk. Ubuntu använder sin egen skrivbordsmiljö, det vill säga Enhet.

På grund av sin popularitet utvecklar Ubuntu också OS-versioner mobilhenne, det vill säga Ubuntu Mobile körs på smarttelefoner och surfplattor. Ubuntu får regelbundet systemuppdateringar varje gång Var sjätte månad för standardversionen, och 2 år för LTS eller Långsiktig support. Åh ja, Ubuntu kan erhållas gratis.

3. KDE Neon

Fotokälla: Foto: neon.kde.org

Den bästa Linux-distributionen på den här är fortfarande baserad på Ubuntu, men använder en annan skrivbordsmiljö, nämligen KDE Plasma. De av er som är bekanta med Windows-operativsystemet har förmodligen inga problem med att använda KDE Neon på grund av dess lilla utseende liknar Windows.

Styrkan i KDE Neon är antalet applikationer som är redo att användas, bland andra Koffice för att skriva dokument, Krita för digital ritning, liksom andra applikationer som spel och verktyg.

VISA ARTIKLAR

4. Linux Mint

Fotokälla: Foto: Linux Mint

Linux Mint många säger att det är en Linux-distribution för nybörjare mest användarvänliga (användarvänlig) på grund av användarvänligheten. På grund av detta rekommenderar många Linux-användare Linux Mint för nybörjare.

En annan fördel med Linux Mint är dess olika varianter. Linux Mint finns i 4 "smaker" var och en är differentierad baserat på dess skrivbordsmiljö, nämligen Mate, kanel, KDE och Xfce.

Om din bärbara dator har mediokra specifikationer, då Xfce-varianten passar dig. Om du har en bärbar dator med anständiga specifikationer och vill ha en attraktiv upplevelse kan du prova kanelvarianten.

5. Solus OS

Fotokälla: Foto: solus-project.com

Till skillnad från Elementary OS eller Linux Mint kan de av er som tidigare använde Windows eller Mac OS vara lite förvirrade när de använde det Solus. Solus använder Skrivbordsmiljö Budgie som han särskilt utvecklat själv.

Display och enkelt gränssnitt. Layouten skiljer sig från andra Linux-distributioner gör denna Linux-distro unik.

Tja, det är en Linux-distro som du kan överväga att välja. Vad tror du? Det visade sig vara Linux inte så svårt vad tycker du rätt? Lycka till. Glöm inte dela med sig din upplevelse efter att ha provat!