hur man ringer och tar emot Android-telefoner på en pc / laptop

Nu är tiderna moderna och det finns programvara som låter oss ringa samtal direkt från en bärbar dator eller PC genom att hämta kontakter från en Android-smartphone. Visst vill du ha det rätt?

Vissa människor måste ha känt sig obekväma eller klagade när de var tvungna att ta upp telefonen när de surfar i cyberspace med en bärbar dator eller PC. Men ge inte upp, för nu är tiderna moderna och det är det naturligtvis programvara vilket gör att vi kan ringa direkt från en bärbar dator eller PC genom att ta kontakter från en Android-smartphone.

Visst vill du ha det rätt? Okej, låt oss bara titta på tips om hur man ringer och tar emot Android-telefoner på en PC / bärbar dator. Det är enkelt, följ bara stegen nedan:

  • Hur man överför telefonkontakter med Google-konto
  • Så här blockerar du telefonnummer på olika Android-smartphones
  • Hejdå mobiltelefoner, Välkommen till VoLTE!

Hur man ringer och tar emot Android-telefoner på en PC / bärbar dator

1. Ladda ner applikationen för fjärrsamtal på Android

Ladda ner som en öppning för tips om hur du ringer från vår dator den här gången Fjärrsamtal från den länken. Applikationen Remote Phone Call är en applikation som hjälper oss att ansluta kontakter från en Android-smartphone till en bärbar dator eller PC. När du är klar med nedladdningen, kör programmet.

2. Ladda ner CallCentre på din bärbara dator eller PC

Nästa applikation som behövs i tips om hur man ringer via en bärbar dator till den här mobiltelefonen är en applikation CallCentre som du också kan få gratis. Denna applikation tjänar till att ansluta en bärbar dator / PC till en Android-smartphone. När nedladdningen är klar kör du också applikationen.

3. Ansluta fjärrsamtal och CallCentre

- Gå tillbaka till din Android-smarttelefon för att kontrollera din Android-IP och ditt lösenord i programmet Remote Phone Call i avsnittet Aktuell åtkomstdata. Memorera IP och lösenord din. - Gå sedan vidare till CallCentre-applikationen på din bärbara dator / PC och välj den Lägg till enhet och ange IP-adressen till Android.

4. Ange lösenordet i CallCentre

  • Ange lösenordet som du fick från pop-up fönster på Android till CallCentre-applikationen på din bärbara dator eller PC.
  • När lösenordet har angetts är allt du behöver göra att klicka på OK-knappen. Nu är din Android ansluten till din bärbara dator eller PC.

5. Njut av!

! [Ringer] (// assets.jalantikus.com/assets/cache/540/0/userfiles/201deh 6/08/28 / 165770da438feda4f2ecf4c6a7c9fab6.png)

När det är klart kan du bara ringa direkt från din bärbara dator eller dator. Ring mamma eller pappa, glöm inte att vroh, eller ring din bror för att missa att visa upp. Eits, kom ihåg att också ringa ett samtal till din pojkvän eller krossa do'i förvånad. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found