5 android-applikationer för att kontrollera pulser och kvoter för 3, axel, xl, indosat, telkomsel

Telkomsel, 3 (Tri), Axis, XL och Indosat har förberett applikationer som kan användas för att kontrollera kreditbeloppet, internetkvoten och till och med leta efter kampanjpaket. Kontrollera din leverantörs applikation här.

För gadgetanvändare kan de inte separeras från namnet puls och InternetDessa två saker har blivit en nödvändighet som också är viktig i denna moderna era. På grund av dessa alla behov leverantör har utarbetat en ansökan för att kontrollera internetkredit och kvot. Förutom att kontrollera antalet pulser och datakvoter kan denna applikation också användas för att övervaka vissa paket till kampanjpriser.

Om du är en tjänstanvändare från Telkomsel, 3 (Tri), Axis, XL och Indosat nu leverantör Denna applikation har förberett en applikation som kan användas för att kontrollera mängden kredit och internetkvot, förutom att vi också kan använda denna applikation för jagar efter kampanjpaket vilket vanligtvis ges vid vissa tider.

  • Lista över senaste billiga XL-internetpaketpriser (uppdatering februari 2021)

5 Android-applikationer för att kontrollera kredit och kvot för 3, Axis, XL, Indosat, Telkomsel

1. BimaTri - Checkkredit 3

Tre eller så kallade Tri är leverantör som är mycket angelägna om att tillhandahålla internetpaket till låga priser. Därför har Tri förberett en 3-kreditkontrollapplikation som syftar till att göra det lättare för sina kunder. Med namnet 3 kreditkontrollapplikationer BimaTri Tri lojala kunder kommer att få fördelar som bekvämlighet i information som kortdata, antal pulser, kvarvarande kvot, giltiga bonusar, åtkomstperiod för datapaket och vilka typer av paket som finns tillgängliga. Du kan också köpa paketet direkt eller dra nytta av innehållsmenyn kupong om du tidigare har köpt ett paket i formuläret kupong.

Appar Produktivitet PT Hutchison 3 Indonesien LADDA NER

2. MyCare - Kontrollera Indosat-kredit

Ansökan om kreditkontroll Indosat, MyCare Detta är mycket användbart och kan användas för att kontrollera olika uppgifter. Informationen inkluderar antalet pulser och giltighetsperioden, typ av paket och giltighetsperiod, bonusar, historia användning av paket, köp pulser och paket direkt från applikationen, aktuell promoinformation, PIN- och PUK-kodinformation. Det finns också en innehållsmeny kupong för service Min plånbok, Kreditkort, Kontokort, också kupong andra tillämpliga.

Appar Produktivitet Indosat LADDA NER

3. Axis Net - Kontrollera Axis Credit

Denna applikation är avsedd för lojala användare av tjänsten Axel. Applikationsfunktion Axis Net Detta är detsamma som applikationen som diskuterades tidigare, men Axis Net-applikationen har relativt fler funktioner som är specifikt gjorda för att skämma bort sina lojala kunder.

Appar Produktivitet PT AXIS Telekom Indonesia LADDA NER

4. MyXL - Check XL-kredit

Ansökan om lojal kundservice XL Den har också funktioner som inte är mindre bra än den tidigare kreditkontrollapplikationen. Det ser dock ut som på ansökan MyXL Det finns ingen meny som erbjuder paket till kampanjpriser. Du kommer bara att presenteras med en meny för att se paket som har köpts av många kunder.

Appar Produktivitet PT XL Axiata Tbk LADDA NER

5. MyTelkomsel - Kontrollera Telkomsel-kredit

Ansökan MyTelkomsel Det riktar sig till lojal kundservice Telkomsel som HALO-kort, simPATI, US-kortoch Slinga. De intressanta funktionerna som erhålls från denna Telkomsel-kreditkontrollapplikation är att hitta information om underhållningspaket, Internet, telefon och SMS. Denna applikation gör det också enkelt att fylla på din kredit på ett mer praktiskt sätt med TCASH-tjänster, kreditkort och betalkort. Lös in belöningar Det kan också göras direkt på menyn Telkomsel POIN och vi kan hitta annan viktig information i denna applikation, såsom räkningar, pulser och paketinformation som erbjuds just nu.

Appar Produktivitet Telkomsel LADDA NER

Det här är 5 Android-applikationer för att kontrollera kredit och kvot som kan användas för varje leverantör. De fem applikationerna skapas medvetet för att underlätta för kunder som använder Android. Nu vet du mer om de kampanjpaket som tillhandahålls av leverantör ditt val rätt!