hur man tar bort annonser på gratis Android bbm utan root

På följande sätt kan du ta bort och blockera alla annonser på din BBM Android gratis utan att behöva root-åtkomst när du använder den.

Följande artikel kommer att diskutera hur man kan bli av med annonser på BBM Android gratis utan åtkomst rot. Du måste veta, med det ökande antalet BlackBerry Messenger-användare (BBM) Började BlackBerry infoga irriterande annonser (sponsorer) i några av dess funktioner.

De flesta av dessa annonser visas på Matar eller Senaste uppdateringar användare har till och med några annonser som tillhandahållsinbjudan användare.

BlackBerry själv tillhandahåller redan en funktion som kan användas för att ta bort alla annonser på BBM, men för att använda den här funktionen måste användarna betala en extra avgift på $0.99 per månad.

  • BBM Mod COC: Obligatorisk BBM Mod för Clash of Clans Lovers
  • Hur man använder den senaste Naruto Theme BBM Mod på Android
  • 6 säkra fördelar du får på BBM för Android men inte för äldre Blackberry

Ta bort BBM-annonser gratis

För de av er som inte vill betala en månadsavgift men inte vill ha några annonser på din BBM, kommer JalanTikus att berätta hur i den här artikeln. På följande sätt kan du bli av med annonser på BBM Android utan rot och det är gratis!

Hur bli av med annonser på BBM gratis utan rot

Hur bli av med annonser på BBM gratis utan rot du kan göra med följande BBM MOD-applikation. Den senaste officiella BBM MOD som gjorts erwintomi den har en funktion för att ta bort annonser (sponsorer) och mycket mer.

Innan du använder BBM MOD officiell för att ta bort annonser på BBM Android, se till att du har avinstallera alla BBM på din Android, eftersom den här applikationen inte kan köras sida vid sida med den ursprungliga BBM.

  • Ladda ner BBM Mod Officiell på din Android.

  • Installera BBM MOD på din Android som vanligt.

  • Logga in med ditt BlackBerry ID-konto.

  • Efter logga in, gå in i menyn Utökad inställning aktivera sedan menyn Dölj sponsor.

  • När du har aktiverat den här funktionen försvinner alla annonser på din Android BBM automatiskt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found