7 sätt att hantera fasta applikationer på Android, effektivt!

Har du någonsin upplevt en Android-app som kraschar? Om så är fallet kan du kanske följa följande steg för att lösa frysta appar på Android.

Har du någonsin haft problem med en applikation på din Android-mobiltelefon?

Till exempel stannade plötsligt och utfärdades dyka upp"Tyvärr har ansökan slutat" eller på engelska, läser "Tyvärr har appen slutat". Visst kommer du att bli irriterad och förvirrad killar.

Så om du stöter på detta behöver du inte få panik! Här kommer ApkVenue att granska hur man hanterar en fast applikation på en beprövad Android-telefon. Kom igen, låt oss lyssna!

Vad orsakar appar som stoppats på Android-telefoner?

Fotokälla: thedroidguy.com

Ibland har du stött på ett meddelande för dina Android-användare "Tyvärr har applikationen slutat" eller "Tyvärr har appen slutat" samtidigt ha kul med en smartphone.

Innan du får reda på det hur man fixar "Tyvärr har applikationen slutat" på Android är det en bra idé att veta i förväg vad orsakerna är enligt följande.

1. RAM-minne fullt

Fotokälla: greenbot.com

RAM-minne på Android spelar en viktig roll för att köra olika applikationer på smartphone. Så RAM-minnet är begränsat och antalet applikationer som körs bakgrund säkert gör det fullt.

Under dessa förhållanden kommer applikationen som du vill köra ibland slut på minne och kommer att fel när du öppnar det eller till och med inte kan användas alls killar.

2. Ansökningscachefiler som staplas upp

Fotokälla: androidcentral.com

Android-operativsystem alltid spara cachefiler varje applikation för att påskynda dig att använda den vid en annan tidpunkt.

Cache-filer kommer att ackumuleras om du inte städar dem under lång tid och orsakar att smarttelefonens prestanda minskar. Inklusive när du kör applikationen.

3. Inkompatibla applikationer och operativsystem

Fotokälla: androidpit.com

I allt högre grad blir applikationer och Android-operativsystemet alltmer uppdatering för att lösa problem och förbättra prestanda. Om du använder smartphone Old school Android, du kan appen är inte längre kompatibel med operativsystemet som används.

Till exempel, om du använder en smartphone med Android 4.4 KitKat och applikationen kräver minst Android 5.0 Lollipop, kommer det naturligtvis inte att fungera. killar.

Samling av sätt att övervinna applikationer stoppade på Android-telefoner!

Så det är några av anledningarna till att applikationen tyvärr har slutat på Android, du vet, eller hur? Efter att ha känt orsaken kommer den här gången att berätta för dig hur man löser applikationen har slutat på Android. Kom och se hela diskussionen!

1. Stoppa applikationen som körs i bakgrunden

Fotokälla: gottabemobile.com

En av orsakerna till att ett Android-program är fel är fullt RAM-minne används. Den första lösningen du kan göra är att rengöra och stoppa applikationer som körs i bakgrundsaliaset bakgrund.

För att göra det, högst smartphone Du stannar här knacka knapp Senaste appar och tryck bara på "X" -ikonen eller rensa den för att ta bort alla pågående processer bakgrund.

2. Rensa cache- och applikationsdata

Fotokälla: vietnammoi.vn

Tyvärr har appen slutat på Android, det kan orsakas av cache och datafel i applikationen. Du kan också hantera applikationshantering med rensa app-cache och data i smartphone Din Android.

Tricket är att du bara måste öppna menyn Inställningar> App och aviseringar> Välj applikation> Lagring> Rensa cache eller Radera data för att radera en eller båda.

Förutom att använda den manuella metoden kan du också använda Android-rengöringsapplikationer som CCleaner för att rengöra alla applikationer samtidigt killar.

Hur man kan övervinna andra stoppade applikationer ...

3. Kontrollera microSD-kortet

Fotokälla: androidcentral.com

Nästan alla smartphone för närvarande utrustad med en extra microSD-kortplats för lagring av olika filer inklusive flera applikationer.

Ett felaktigt microSD-kort ibland får Android-appar att frysa även när du använder den.

För det första steget kan du lösa det genom att stänga av Android-smarttelefonen och kontrollera SD-kortets skick som du använder.

Om så är fallet, sätt i det igen och sätt på det igen smartphone du.

4. Starta om Android-smarttelefonen

Fotokälla: crackberry.com

Det finns flera orsaker till fel i Android-applikationen som slutar medan du använder den. Från applikationen till den instabila internetsignalen du använder.

Det enklaste sättet är att Att göra omstart Androidkillar.

Med detta sätt, smartphone Android kommer naturligtvis att sättas på igen med villkoret färsk som det ursprungliga tillståndet.

Om du fortfarande är osäker kan du bara inaktivera den smartphone några minuter innan du slår på den igen.

5. Avinstallera och installera om programmet

Fotokälla: androidauthority.com

Om den tidigare metoden fortfarande inte ger en lösning kan du göra det avinstallera och Installera Återställ applikationen som du använder. Detta kan bero på vissa fel- och applikationsdata korrupt så att programmet inte körs ordentligt.

Det kräver faktiskt internetkvoter för att installera om programmet. Men den här metoden kan göra Android-applikationen tillbaka till normal och du kan använda den nästa du vet.

6. Uppdatera applikationer och operativsystem

Fotokälla: androidpit.com

Uppdaterar alias uppdatering Android-applikation kan vara en lösning för att lösa problem med Android-applikationer som har stannat vid smartphone du.

Programuppdateringar förutom att lösa applikationsfel eller korrupt, kan också eliminera vissa buggar vilket kan vara orsaken till problemet.

Inte bara uppdatering ansökan är du också skyldig att uppdatera Android-operativsystemet som brukade vara nyare.

Detta beror på att minimikraven för ansökningar måste öka då och då killar.

7. Fabriksåterställ smartphone

Fotokälla: gadgethacks.com

Om alla metoderna ovan inte har fungerat kan du försöka Att göra fabriksåterställning Android-smartphone du.

Även om det inte är säkert att lösa applikationsstoppat problem kommer den här metoden att återställas smartphone Android till sitt ursprungliga tillstånd som nytt.

Tricket är att du bara går till menyn Inställningar> System> Återställ alternativ> Radera alla data (fabriksåterställning). Denna metod kan variera beroende på modell smartphone som du använder.

Tidigare såg du till att all information hade varitbacka upp korrekt och korrekt. För i grund och botten kommer detta sätt att vara också rensa internt minne, inklusive appar, foton och videor som du sparar killar.

VIDEO: Långsam Internet? Här är 5 sätt att snabba upp WiFi-anslutningen

Tja, det är Jakas granskning av hur man hanterar "Tyvärr har applikationen slutat" vid smartphone Android.

Om du har några frågor, tveka inte att ställa i kommentarfältet nedan. Lycka till och lycka till killar!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.