den hittills mest avancerade Android-låsskärmsappen

Lockscreen aka skärmlås är det första gränssnittet vi stöter på när vi vill använda en smartphone. Trött på hur det ser ut? Det här är de 5 mest avancerade Android-låsskärmsapplikationerna som du MÅSTE installera.

När det gäller anpassningen av gränssnittet kan inget annat operativsystem slå det Android. Du kan göra mycket anpassning av det utseende du gillar, från att använda teman, ikoner och till och med ändra launcheroch låsskärm.

Åh ja, den här gången vill JalanTikus diskutera den mest avancerade Android-låsskärmsapplikationen. Låsskärm aka skärmlås är det första gränssnittet vi stöter på när vi vill använda en smartphone. Rapporter från Wonderhowto är följande 5 applikationsrekommendationer inte bara snygga utan också imponerande funktioner.

  • Gör LockScreen More 'Greget' med ett 6x6 mönster
  • Bästa Lockscreen-applikationen för Android-telefoner
  • Lätt att göra Android LockScreen som iOS

Hittills mest avancerade Android Lockscreen-app

Det finns faktiskt många Lockscreen-applikationer i Google Play Store. Du måste vara förvirrad när du väljer dem, du måste också vara försiktig eftersom vissa kan innehålla skadlig kod. Därför valde ApkVenue fem applikationer Den mest avancerade och bästa Android-låsskärmen vilket verkligen är obligatoriskt för dig att prova!

1. Omslagsskärm (beta)

Den första mest avancerade Android Lockscreen-applikationen är Låsskärm för omslag, ser inte bara attraktivt ut. Cover ger också en rad applikationer på sidan av skärmen. Mycket praktiskt, du behöver inte öppna låsskärmen och öppna applikationen. Helt enkelt från Lockscreen kan alla applikationer nås med en enda svepning. Intressant nog ändras applikationerna på sidan av skärmen beroende på din plats. Sofistikerad eller hur?

Appar Antivirus & Säkerhetsskydd LADDA NER

2. Corgi för Feedly News Magazine

Den näst bästa Android Lockscreen-applikationen är Corgi för Feedly News Magazine. Om tidigare Cover förlitar sig på möjligheten att snabbt komma åt applikationen, erbjuder Corgi nyhetsinformation direkt på din låsskärm. Så det är garanterat att du inte kommer att sakna nyheterna. Du kan välja de nyhetsämnen du gillar och kan också integrera ditt konto Instagram du. En sak till, Corgi är integrerad med säkerhetsfunktioner tillgängliga på smartphones som fingeravtryck, PIN-koder, mönster eller Lösenord.

Apps Antivirus & Security Corgi for Feedly Lock Screen DOWNLOAD

3. SnapLock Smart Lock-skärm

I iOS 10 upplevs Lockscreen-skärmen på iPhone göra över vilket är ganska stort. Väl SnapLock det ger en titt låsskärm den senaste iPhone-stilen på din Android-smartphone. Du kan integrera med aviseringar och till vänster finns en speciell sida som visar en väderwidget, åtkomstinställningsgenvägar och förslag för program som du öppnar ofta. Minimalistisk men funktionell!

Ripple Technology Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

4. Nästa låsskärm

Den nästa mest avancerade och bästa Android Lockscreen-applikationen är Nästa låsskärm gjord av Microsoft vilket är mycket funktionsrikt. Många ytterligare inställningar som du kan anpassa är Next integrerad med Bing-bilder och ha genväg den smarta. Så du kommer att hälsas av nya vackra bilder varje dag när du använder din smartphone.

Microsoft Corporation Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

5. AcDisplay

Inträde Senast på listan över mest avancerade Android Lockscreen-appar är AcDisplay och kanske den här är den mest unika. AcDisplay erbjuder ett nytt sätt att hantera meddelanden på Android, där din Lockscreen kan fungera som ett aviseringscenter. Så du kommer inte att sakna fler viktiga meddelanden som kommer in.

Artem Chepurnoy Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

Det är de 5 mest avancerade Android Lockscreen-applikationerna som du förtjänar att prova. Förutom att minska tristess kan den nya låsskärmen också förbättra smartphone-upplevelsen. Det är lättare och kan öka produktiviteten. Så från listan ovan, vilken är ditt val?