Hur man kan bli av med spionprogram, adware och popup-annonser på din dator

Ett vanligt tecken på att du är infekterad med Adware är vanligtvis när du surfar finns det annonser som fortsätter att visas eller verkar hålla fast vid webbläsaren trots att du har rullat ner. Så här blir du av med adware.

Adware är ett virus som är ganska irriterande och irriterande för när adware för att framgångsrikt infektera vår enhet kommer annonser att visas överallt som naturligtvis ofta kallas reklamvirus. Adware uppstår vanligtvis på grund av flera faktorer såsom tid installera programvara eller när du installerar tillägg i webbläsaren. Svårigheten adware Dessa borttagna upptäcks inte lätt av antivirus i allmänhet så kräver det programvara special eller verktyg specifikt för att upptäcka för att radera adware eller detta reklamvirus. Hur man blir av med adware på en bärbar dator är också mycket efterfrågad. Annonserna som visas är inte bara bifogade utan ibland i form av popup-annonser så att många webbläsaranvändare letar efter sätt att bli av med automatiska popup-fönster på sina webbläsare, datorer eller bärbara datorer.

  • Använder Android OTG säkert från virus?
  • 7 sätt att skydda din PC-webbläsare från virus-, skadlig- och adware-attacker

Vanligt tecken om du är infekterad med Adware vanligtvis när du surfar finns det annonser som fortsätter att visas eller verkar hålla fast vid webbläsaren även om det är skrolla tills det tar slut. Så här blir du av med det adware på en bärbar dator som du också kan använda på en dator.

Hur man tar bort Adware

  1. Använda sig av AdwCleaner, kan du ladda ner AdwCleaner på JalanTikus.

  2. Installera AdwCleaner som vanligt, välj Jag håller med.

  3. Vänta några ögonblick tills nedladdningen är klar. Kör AdwCleaner och välj den Skanna.

  4. Stäng alla applikationer som för närvarande används. En lista visas register, ta bort de du inte tror att du använder med knappen Rengöring.

  5. När du är klar kommer datorn att göra det omstart sedan när du återvänder till skrivbordet kommer en rapport att visas om resultaten av rengöring av adware utförd av AdwCleaner.

Du kan också använda den här metoden som ett sätt att bli av med automatiska popup-fönster från din webbläsare. Nu är din dator fri från adware, om du tror att du är infekterad med ett alias-ad-virus adware och det finns de som har svårt att följa stegen ovan, kommentera nedan.