3 sätt att lägga upp Instagram på en PC (uppdatering 2020), garanterat att fungera!

Finns det något sätt att skicka Intagram på PC? Med dagens sofistikerade teknik kan du omedelbart lägga upp IG på PC. Kom igen, se hur i den här artikeln!

Hur man lägger upp IG på PC kan vara en av de saker som många behöver, men vet inte hur man gör det.

Naturligtvis som en av de sociala medierna som älskas av årtusenden Instagram vara ett lämpligt medium för att dela de bästa ögonblicken vi har.

Problemet är att när vi redigerar foton på en dator kommer det naturligtvis att vara lite komplicerat att flytta dem till en mobiltelefon så att de kan läggas ut på Instagram, oavsett om de använder Bluetooth eller en kabel.

Eits, du behöver inte vara komplicerad, gäng! Det är bättre att bara posta från din bärbara dator! Jaka har 3 sätt att ladda upp Instagram på PC vilket är enkelt och inte använder komplicerat!

3 snabbaste och enklaste sätten att lägga upp Instagram på PC 2020

Instagram kan verkligen öppnas via webbläsare. Det är bara det, vi kan bara titta på foton utan att kunna göra det ladda upp. Men du behöver inte oroa dig för ApkVenue har en lösning!

Genom att lägga upp IG på PC som ApkVenue kommer att dela den här gången kan du mer fritt ladda upp de foton du vill ha från enhet vilken som helst.

Dessutom, om du vill schemalägga Instagram-inlägg regelbundet vid vissa tider är det mycket lättare att publicera på din dator.

Du kan inte göra detta i Instagram-applikationen på din mobiltelefon, för du kan bara göra det direkt utstationering. Så, hur gör du det så att vi kan skicka Instagram via PC?

Varför måste du veta hur du laddar upp IG på en PC eller bärbar dator?

När du kan ladda upp foton fritt via appen, varför måste du veta hur du laddar upp Instagram via PC?

Svaret är faktiskt ganska enkelt. Att veta detta sätt ditt arbete blir både lättare och snabbare ska slutföras.

Även om dagens mobiltelefoner är ganska sofistikerade, Datorer och bärbara datorer utmärker sig fortfarande när det gäller foto- och videoredigering på grund av stöd programvara komplett också hårdvara som är tillgänglig.

När du har gjort redigeringsprocessen på en dator kan du gå rakt om du känner till hur du lägger upp IG på PC ladda upp härifrån och ditt arbete är gjort omedelbart.

1. Ladda upp Instagram via Hootsuite-webbplatsen

Det första sättet att skicka IG på PC kan du använda en webbplatstjänst som heter Hootsuite (//hootsuite.com). Denna webbplats gör det väldigt enkelt för oss att publicera Instagram på PC.

Förutom att vara ett sätt att ladda upp foton och videor, den här webbplatsen också kan tillhandahålla analytiska data som du kan använda för att analysera effektiviteten i dina inlägg.

Den här webbplatsen är perfekt för de av er vars arbete är inriktat på världen digital marknadsföring, även lämplig för para social media analytiker där ute.

Tyvärr, för att få tillgång till premiumtjänster på den här webbplatsen måste du betala en viss summa pengar. Du kan dock också dra nytta av 30 dagar gratis provperiod från denna webbplats för fri åtkomst.

2. Ladda upp Instagram på PC med buffertwebbplats

Om du inte vill använda appen eftersom den tar upp lagringsminne kan du använda webbplatsen Buffert, som ett sätt att publicera IG på ett PC-gäng!

Precis som Hootsuite, den här webbplatsen också låter dig schemalägga dina Instagram-inlägg, gör ditt arbetsmönster mer exakt och snyggt strukturerat.

Inte bara det, du kan också se resultaten analytiskhenne för känner till dina inläggs resultat. Från denna information kan du se i vilken utsträckning dina sociala mediekonton har utvecklats.

Denna webbplats tillhandahåller inte heller någon uppladdningsfunktion flera inlägg. Det är bara att den här webbplatsen innehåller funktioner påminnelse så att du inte glömmer att skriva.

3. Ladda upp Instagram på PC med Google Chrome

Slutligen kan du använda Google Chrome. Det är inte så att Instagram öppnas via broswer kan bara titta på foton? Nej, gäng!

Det finns speciellt knep, och det här tricket kan vara det enklaste och mest effektiva sättet att ladda upp IG på PC som du kan använda.

För att göra detta finns det ett antal steg som du måste följa för att tillämpa IG-postmetoden på den här datorn. Här är de fullständiga stegen.

Steg för att publicera Instagram på PC
  • Steg 1 - Öppna webbplatsen Instagram.com på Google Chrome. Tryck därefter på knappen F12 eller högerklicka och välj Inspektera. Du går in i utvecklarläget.
  • Steg 2 - Tryck därefter på verktygsfält för toogle-enhet tills Instagram-versionen visas mobil. Uppdatera din webbläsare för att visa mobilversionen av Instagram mer perfekt.
  • Steg 3 - Efter det måste du bara lägga upp det som du skulle göra på din mobiltelefon! Du måste ladda upp det foto du vill lägga upp och sedan välja ett filter för att ge rubrik.

Precis som de tidigare punkterna kan du inte heller ladda upp flera inlägg ja, gäng, men det här tricket är ganska effektivt för en kort väg att ladda upp bilder på Instagram via PC.

Så där är det 3 sätt att ladda upp Instagram på PC. Hur, riktigt enkelt, eller hur? På det här sättet kan du redigera bilderna direkt på din dator och ställa in ett bokningsschema.

Med tipsen om hur du lägger upp IG på PC som ApkVenue delade den här gången blir din arbetstid mycket kortare och din mobiltelefon kommer inte att vara för fylld med onödiga foton.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången till nytta för er alla, lycka till och ses igen i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found