5 bästa Canon-kameraapplikationer 2019 | Android & iOS

Har du en Canon-kamera? ApkVenue ger dig rekommendationer för de 5 bästa Canon-kameraprogrammen som hjälper dig att hantera de foton du tar, gäng!

För dig som gillar fotografering måste du känna till det kameramärke som heter Kanon . Canon grundades 1933 och har varit känt för sina kameraprodukter.

Många fotografer väljer Canon som sin flaggskeppskamera. Är du en av dem?

Om så är fallet borde du redan ha laddat ner det Canon-kameraapplikationer under gänget!

Bästa Canon Camera App 2019

Fotografi är ett av de hobbyer som många älskar, särskilt tusenårsgenerationen. Att försöka ta rätt vinkel för att få de bästa bilderna är ett måste.

Det finns dock tillfällen när vi vill ta bilder på avstånd utan att behöva trycka på en knapp.

Av den anledningen finns det kameraprogram som hjälper dina fotograferingsaktiviteter. Inte bara det, frågan om att överföra foton är mycket enklare och snabbare.

Vilka är applikationerna? Låt oss omedelbart se vilka applikationer du måste installera!

1. Canon Camera Connect

Den första applikationen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är den officiella ansökan från Canon direkt. Denna applikation heter Canon Camera Connect och du kan ladda ner den för både Android och App Store på iOS.

Med den här applikationen kan du skicka och spara bilder från din Canon-kamera direkt till din mobiltelefon antingen via en direktanslutning eller via ett Wi-Fi-nätverk.

Dessutom ger den här applikationen en platsfunktion så att du vet var bilderna du tar är. Naturligtvis, med den här applikationen kan du också trycka på knappar slutare kamera via Bluetooth-anslutning.

InformationCanon Camera Connect
UtvecklareCanon Inc.
Recensioner (Antal granskare)3.6 (49.677)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerAndroid


iOS

2. EOS Remote

Fortfarande från samma utvecklare, EOS Remote är ett program som verkligen hjälper dig att använda seriekameranvändare Canon EOS (Elektrooptiskt system).

För er som inte vet, EOS är ett Canon-kamerasystem som sätter användningen först autofokus-hans.

Funktionen för denna applikation är nästan densamma som applikationen Canon Camera Connect med mer kompletta funktioner, såsom fokus och positionsinställningar atuo-fokus-hans.

InformationEOS Remote
UtvecklareCanon Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.1 (14.972)
Storlek4,4 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum2.3.3
Ladda nerAndroid


iOS

3. DSLR-kontroller

Förutom att använda den officiella Canon-applikationen kan du också använda applikationer från andra utvecklare, gäng. En av dem är applikation DSLR-kontroller producerad av Chainfire.

Denna applikation har funktioner som är helt kompletta, med start från fotograferingsläge, filterval, bildgranskning och andra.

Tyvärr är denna ansökan inte gratis. Du måste spendera så mycket som Rp109,000 för att kunna njuta av alla dessa funktioner.

InformationDSLR-kontroller
UtvecklareChainfire
Recensioner (Antal granskare)4.1 (5.880)
Storlek1.016KB
Installera den100.000+
Android Minimum2.2
Ladda nerAndroid

4. Camera Connect & Control

Om du vill ha en gratis kameraprogram finns det fortfarande andra applikationer. Du kan prova applikationen Camera Connect & Control utvecklad av RupiApps detta.

Du kan ansluta din kamera och mobiltelefon med Wi-Fi eller USB. Om du inte har en internetanslutning kan du använda delning av hotspot.

Även om den fria versionen är ganska mycket, har denna applikation en premiumversion som verkligen har mer kompletta funktioner.

InformationCamera Connect & Control
UtvecklareRupiApps
Recensioner (Antal granskare)4.0 (2.256)
Storlek5,3 MB
Installera den500.000+
Android Minimum4.4
Ladda nerAndroid

5. Helicon Remote

Den senaste kameraprogrammet som ApkVenue kommer att rekommendera för dig ärHelicon Remote från Helicon Soft Ltd.

Inte bara Canon, du kan också använda den här applikationen om din kamera är ett Nikon-märke. Det är bara det, det finns vissa serier som inte stöds av denna applikation. Du kan se hela listan på nedladdningslänken i tabellen nedan.

Bland de funktioner som ägs avancerad exponeringsfäste, geotagging, tidsfördröjning, fokusområden som lyfter fram, och mycket mer.

InformationHelicon Remote
UtvecklareHelicon Soft Ltd.
Recensioner (Antal granskare)3.8 (3.808)
Storlek10 MB
Installera den500.000+
Android Minimum4.0.3
Ladda nerAndroid

Det är det femte gänget Canon kamera app bäst du måste ladda ner. Så det finns inga fler problem med att fjärrstyra kameran eller flytta filer snabbt. Lycka till med gänget!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found