hur man gör affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer

Hur man gör affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer är förvånansvärt enkelt. Du behöver inte en speciell applikation, du kan göra det direkt. Här är tips för att göra digitala affischer!

Hur man gör en affisch kan göras väldigt enkelt och resultaten är inte mindre intressanta än professionella arbeten.

En affisch måste faktiskt utformas så attraktiv som möjligt för att locka andra människors uppmärksamhet, så det är inte fel om det också kräver tillräcklig erfarenhet och kunskap.

Men lugna dig, du behöver inte en applikation för att göra komplicerade affischer som Photoshop, gäng! Nu kan du enkelt skapa broschyrer eller affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer genom olika metoder.

För de av er som fortfarande är nybörjare, här hur man gör affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer vilket är enkelt och värt att prova. Nybörjare är också ett måste!

En samling sätt att skapa affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer, lämpliga för nybörjare

Fotokälla: pexels.com (Hur man utformar en affisch i Photoshop låter professionell men är inte lämplig för nybörjare.)

Med enheten smartphone vid den här tiden kan du också skapa en digital affisch på en Android-telefon metoden är enkel och tar bara några steg.

Det är samma som hur man gör en affisch på en mobiltelefon, hur man gör en affisch på en bärbar dator som ApkVenue kommer att granska den här gången behöver inte mycket förberedelser.

Även du själv kan använda applikationen eller programvara standardfiler som redan finns i Windows operativsystem, gang.

Är du nyfiken på metoderna för att göra den här enkla digitala affischen? Bättre att se hela recensionen nedan!

Tips och tricks för att göra affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer enkelt och snabbt

Kanske undrar många, om du är bekant med hur man gör konventionella digitala affischer med Adobe PhotoShop och liknande, varför ska du också känna till detta trick från ApkVenue?

Egentligen är svaret enkelt, gäng. På ett sätt som ApkVenue kommer att dela detta du sparar mycket mer tid Du håller på att skapa den här affischen.

Dessutom, hur man gör affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer, är resultaten inte mindre intressanta än de affischresultat som du kan vara van vid att göra.

I huvudsak, du kommer att bli mycket effektivare och effektivare när du gör ditt jobb med de tips och tricks som ApkVenue delar den här gången, gäng. Kom igen, se bara hur man gör flest affischer enkel under detta.

1. Hur man skapar en affisch på en mobiltelefon med en applikation

För att skapa affischer på en Android- eller iPhone-mobiltelefon kan du lita på en designapplikation som heter Canva, gäng.

Canva själv är en en speciell applikation som används för grafisk design, affischer eller inbjudningskort. I den tillhandahålls olika mall som enkelt kan redigeras.

Innan du följer stegen kan du först ladda ner Den senaste Canva-applikationen nedan är för Android-användare ja!

Canvas produktivitetsappar LADDA NER
Steg 1 - Öppna Canva-applikationen för att komma igång med hur man gör en affisch på en praktisk mobiltelefon

Öppna applikationen Canva som redan är installerad. Första gången du öppnar appen kommer Canva att be dig om det logga in med konto.

Här behöver du bara välja Fortsätt med konto Facebook, Gmail, eller personlig e-post Övrig. I så fall kommer Canvas huvudsida att se ut så här.

Steg 2 - Välj Mallar Affisch som ska användas

För att börja göra affischer på din mobiltelefon behöver du bara trycka på alla kategorier i avsnitt Utforska Canva. Välj sedan ett alternativ Affisch för vertikal position eller Affisch (liggande) för horisontellt läge.

Steg 3 - Välj Mallar Affischdesign

Då visar Canva ett nummer mall affischdesigner som du kan använda gratis. Välj en och tryck på Redigera för att börja redigera affischen.

Steg 4 - Ändra storlek på affischen innan du skapar en digital affisch

Du kan ändra storleken på affischen genom att trycka på ikonen högst upp. Här behöver du bara glida och välja Broschyr (A4) tryck sedan på Ändra storlek.

Tyvärr är den här funktionen endast tillgänglig för Canva Premium , så gör en betalning i förväg för att kunna ändra affischens storlek.

Steg 5 - Börja ändra posterelementen

Som ApkVenue nämnde i början ger Canva en enkel redigeringsprocess som du kan göra för att göra affischer på din mobiltelefon.

Tryck bara på texten för att ändra innehåll, skriv teckensnitt, storlek teckensnitt, färg, upp stil Begagnade.

Steg 6 - Lägg till Poster Element

Inte bara det, du kan också lägga till annat innehåll inuti mall affischer med en kran "+" -ikonen i det nedre högra hörnet.

Senare kan du lägga till andra element, till exempel text, bilder, videor, klistermärke, illustrationer och mer, gänget.

Steg 7 - Spara den tidigare skapade affischen

Gör affischredigeringar på din mobiltelefon efter din kreativitetsnivå, gäng. Om du är säker och vill spara är allt du behöver göra att trycka på Ladda ner ikon på toppen.

Vänta några ögonblick tills en avisering visas Design sparad! Sedan skapar Canva en ny mapp som innehåller dina mönster som du kan se i Galleri-applikationen.

2. Hur man gör en affisch på en bärbar dator Uppkopplad

Hur man utformar en affisch i Adobe Photoshop är svårt för nybörjare, eftersom du kommer att designa från grunden utan några referenser mall tillhandahålls i den.

Lyckligtvis kan du också göra affischer på en bärbar dator uppkopplad med Canva vars webbplats du kan komma åt med webbläsare PC, vet du.

Hur man gör en affisch på en bärbar dator med Canva är mycket lättare att göra än att behöva använda Adobe Photoshop. Kom igen, se de fullständiga stegen

Steg 1 - Besök Canvas webbplats för att komma igång Hur man gör en affisch på en bärbar dator

Första gången du öppnar programmet webbläsare PC, till exempel Google Chrome och besök sedan webbplatsen Canva (//www.canva.com/).

Precis som hur man gör affischer på Android tidigare måste man skapa ett konto och logga in in på Canva-webbplatsen, gäng.

Steg 2 - Välj affischkategori (flygblad)

Om du har loggat in, gå direkt till avsnittet Mallar till vänster på skärmen.

Sen på skjutreglageSök efter kategori, sveper du tills du hittar alternativet Broschyrer som följer.

Steg 3 - Välj Mallar Affisch

Du får ett nummer mall affischer som kan väljas från olika syften. Välj den du gillar och klicka Använd den här mallen för att börja designa.

Steg 4 - Börja redigera affischen på den bärbara datorn

Vänta några ögonblick tills du tas till instrumentbräda Canva tillsammans med den design du väljer. Här kan du bara vara kreativ med olika slag verktyg försedd.

Om du fortfarande saknar bekväm med mall valt går du bara till flikMallar. Här kan du också lägga till Foto, Text, Video, Bakgrund, och andra.

Steg 5 - Ladda ner affischfilen efter hur man gör en affisch är klar

Om allt är klart måste du bara klicka Ladda ner ikon som är högst upp.

Välj filtypen du vill ladda ner, antingen JPG eller PDF och klicka ladda ner för att börja spara dina mönster, gäng.

Steg 6 - Klar!

Så här görs en affischdesign på en bärbar dator med Canva-webbplatsen, Jaka själv ändrar bakgrunden, lägger till ikoner och ersätter text. Enkelt och bra, eller hur?

3. Hur man skapar en affisch i Microsoft Word

Det sista alternativet och kanske låter ganska "extremt" är hur man gör en affisch i Word. Är det möjligt?

Faktum är att du kan skapa affischer i Word på grund av applikationen kontor från Microsoft ger också ett nummer mall som kan nås uppkopplad.

Så se till att din PC eller bärbara dator är ansluten till internet så att du kan komma åt den mall tillhandahålls i Microsoft Word ja, gäng.

Stegen för hur man gör en affisch i Word är också ganska enkla för dig att göra, med bara några få klick kan ditt arbete vara klart.

Steg 1 - Skapa en ny fil

Öppna applikationen Microsoft Word på din PC eller laptop och välj ett alternativ Ny för att skapa en ny fil.

Överst får du ett nummer mall. Att söka mall affisch, allt du behöver göra är att klicka på alternativet Reklamblad.

Steg 2 - Välj Mallar Affischord för Melai som gör digitala affischer

Nästa steg i hur man skapar en affisch i Word är att välja mall som du vill använda, gäng.

Om du har valt en är allt du behöver göra att klicka Skapa. Då hämtas Microsoft Word mall och öppnas automatiskt precis som när du skapar ett nytt dokument.

Steg 3 - Display Mallar Affisch Word

Så här ser affischdesignen ut i Microsoft Word-applikationen som finns i mall-hans.

Steg 4 - Ändra storlek på affischen

Generellt har en affisch en A3-storlek, gäng. Lyckligtvis här kan du ändra storleken på affischen genom att gå till flikSidlayout> Storlek> A3.

Du kan till exempel justera den till andra pappersstorlekar Brev, A4, A5, och andra.

Steg 5 - Ändra Mallar och Lägg till element

Då måste du bara byta ut skrivningen som är på mall. Här kan du gå till flikHem att förändra teckensnitt, storlek teckensnittoch stil.

För att lägga till bilder och former är allt du behöver göra att välja flikFöra in. Under tiden måste du bara välja färgformatering flikDesign.

Steg 6 - Börja spara affischdesignen

Om du är säker på att processen att skapa den här digitala affischen är klar, behöver du bara spara affischen genom att klicka Arkiv> Spara som Adobe PDF. Tyvärr finns det ingen export till JPG-alternativ i Word, gäng.

Steg 7 - Spara och gjort!
  • Slutligen måste du bara ändra filnamnet och klicka Spara för att spara affischen. För att konvertera från PDF till JPG kan du också lita på applikationen online-omvandlare, gäng.

Det är enkelt, rätt, hur man gör affischer på mobiltelefoner och bärbara datorer som ApkVenue har granskat ovan? Först kan det vara lite otillfredsställande, men med mycket övning blir resultaten inte sämre än proffs.

Enligt Jaka själv är hur man gör affischer på Canva det mest flexibla och lämpliga för nybörjare som du.

Har du några rekommendationer för andra, mer praktiska sätt, gäng? Kom igen, skriv din åsikt i kommentarfältet nedan och ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Design eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi