10 av de bästa live action-anime att titta på på din semester!

Framgången för en anime leder ofta till en live actionversion av den. Den här gången kommer ApkVenue att ge rekommendationer för de bästa live-anime-gängen

För inte så länge sedan visades en film på bio Alita: Battle Angle som faktiskt är baserad på anime med samma namn. Svaret från samhället var varierat, vissa berömde dem som hatade.

Bortsett från Alita, finns det faktiskt många filmer gjorda baserade på anime-anpassningar. Vissa anses vara sådana misslyckanden drak boll, men vissa anses vara framgångsrika.

ApkVenue ger dig en rekommendation 10 live action-anime bäst av alla tider som du måste titta på, speciellt om du känner dig tusen!

Bästa live action-anime idag

På den här listan kommer ApkVenue att ge rekommendationer per anime-anpassning av gänget! Så om en film har flera filmtitlar kommer ApkVenue att göra den till en poäng, inte separat per film.

Är du redo att se listan som ApkVenue har skapat? Låt oss bara gå direkt för att se vilka bästa animeversioner som framgångsrikt har gjorts live action-hans!

1. Rurouni Kenshin (del 1-3)

Den som är i första rang lyftes från den legendariska anime Rurouni Kenshin aka Samurai X. Film live actionsjälv delades in i tre filmer som fick positiva svar.

Naturligtvis är den här filmen inriktad på en person battosai som heter Himura Kenshin spelad av Takeru Satoh. I den första filmen kämpade han mot Udo Jin-e som fungerar för Takeda Kanryu.

För den andra och tredje filmen kommer Kenshin att möta en av hans mest ikoniska fiender, Makoto Shishio. I den sista striden som ägde rum på Shisios fartyg fick Kenshin hjälp av Saito, Aoshi och Sano.

Striderna som uppstår mellan karaktärerna illustrerar verkligen spänningen i anime, så det är inte fel om den här filmen anses fel live action det mest lyckade.

InformationRurouni Kenshin
Rurouni Kenshin Del I: Ursprung


7.6 (17.776)


Action, Drama, Historia

Rurouni Kenshin del II: Kyoto Inferno


7.7 (10.452)


Action, Äventyr, Drama

Rurouni Kenshin del III: Legenden slutar


7.6 (7.324)


Action, Äventyr, Drama

2. Death Death (1-3)

Glöm Netflix-anpassningen som hånas mycket på grund av anime Death Death har flera filmer live action vilket är så värt att titta på.

Death Note har minst tre filmer live-action, det är Death Death (2006), Death Death: The Last Name (2006) och Death Death: Light Up the New World (2016).

Bortsett från det har denna anime också en film en avknoppningberättigad L: Förändra världen (2016) och TV-serien med titeln Death Death: New Generation (2016).

InformationDeath Death
Death Death


7.8 (26.613)


Brottslighet, drama, fantasi

Death Death: The Last Name


7.3 (14.307)


Äventyr, Brott, Drama

Death Death: Light Up the New World


5.8 (2.030)


Brott, drama, skräck

3. Bunny Drop

Nästa anime som utsågs till storbildsskärmen i form live action är Prova Drop eller Bunny Drop. Denna filmanpassning släpptes 2011.

Berätta en historia om Daikichi Kawachi som träffade en ung flicka som heter Rin. Det roliga är att det visar sig att denna Rin är farfarens olagliga dotter, så hela familjen vägrar att ta hand om henne.

Därför bestämde Daikichi sig för att ta hand om honom, även om han var en ensam man som aldrig hade upplevt att ta hand om ett barn. Den här filmen är full av mening om gängfamiljen!

InformationBunny Drop
Bunny Drop


7.4 (1.173)


Komedi

Andra Anime Live Action-rekommendationer

4. Från mig till dig

Från mig till er eller på japanska kallas det Kimi ni Todoke är en romantisk animeversion gjord live actionhenne 2010.

Anime live action-romantik det berättar om en blyg tjej som heter Kuronuma Sawako som är svåra att komma överens med eftersom de anses likna spöken.

Han blev senare intresserad av Kazehaya Shouta, den mest populära pojken i sin klass som alltid verkar sprida en positiv aura till alla.

InformationFrån mig till er
Från mig till er


7.1 (1.867)


Drama, romantik

5. Bakuman

Baserat på populär anime, Bakuman filmen berättar om två vänner som heter Moritaka och Akito som kämpar för att bli en mangaka framgångsrika.

Eftersom den ursprungliga anime också är en komediegenre kommer du att få skratta i den här filmen på grund av karaktärernas löjliga handlingar.

InformationBakuman
Bakuman


7.1 (1.165)


Komedi

6. parasyte (1-2)

Parasyte eller i animeversionen heter det Kiseijuu: Sei no Kakuritsu är en animefilm live action nästa vilken ApkVenue kommer att rekommendera för dig.

Denna film är uppdelad i två delar, nämligen Del 1 och Del 2. I stort sett berättar de två filmerna historien om en främmande invasion i form av en parasit som infiltrerar människokroppen.

Tills en av parasiterna landar på kroppen Shinichi Izumi. I stället för att ta sin hjärna flyttade han till Shinichis högra hand. Så oundvikligen måste de båda leva sida vid sida.

InformationParasyte
Parasyte: Del 1


7.0 (3.370)


Action, Drama, Skräck

Parasyte: Del 2


6.5 (1.849)


Action, Drama, Skräck

7. Blad av det odödliga

Bladen av det odödliga (Japan: Mugen nej Junin) är en anime-anpassning att vara live action vilket ger japansk samurai spänning.

Berättelse centrerad Manji, en samurai som fick en förbannelse att leva för evigt. Han var trött på sitt liv. Han kan undkomma sin förbannelse på ett villkor: döda tusen dåliga människor.

InformationBladen av det odödliga
Bladen av det odödliga


6.8 (11.570)


Action, Drama, Fantasy

8. Gantz

En två ung man dog i en tågolycka och fick dem att transporteras till en annan värld och hitta en svart boll som kallas Gantz.

De måste båda genomföra olika uppdrag för att döda utlänningar för att få en chans att leva igen.

Denna film har en alternativ version med titeln Ytterligare en Gantz och uppföljaren med titeln Gantz: Perfekt svar. Båda filmerna släpptes 2011.

InformationGantz
Gantz


6.5 (6.423)


Action, skräck, Sci-Fi

Ytterligare en Gantz


5.9 (274)


Mystery, Sci-Fi

Gantz: Perfekt svar


6.3 (3.435)


Action, skräck, mysterium

9.Gintama (1-2)

Vem känner inte den här anime? Naturligtvis känd som en av de roligaste anime någonsin Gintama har version live actioninget mindre gör magont.

Hittills har Gintama två filmer live-action, där den första släpptes 2017 och dess uppföljare släpptes precis i biograferna 2018.

Du kommer att behandlas med typiska skämt från Gintoki och vänner i båda filmerna. Som Jaka sa i början måste du göra dig redo för magont eftersom du skrattar för mycket!

InformationGintama
Gintama


6.4 (1.444)


Action, Äventyr, Komedi

Gintama 2: Regler är gjorda för att brytas6.7 (330)


Action, Äventyr, Komedi

10. Mordklassrum (1-2)

Anime filmer live-action Det sista som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Mord klassrum som består av två filmer.

Själva anime är ganska populär och berättar om en klass som leds av en gul varelse som en namngiven bläckfisk Koro-sensei. Eleverna i denna klass har ett uppdrag: att döda läraren som har förstört två tredjedelar av månaden!

InformationMord klassrum
Mord klassrum


6.3 (1.414)


Action, Äventyr, Komedi

Assassination Classroom: The Graduation


5.8 (511)


Action, Äventyr, Komedi

Det är gänget 10 filmer live action bästa anime som ApkVenue rekommenderar för dig! Vad som är klart, dessa filmer garanterar Jaka inte flop som anpassningen av Dragon Ball-filmen som har fått en kritisk kritik.

Vilket är ditt favoritgäng? Eller har du andra filmrekommendationer? Dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Anime eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah