12 bästa och nyaste actiondrakor 2020

Letar du efter den bästa actiondrakorn med den mest spända historien? Här, rekommendationer för de bästa och nyaste koreanska actiondramorna 2020!

Den bästa Drakor-action är redo att göra dig spänd och förvånad samtidigt tack vare action-action som är full av totalitet.

Inte bara Hollywood-actionfilmer, Koreanskt actiondrama är också en av de föreställningar som gynnas av många människor, du vet!

Inte bara för att storyn är inte mindre spänd, koreanska drama med actiongenren är vanligtvis också färgade med typiska koreanska romantik kryddor, gäng.

Tja, för de av er som letar efter en titel den bästa och nyaste drakor-åtgärden, kan du omedelbart se de fullständiga rekommendationerna i följande artikel!

Rekommenderad bästa koreanska actiondrama (Uppdatering 2020)

Är du uttråkad av att se koreanska romantiska komedidrama med den typen av historia? När det gäller koreanska dramaer måste det vara konstigt om du inte pratar om kärlek.

Men ta det lugnt, gäng! ApkVenue har några rekommendationer för romantiska actiongenrer som också kan ses. Garanterad att vara rolig och göra dig baper!

Istället för att inte veta vad man ska göra är det bättre att titta på rekommendationer för flera titlar det bästa koreanska actiondraman bara följa det, låt oss!

Det senaste och bästa koreanska actiondraman från 2020

I den här artikeln vill ApkVenue inte bara berätta för dig den bästa Drakor-åtgärden, utan också den senaste koreanska dramat som sändes nyligen.

Eftersom den här artikeln alltid är uppdaterad är det därför som ApkVenue också kommer att älska dig den senaste drakor-åtgärden 2020. Kolla in nedan, ja!

1. Rugal (2020)

Fotokälla: YouTube (Rugal är ett koreanskt Action 2020-drama som är ganska sadistiskt och fullt av action)

Det första koreanska actiondraman med titeln Rugal. Berättar om en berömd detektiv som heter Kang Ki-Beom (Choi Jin-Hyuk) som utreder en kriminell organisation som heter Argos.

Undersökningen ledde till att hans fru dödades och Ki-Beoms ögon med våld togs bort. Tyvärr, när han vaknade på sjukhuset anklagades han för att vara förövaren för sin frus mord.

Förutom att vara ett koreanskt drama om en hemlig agent, är Rugal också en drakor om hämnd som gör dig galen!

InformationRugal
Betyg7.7 (AsianWiki)
GenreHandling


Thriller

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum28 mars - 17 maj 2020
DirektörKang Cheol-Woo
SpelareChoi Jin-Hyuk


Park Sung-Woong

2. Stranger 2 (2020)

Stranger 2 är en uppföljare till Stranger (Secret Forest) vilket är ett koreanskt actiondrama 2017. Detta drama är den andra säsongen som kommer att fortsätta den tidigare historien.

Historien är att förhållandet mellan åklagarmyndigheten och polisen värms upp på grund av konflikten när det gäller att lösa ärendet. åklagare Woo Tae-Ha (Choi Moo-Sung) vill ha mer auktoritet i utredningar.

Under tiden var polisen som Choi Bit (Jeon Hye-Ji) vill avsluta utredningarna utan att behöva förlita sig på åklagare, gäng.

InformationStranger 2
Betyg8.5 (AsianWiki)
GenreHandling


Thriller

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum15 augusti - 4 oktober 2020
DirektörPark Hyun-Suk
SpelareCho Seung-Woo


Choi Moo-Sung

3. Tåg (2020)

Det näst bästa koreanska actiondraman är Tåg med temat parallell värld. Detta berättar Drakor Seo Do-Won (Yoon Si-Yoon) som arbetar som detektiv.

Seo Do-Wons jobb kräver att han undersöker mordfallet på den kvinna han älskar. Hans ansträngningar gjorde att han till och med kunde korsa två parallella världar.

I denna parallella värld försöker han hitta svar på mordet som drabbade kvinnan. Kan han hitta det han letar efter?

InformationTåg
Betyg8.4 (AsianWiki)
GenreHandling


Thriller

Antal avsnitt12 avsnitt
Utgivningsdatum11 juli - 16 augusti 2020
DirektörRyu Seung-Jin
SpelareYoon Si-Yoon


Shin So-Yul

4. Spionerna som älskade mig (2020)

Spionerna som älskade mig säga Jeon Ji-hoon (Eric) som förklarar sig som en reseskribent, men är faktiskt en Interpol-hemlig agent.

I detta koreanska romantiska actiondrama 2020 skilde han sig Kang A-reum (Yoo In-na) efter att hans ex-fru fick reda på hans liv som spion.

Kang A-reum träffades sedan Derek Hyun (Lim Ju-hwan) efter hans skilsmässa och slutligen gifte de sig. Är deras äktenskap då perfekt?

InformationSpionerna som älskade mig
Betyg86 (AsianWiki)
GenreHandling


Komedi

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum21 oktober - 17 december 2020
DirektörLee Jae-Jin
SpelareYoo In-Na


Lim Ju-Hwan

Bästa koreanska actiondrama genom tiderna

Tja, om du vill titta på det bästa drakor-actiongenren, du kan se ApkVenues rekommendation nedan, gäng. Att se ett avsnitt är garanterat beroendeframkallande, deh!

1. Vagabond (2019)

Fotokälla: Youtube (Vagabond är en av de bästsäljande koreanska actiondramatitlarna 2019).

Letar du efter ett koreanskt actiondrama om en hemlig agent med en spänd historia? Om så är fallet måste du verkligen titta på en av de bästsäljande koreanska dramorna Vagabond, gäng.

Detta bästa romantiska actiondrama berättar om en person stuntman som heter Chal Dal Geon (Lee Seung Gi) som försökte hitta sanningen om hans brorson.

Chal Dal Geons ansträngningar ledde honom sedan till ett mycket komplicerat korruptionsnätverk som involverade sydkoreanska regeringsband.

Lyckligtvis namngavs närvaron av en av de hemliga agenterna för National Intelligence Service (NIS) Go Hae-ri (Bae Suzy) gör Chal Dal Geon att klara alla dessa hinder.

InformationVagabond
Betyg8.3 (IMDb)
GenreHandling


Thriller

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum20 september - 23 november 2019
DirektörYoo In-sik
SpelareLee Seung Gi


Shin Sung-rok

2. Tre dagar (2014)

Gjord i ledning av regissören Shin Kyung-soo och Hong Chang-wook, Tre dagar kanske det kan vara ett alternativt val för de av er som letar efter koreanska drama-actiongenrer, här!

Detta drama tar politiska frågor och viktiga tal och berättar historien om kidnappningen av Sydkoreas president, Lee Dong-hwi (Son Hyeon-ju) medan du är på semester i en villa.

Presidentens personal ledd av elitagenter Han Tae-kyung (Park Yoo-chun) fick tre dagar på sig att hitta och rädda presidenten.

Hur går det vidare med berättelsen? Titta bara på Three Days på din favoritkoreanska dramastreamingsajt.

InformationTre dagar
Betyg7.0 (IMDb)
GenreHandling


Thriller

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum23 september - 12 november 2016
DirektörShin Kyung-soo


Hong Chang-wook

SpelareParkera Yoochun


Parkera Ha-sun

3. K2 (2016)

Nästa rekommendation kommer från det bästa romantiska koreanska actiondramat med titeln K2 som släpptes 2016 sedan.

Dramat, med Ji Chang Wook i huvudrollen, berättar om Kim Je Ha (Ji Chang Wook) som är en tidigare legosoldat.

I detta högst rankade actiondrama planerar han att hämnas sig mot presidentkandidaten Park Gwan-soo (Kim Kap-su) för hennes älskares död.

Men mitt i sina ansträngningar arbetar Je Ha som livvakt för dottern till en presidentkandidat Jang Se-joon (Jo Sung-ha) istället blev kär i sin herre, Go An-na (Im Yoon-ah).

InformationK2
Betyg91 (AsianWiki)
GenreHandling


Politik

Antal avsnitt16 avsnitt
Utgivningsdatum23 september - 12 november 2016
DirektörKwak Jung-Hwan
SpelareJi Chang-Wook


Song Yoon-A

4.Criminal Minds (2017)

Återskapningen av den amerikanska dramaserien med samma namn, Brottsliga sinnen erbjuder också berättelser som inte är mindre intressanta än andra koreanska drama-actiongenrer, gäng.

Detta drama berättar historien om ansträngningarna från specialagenten för brottsutredning (NCI) för att avslöja olika mysterier om brott som inträffar runt om i samhället.

Inte bara presenterar det en spänd berättelse från spelarna, den här actiondrakorn från 2017 glömmer inte heller att presentera en berättelse om romantik mellan sina spelare, du vet.

Så för dig som vill se det koreanska drama-genren actionbrott insvept i romantiska berättelser, är det bättre att försöka titta på det här dramaet, deh!

InformationBrottsliga sinnen
Betyg5.5 (IMDb)
GenreHandling


Brottslighet

Antal avsnitt20 avsnitt
Utgivningsdatum26 juli - 28 september 2017
DirektörYang Yoon-ho
SpelareLee Joon-gin


Moon Chae-vann

5. City Hunter (2011)

Fylld med hjärtpumpande scener, Stadsjägare berättande Lee Yun-seong (Lee Min-ho) som utbildades för att bli en regeringsmördare av Lee Jin-pyo (Kim Sang-ju).

Inte utan anledning verkar Jin-pyo ha ett nag mot regeringen efter att ett antal av hans medsoldater massakrerades av dem, inklusive Yun-seongs far.

Men när Yun-seong utförde sitt uppdrag blev han kär i en av de namngivna regeringsagenterna Kim Na-na (Park Min-young) som han borde ha dödat.

Intressant nog verkar kärlekshistorien om Kim Na-na och Yun-seong på skärmen ha gjort det till verkligheten, vilket gör City Hunter till en av de drama som gör att spelarna älskar dig.

InformationStadsjägare
Betyg8.2 (IMDb)
GenreHandling


Romantik

Antal avsnitt20 avsnitt
Utgivningsdatum25 maj - 28 juli 2011
DirektörJin Hyuk
SpelareLee Min Ho


Lee Joon-hyuk

6. Healer (2014)

Nästa rekommendation kommer från det koreanska actionkomedidraman med titeln Botemedel huvudrollen Ji Chang-wook, Park Min-young, och Yoo Ji-tae.

Detta drama berättar historien om en reporter som heter Kim Moon-ho (Yoo Ji-tae) i ett försök att hjälpa till att avslöja sanningen om fall som inträffade tidigare.

Moon-ho åtföljdes av två andra reportrar där en av dem var Seo Jung-hoo (Ji Chang-wook) har krigsförmågor och har smeknamnet "botemedel".

Kan de tre avslöja sanningen som länge varit ett mysterium? Så att du inte blir mer nyfiken, titta bara på denna Drakor nu!

InformationBotemedel
Betyg8.5 (IMDb)
GenreHandling


Brottslighet

Antal avsnitt20 avsnitt
Utgivningsdatum8 december 2014 - 10 februari 2015
DirektörLee Jung-sub


Kim Jin-woo

SpelareJi Chang-wook


Yoo Ji-tae

7. Bad Guys (2014)

En av de bästa actiondramorna genom tiderna, Dåliga killar berättar om ett särskilt utredningsgrupp som skapats för att lösa ärenden som polisen inte kan lösa.

I stället för att gå med som heroiska människor fylls detta lag istället av brottslingar som är farliga, grymma och kallblodiga gäng.

Det coolaste är att denna Drakor spelar en roll Ma Dong-seok eller känd som Don Lee som kommer att spela Gilgamesh i den senaste Marvel-filmen, nämligen De eviga.

InformationDåliga killar
Betyg92 (AsianWiki)
GenreHandling


Thriller

Antal avsnitt11 avsnitt
Utgivningsdatum4 oktober - 12 december 2014
DirektörKim Jung-Min
SpelareKim Sang-Joong


Park Hae-Jin

8. Iris (2009)

Fotokälla: Youtube (Iris är en av de koreanska dramaerna om hemliga agenter med den bästa actiongenren).

Den sista rekommendationen för koreansk drama-genrehandling är Iris regissörens arbete Kim Kyu-tae och Yang Yun-ho.

Detta drama i sig berättar om förtroende, svek, komplott från syd- och nordkoreanska hemliga agenter till kärlekshistorien mellan spelarna.

Det fick höra det Kim Hyun-jun (Lee Byung-hun) är en av de hemliga agenterna som arbetar för NSS.

Under tiden på en annan plats, Vick (Choi Seung-hyun) som arbetar som lönnmördare för en organisation som heter IRIS som har tilldelats att mörda Hyun-jun.

InformationIris
Betyg7.9 (IMDb)
GenreHandling


Mysterium

Antal avsnitt41 avsnitt
Utgivningsdatum14 oktober - 17 december 2009
DirektörKim Kyu-tae


Yang Yun-ho

SpelareLee Byung-hun


Jung Joon-ho

Så det är några rekommendationer den bästa och senaste drakor-action 2020 det mest stressande för dig att titta just nu, gäng.

Men med det kännetecknande av koreanska dramaer där romantikhistorien har blivit det viktigaste "krydda" för de koreanska dramat ovan. Om du gillar vilken?

Läs också artiklar om koreanskt drama eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found