hur man gör linjer i Photoshop, snabbt och enkelt!

Vill du veta hur man gör linjer i Photoshop? Kom igen, studera tillsammans här!

Adobe Photoshop redan anses vara en bästa programvaran till design och fotoredigering. Naturligtvis är de olika funktionerna och faciliteterna mycket mer kompletta än annan PC-fotoredigeringsprogramvara.

Därför är de flesta av dess användare också användare expert- som redan har timmar att flyga högt i fotoredigering. Vid första anblicken anses Photoshop för svårt och komplicerat skapa människor som bara lär sig att redigera foton.

Men bara lugna dig, gäng! ApkVenue hjälper dig att köra denna programvara. Först och främst kommer vi att lära oss hur man gör en disposition i Photoshop. Garanterat inte svårt, verkligen!

Hur man gör linjer i Photoshop

För dig som använder Adobe Photoshop för första gången kan du bli förvirrad av de många inställningarna och funktionerna som tillhandahålls. Men bara lugna dig, den här inlärningsprocessen tar verkligen kort tid!

Åh ja, du kan använda vilken version av Adobe Photoshop som helst, oavsett om det är CS2, CS3, i stora ord, egentligen. Om du till exempel inte har det kommer ApkVenue att älska dig Adobe Photoshop CS2 som du kan ladda ner under detta.

Adobe Systems Inc. Foto- och bildappar LADDA NER

Det finns 3 sätt vad du kan göra för göra en översikt i Photoshop. När du väl är flytande i att använda dessa tre kommer du att förstå hur man gör en rak linje, böjd, fram tills låda i Photoshop. Istället för att dröja kvar, här är en guide!

Hur man gör konturer i Photoshop med Pencil Tool

Denna första metod är vanligtvis den mest eftertraktade eftersom den är mycket enklare och mer kortfattad än andra metoder. Nyfiken? Här är guiden!

Steg 1: Det allra första du måste göra är att öppna programvaran Adobe Photoshop.

Steg 2: Om det är öppet, skapa ett nytt lager genom att klicka Filer, Ny.

Därefter justerar du det till den lagerstorlek du vill använda. Klicka i så fall på OK.

Steg 3: Därefter är det dags för oss att skapa ett lager. Klicka först Pennverktyg i menyn till vänster. För att göra det enkelt kan du trycka på bokstaven B på tangentbordet.

Steg - 4: Om så är fallet, sväva över det tomma lagret. Efter det, Högerklicka för att ta upp fönstret Redigera.

Efter det, vänligen justera pixelstorlek och typ av penna som du vill använda för att rita linjerna.

Steg - 5: Du är redo att rita en linje! Metoden är väldigt lätt. Tryck på knappen Flytta, flytta sedan markören från en riktning till en annan. Detta kommer att avgöra formen på din linje.

Göra vågrät linje: Klicka på musen från vänster till höger, eller annat.

Göra vertikal linje: Klicka på musen från topp till tå, eller tvärtom.

Sådan är guiden för att skapa linjer med Pencil Tool i Photoshop. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur man skapar linjer i Photoshop med Line Tool

Det visar sig att det finns andra sätt att skapa linjer i Adobe Photoshop, nämligen med hjälp av Line Tool. Denna metod är lika lätt som Pencil Tool. Här är guiden!

Steg 1: Öppna Adobe Photoshop-programvara, upprepa steg 1-3 som ovan för att starta ett nytt lager.

Steg 2: Var god klicka Linjeverktyg i menyn till vänster. För att göra det enkelt kan du trycka på bokstaven U på tangentbordet.

Steg 3: Härifrån kan du omedelbart rita en linje. Tryck på knappen Flytta, flytta sedan markören från en riktning till en annan.

Du kan också göra diagonala, vertikala eller fyrkantiga linjer som exemplet nedan.

Sådan är guiden. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur man gör konturer i Photoshop med pennaverktyget

Förutom att använda Pennverktyg och Linjeverktyg, kan du också använda pennverktyget. Tja, för den här metoden behövs tålamod eftersom linjerna som bildas kommer att vara mycket flexibla.

Senare kommer du också att veta hur du skapar böjda linjer, raka linjer, rutor och olika andra former i Photoshop.

Utan att behöva dröja längre, här är guiden!

Steg 1: Öppna Adobe Photoshop-programvara, upprepa steg 1-3 som ovan för att starta ett nytt lager.

Steg 2: Var god klicka Pennverktyg i menyn till vänster. För att göra det enkelt kan du trycka på bokstaven U på tangentbordet.

Steg 3: Högerklicka Ikon för pennaverktyg och välj sedan önskat verktygsalternativ igen. Härifrån kan du omedelbart rita en linje utan att hålla ned Skift-tangenten.

Tja, för att använda pennverktyget du verkligen behöver höga flygtimmar tills linjen du gör kan vara riktigt bra utan att ske. Så här skapar du en linje i Photoshop.

Andra tips

När du är klar kan du göra linjedekorationer i kombination med olika typer av ornament. Du kan till exempel söka på Den senaste samlingen av foton / bilder av coola och kloka citat det följande.

Inte bara i Adobe Photoshop PC / Laptop kan du också lära dig att rita linjer på din mobiltelefon genom rader den bästa fotoredigeringsappen för Android det följande. Allt ApkVenue har tillhandahållit helt åt dig, du vet!

Det var guiden för hur man gör den enklaste och mest kompletta Photoshop-konturen. Hur är det verkligen lätt, eller hur?

Om du har ett annat sätt kan du skriva ner det i kommentarfältet nedan. Håll dig uppdaterad med Jakas andra skrifter, va!

Läs också artiklar om Photoshop eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found