13 snabbaste pengar att tjäna spel 2021 utan kapital

Du måste prova detta kostnadsfria och utan kapital-spel! Garanterat går pengarna snabbt in på ditt konto!

Pengar att göra spel är inte bara en fantasi längre 2021. Just nu kan du få pengar bara genom att spela spel utan kapital alls, vet du!

Tidigare sågs videospel ofta som en värdelös hobby. Men nu har videospel blivit en mycket lönsam inkomstkälla!

Genom pengar att tjäna spel 2021 som ApkVenue kommer att diskutera här, är det inte omöjligt för dig att kunna ha en karriär bara genom att spela videospel. Kolla in det!

VARNING:

1. Market Glory

Den första spelrekommendationen är Market Glory. Är ett simuleringsspel för stadsbyggnad som kommer att belöna dig med riktiga pengar.

I det här spelet kommer du att bygga din egen stad, bygga en ekonomi och ett militärt system. Senare kommer det du bygger att hjälpa dig att samla riktiga pengar.

Här kan du spela spel för att tjäna pengar genom att använda smarta strategier, bygga det bästa ekonomiska systemet för att slå dina andra motståndare.

Senare konverterar detta spel din virtuella valuta till riktiga pengar som kan överföras till ett bankkonto eller PayPal. Det är bara det, du behöver extra tålamod!

InformationMarketGlory
UtvecklareEurosoft System
Recensioner (Antal granskare)3.2 (2.499)
Storlek3,4 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.0

Ladda ner Market Glory via länken nedan:

Eurosoft System Strategispel LADDA NER

2. Fortnite

Som ett av spelen Herre på täppan Den bästa Android, du är säkert bekant med det pengar som görs Fortnite.

Detta spel har lyckats skapa en streamer Tyler 'Ninja' Blevins bli miljonär, och det är möjligt för dig att följa i hans fotspår.

Episka spel eftersom utvecklaren också har stött spelarna skapare yrkesverksamma genom programmet Stöd en skapare som använder ett provisionssystem.

Som en sidoanteckning, spel Fortnite finns också på PC och du kan spela gratis. Fortsätt bara flyta, deh!

InformationFortnite
UtvecklareEpic Games, Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.4 (354.160)
Storlek385 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum7.1

Ladda ner Fortnite via länken nedan:

Epic Games Shooting Apps, Inc. LADDA NER

3.PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG)

Som huvudrival av Fortnite i spelvärlden Herre på täppan, PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) också mycket värt att spela.

Jämfört Fortnite, PUBG har en visuell stil och gameplay vilket är mer realistiskt men tyvärr också kräver en något kraftfullare enhet.

Hur man får pengar från PUBG Mobile är också ganska enkelt, till exempel att göra ström PUBG eller öppna jockeytjänsten för att nivåera upp.

Som Fortnite, det här spelet finns också på PC men tyvärr är det inte gratis så du måste vara villig att spendera lite kapital om du vill spela på PC, gäng.

DetaljPUBG Mobile
UtvecklareTencent-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek47MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreHandling
Betyg4.4/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner PUBG Mobile via länken nedan:

Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER

Det visar sig att det inte bara är spel, gäng som kan tjäna pengar. Men det finns också webbplatser som kan hjälpa dig att tjäna pengar. Kolla bara nedan!

VISA ARTIKLAR

4. Fri eld

Utomlands, spel Herre på täppanGarena Free Fire kanske inte har ett rykte så stort PUBG eller Fortnite vilket är mycket mer populärt.

Detta spel är dock mycket känt i Indonesien. År 2019 gick FF framgångsrikt YouTube bakåtlyckades till och med slå populariteten PUBG i plattform videon.

Detta spel som genererar pengar direkt till ett konto utan kapital har också dykt upp i många eSports-turneringar som President Cup och ALLT med ett totalt pris på miljarder rupier.

Populariteten av Free Fire i Indonesien gör det otillåtet. Du kan tjäna pengar på FF genom att delta i turneringar, öppna jockey-tjänster och bli innehållsskapare.

DetaljGarena Free Fire
UtvecklareGARENA INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek40 MB
Ladda ner500 000 000 och högre
GenreHandling
Betyg4.2/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Garena Free Fire via länken nedan:

Ladda ner Garena Skjutspel

5. Mobile Legends: Bang Bang

Det finns många MOBA-spel för Android som vi kan spela. Men för närvarande finns det ingen vars popularitet kan konkurrera Mobile Legends: Bang Bang (ML).

Från att vinna en officiell turnering till banderoll ML, öppna en jockeyservice eller sälja konton, det finns många sätt du kan försöka tjäna pengar på det här spelet.

I själva verket vinner det officiella turneringspriset ML har nått miljarder i Indonesien. Så det råder ingen tvekan om potentialen i detta spel!

Tyvärr beror allt på din förmåga att spela. ML kräver också ett stort åtagande om du vill skörda fördelarna med detta snabbaste pengar.

DetaljMobile Legends: Bang Bang
UtvecklareMoonton
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek99 MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreHandling
Betyg4.4/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Mobile Legends: Bang Bang via länken nedan:

Moonton Strategispel LADDA NER

6. Valors Arena

Tack vare utseendet ML, popularitet Valor Arena (AoV) det är väldigt svagt. Men AoV har fortfarande en stor potential för pengar.

Hittills, Garena Indonesien eftersom utgivaren av detta spel fortfarande är flitig att hålla officiella turneringar AoV med en total prispott på 1 miljard IDR.

För dig som vill spela spel för att få pengar, AoV kan vara ett alternativ för relativt lägre konkurrensnivå jämfört ML vilket är mycket populärt.

Med minimal konkurrens i detta PayPal-pengar-spel är dina chanser att få pengar genom detta spel ännu större, vet du!

För att få pengar från det här spelet kan du träna dina färdigheter för att bli en professionell spelare, du kan också öppna jockey-tjänster, bli en streamer och så vidare.

DetaljValors arena
UtvecklareMOBA Games Private Limited
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek409 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreHandling
Betyg3.6/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Arena of Valor via länken nedan:

Garena RPG-spel LADDA NER

7. Dota Underlords

Genreauto battler som börjar med spelet Dota Auto Schack det är ganska nytt men dess popularitet har exploderat de senaste månaderna.

Ser denna möjlighet, utvecklare Ventil utveckla konceptet till ett spel med titeln Dota Underlords med karaktärer från MOBA-spel Dota 2.

Nu finns det många banderoll och YouTubers som började skapa Dota Underlords som ett spel som tjänar pengar utan kapital, gäng.

Även om det här spelet inte längre är så populärt finns det fortfarande många inhemska och utländska turneringar som du kan delta i för att få pengar från det här spelet.

DetaljDota Underlords
UtvecklareValve Corporation
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek49 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreStrategi
Betyg3.9/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Dota Underlords via länken nedan:

LADDA NER Spel

Mer ...

8. Ragnarok M: Evig kärlek

90-talets generation måste ha varit bekant med MMORPG Ragnarok Online som förmodligen är det bästsäljande internetcaféspelet runt 2000-talet.

Tidigare lyckades många spelare tjäna pengar på spelet och denna cykel startade igen i Android-versionen Ragnarok M: Evig kärlek, gäng!

Precis som tidigare, i det här spelet som tjänar riktiga pengar direkt till det här kontot behöver du bara tillhandahålla jockey eller försäljningstjänster zeny som en inkomstkälla.

Ragnarok Mobils potential som ett onlinespel som genererar mest pengar är ganska hög och konkurrenterna är inte alltför blomstrande.

DetaljRagnarok M: Evig kärlek
UtvecklareGravity Interactive Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek71 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreRollspel
Betyg3.3/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Ragnarok M: Eternal Love via länken nedan:

RPG-spel Gravity Interactive Inc. LADDA NER

9. Black Desert Mobile

Nu är den snabba vägen till framgång inte genom en konkurrenskraftig reality-serie som Indonesiska Idol, men genom MMORPG-spel Black Desert Mobile.

Detta spel är en mobilversion av Black Desert Online, en populär MMORPG från sydkoreanska utvecklare, Pearl Abyss.

Tror att kunna strömma mycket cuan, det här spelet är det mest 'heta' eftersom det fanns nyheter om att en spelare sålde en karaktär till ett pris IDR 22 miljoner, gäng!

Du kan använda samma strategi för att spela spel för att tjäna pengar, eller så kan du göra andra strategier som att sälja saker och liknande.

DetaljBlack Desert Mobile
UtvecklarePEARL ABYSS
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek87MB
Ladda ner5.000.000 och högre
GenreRollspel
Betyg4.3/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Black Desert Mobile via länken nedan:

Pearl Abyss RPG-spel LADDA NER

10. Pro Evolution Soccer

Om du har en hobby att spela fotboll kommer du naturligtvis att följa spelet Pro Evolution Soccer alias PESrätt?

Detta bästa bollspel är också en av matchens grenar e-sport i Asian Games 2018 och dess popularitet ökar fortfarande idag.

PES släpper alltid den senaste versionen varje år på olika plattformar. Detta är ett bevis på hur populärt det här pengarna är, gäng.

Många indonesiska PES-idrottare som ofta blir finalister har till och med vunnit internationella Pro Evolution Soccer-turneringar och får pengar härifrån. Utmanade att prova?

DetaljeFootball PES 2020
UtvecklareKonami Digital Entertainment
UtgivareKonami Digital Entertainment
Utgivningsdatum11 september 2019
GenreFotboll
Betyg6.7/10 (Ånga)
PrisFri (Ånga)

Ladda ner eFootball PES 2020 via länken nedan:

LADDA NER KONAMI Sportspel

11. Dota 2

Som tilldelning av genre MOBA, popularitet Dota 2 det finns ingen anledning att fråga längre eftersom alla är bekanta med namnet på detta spel.

Dota 2 är en av det mest populära eSports-spelet och är ett spel som nästan säkert har dykt upp i spelturneringar runt om i världen.

Dessutom har detta spel också mycket sällsynta föremål som du kan sälja vidare till Steams gemenskapsmarknad för att få extra pengar.

För mer pengar kan du spela Dota 2 som ett spel som tjänar pengar på Facebook genom att bli en person banderoll eller upphovsman.

DetaljDota 2
UtvecklareVentil
UtgivareVentil
Utgivningsdatum9 juli 2013
GenreMOBA
Betyg8.5/10 (Ånga)
PrisFri (Ånga)

Ladda ner Dota 2 via länken nedan:

Valve Strategispel LADDA NER

12. League of Legends

Även om ett MOBA-spel League of Legends många är inspirerade av Dota, det här spelet utan pengar gör nu toppen av sin popularitet, vet du!

Men för en tid sedan var det här spelet inte särskilt känt i Indonesien och 2019, indonesiska servrar League of Legends stängd av Garena som förläggare.

Intressant nu kan du ladda ner League of Legends på Android som heter Wild Rift. På det sättet kan du få fler möjligheter att tjäna pengar.

Det finns flera sätt du kan försöka dra nytta av det här spelet, till exempel genom att bli innehållsskapare, öppna tjänster coaching, att sälja konton.

DetaljLeague of Legends
UtvecklareRiot Games
UtgivareGarena
Utgivningsdatum27 oktober 2009
GenreMOBA
PrisFri (Ånga)

Ladda ner League of Legends via länken nedan:

RPG-spel Riot Games, Inc. LADDA NER

13. Domino QiuQiu: Domino 99

Precis som hans namn, Domino 99 är ett casino-tema Android-spel med Qiu Qiu-kortmodellen som är ett traditionellt kortspel, gäng.

I detta kortspel med pengar, måste du tävla för att ordna det största antalet av de fyra kort som ges med störst värde 99 eller Qiu Qiu.

Hur får du sedan pengar från det här spelet? Det visar sig att du kan byta ut poängen du tjänar i det här kortspelet online mot kontanter eller kredit. Det är enkelt, eller hur?

DetaljDomino QiuQiu: Domino 99
UtvecklareSurge Cell
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek33 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreKort
Betyg3.9/5 (Google Play)
PrisFri

Ladda ner Domino QiuQiu: Domino 99 via länken nedan:

LADDA NER TopFun kasinospel

Det finns några pengar att tjäna spel 2021 för att öka fickpengarna eller det kan till och med vara ditt permanenta jobb, gäng.

Åh ja, var också försiktig när du väljer spel som lovar pengar, va! Anledningen är att det också finns bedrägerilägen som utnyttjar det, vet du.

Vill du ha en kapabel bärbar dator för uppgifter, spela spel och arbete? Kolla in videon nedan!

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarskolumnen nedan och ses på nästa JalanTikus.com-artikel, OK!

Läs också artiklar om Pengar eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found