De 5 bästa koreanska zombiefilmerna som är mest spännande och gör dig upphetsad!

Letar du efter de bästa koreanska zombie-thriller-filmreferenserna? Prova att titta på de 5 senaste koreanska zombiefilmerna som vi rekommenderar nedan!

Filmer om zombier kan verkligen göra oss nervösa och upphetsade från början till slutet av filmen. Det är en läskig nyans på grund av zombies läskiga utseende, till spännande på grund av actionjakten; gör alltid publiken ännu mer nyfiken.

Visste du att koreanska zombiefilmer inte är mindre coola än romantiska dramafilmer? Zombiefilmerna som producerats av Korea är inte mindre spända än Hollywood-zombiefilmerna.

Så, om du för närvarande letar efter de bästa koreanska zombiefilmreferenserna, prova att titta på de senaste koreanska zombiefilmrekommendationerna från ApkVenue!

Den bästa koreanska zombiefilmen du måste titta på

Som att titta på zombiefilmer i allmänhet kommer du att känna spänningen när du tittar på skådespelarna överleva mitt i zombies angrepp. Följande är 5 koreanska filmer med temat zombies som du måste titta på!

1. Tåg till Busan (2016)

Denna koreanska zombiefilm börjar med Seok Woo (Gong Yoo) som bjuder in sin son Soo An (Kim Su An) åkte till Busan med tunnelbana.

Men oväntat på vägen var han tvungen att kämpa för att överleva efter att de flesta tågpassagerarna hade blivit zombier. Situationen blir ännu mer komplicerad när tåget inte kan stanna eftersom hela landet redan är fyllt med zombier.

Tåg till Busan Det sägs vara den bästa koreanska zombiefilmen på grund av dess ovanliga historia som gör att den här filmen har en annan sida än andra zombiefilmer.

leva2016
DirektörSang-ho Yeon
KastaGong Yoo, Jung Yu-mi, Ma Dong-seok, Choi Woo-sik
GenreAction, skräck, thriller
Betyg7.5 / 10 (IMDb)

2. Kingdom (2019)

Till skillnad från Train to Busan som sänds i teatrar, Rike i själva verket är det inte en långfilm utan en serie som visas på Netflix. Denna serie berättar om zombier i Joseon-dynastin.

Även om det tar zombiekaraktären som en fiende som gör publiken rädd, har denna serie också ett helt unikt fantasitema. Det fanns många forntida riken som mötte många unika problem från kungliga familjer till stora krig.

Denna zombiefilm från Korea berättar historien om en kronprins som heter Lee Chang som anklagades för förräderi efter att kungen var sjuk. Kungen själv hade fått en dödlig endemisk sjukdom och förvandlats till en zombie under sin behandling. Tills det blev en pest.

Zombieepidemin som uppstod användes för politisk vinning av familjen Cho, kunglig förrädare. Om du är intresserad av historiska fiktionfilmer insvept i skräckdrama om zombier är den här kungariketsfilmen ganska intressant att följa.

leva2016
DirektörSeong-hun Kim, In-je Park
KastaJi-hoon Ju, Doona Bae, Kim Sungkyu, Hye-jun Kim, Suk-ho Jun
GenreAction, Drama, Skräck
Betyg8.3 / 10 (IMDb)

3. Zombie School (2014)

Den här koreanska zombiefilmen är inspirerad av en riktig incident i Sydkorea 2010 angående djurviruset. Från och med en gris infekterad med ett virus och sedan bita en skollärare för att bli en zombie. Därefter spred sig zombiepesten över hela skolan.

Trots att zombiehistorien bara är fiktion, vem skulle ha trott att den här filmen var baserad på en sann historia. Vid den tiden smittades tusentals boskap med en konstig pest. Eftersom den är baserad på en sann historia har den koreanska zombiefilmen rätt Zombie-skolan detta är också mycket spänt och spännande att titta på.

leva2014
DirektörKim Seok-Jung
KastaEun-Seol Ha, Min Ji, Kyeong-ryong Kim
GenreSkräck, Thriller
Betyg5.1 / 10 (IMDb)

4. Mad Sad Bad (2014)

Denna koreanska zombiefilm har flera separata delar av berättelsen. Denna film innehåller tre delar av berättelsen, nämligen Spöke, Jag såg digoch Picknick.

I Ghost-avsnittet är berättelsen baserad på en sann historia där det var mordet på en student vid Sinchon. I den del jag såg dig, berättar den här gången en framtid där zombies lever med människor. Dock är zombies här som slavar.

Medan den sista delen, Picnic, berättar om en liten flicka som heter Soo Min som bor med sin autistiska mamma och syskon. Upprörd, en dag åkte han ensam till skogen. Men när han kom dit stod han inför fruktansvärda saker.

Som titeln antyder, filma Mad Sad Bad du måste titta på detta på grund av den unika berättelsen. Garanterad att du kommer att känna dig spänd, rörd och rolig när du tittar på den här filmen.

leva2014
DirektörHong Young-geun, Jang Yun-jeong
KastaBae Ji-hun, Bae Yong-geun, Ha Eun-jung
GenreKomedi, skräck
Betyg6.0 / 10 (IMDb)

5. The Neighbor Zombie (2010)

The Neighbor Zombie berättar om en zombiepest orsakad av ett virus. Av rädsla för att epidemin skulle bli mer utbredd beslutade regeringen äntligen att döda alla som hade viruset.

I andra filmer får zombies vanligtvis ströva fritt, men det skiljer sig från zombier i den här filmen. De människor som drabbas av zombieviruset måste förstöras av regeringen. Ännu mer så om den som drabbas av zombier är sin egen familj. Ledsen, eller hur?

Dessutom ger komediens nyanser som presenteras i den här filmen också en rolig och lustig atmosfär mitt i spänningen hos zombies. Du måste titta på The Neighbor Zombie-filmen på grund av den unika och roliga historien.

leva2010
DirektörHong Young-geun, Jang Yun-jeong
KastaBae Ji-hun, Bae Yong-geun, Ha Eun-jung
GenreKomedi, skräck
Betyg5.0 / 10 (IMDb)

Så det är de fem bästa och nyaste koreanska zombiefilmerna som du måste titta på. Vilka filmer har du sett? De koreanska zombiefilmerna ovan kommer säkert att göra dig spänd och upphetsad under hela filmen.

Av de fem filmerna ovan, vilken är din favorit? Skriv din kommentar i kommentarfältet, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found