underbar! Här är fyra applikationer som kan få din Android att prata

En av de intressanta funktionerna hos en smartphone är att det visar sig kunna prata med oss. Rätt, inte ljuga. Men för att detta ska hända behöver du en app. Detta är en applikationsrekommendation som kan få din Android att prata

Smartphones är mycket populära nuförtiden, nästan säkert har alla dem. Anledningen till att den är populär är att den är sofistikerad och har många funktioner.

En av de intressanta funktionerna hos en smartphone är att det visar sig kunna prata med oss. Rätt, inte ljuga. Men för att detta ska hända behöver du en app. Detta är en applikationsrekommendation som kan få din Android att prata!

  • Underbar! Denna applikation kan ersätta 6 andra Android-applikationsfunktioner
  • De 5 bästa ljudredigeringsprogrammen på Android

Det här är fyra applikationer som kan få din Android att prata

Fotokälla: Bild: MyAPKReview

Applikationer som kan få ditt Android-samtal, även kallat digital personlig assistent. Med den här applikationen kan du ställa frågor, be om att bli påmind om något, att skämta med honom. Rekommendationer? Detta är det...

1. Vakna upp mig Asuna

Fotokälla: Bild:

Känner du till Sword Art Online-anime? Om du vet är Asunas figur verkligen bekant för dig. Genom att använda denna applikation kan Asuna väcka dig varje morgon. Inte bara det, Asuna kommer också att se till att du inte saknar någonting på morgonen.

Ladda ner:Den senaste versionen av Wake Me Up Asuna

2. Jarvis - Min personliga assistent

Fotokälla: Bild:

Dessutom, om du gillar att titta på filmen Iron Man, vet du säkert redan figuren av Jarvis. En sofistikerad dator som du kan chatta med som en människa. Och tydligen kan din Android också vara Jarvis. Tricket, helt enkelt genom att använda den här applikationen.

Ladda ner:Senaste versionen av Jarvis

3. Cortana Digital Assistant

Fotokälla: Bild:

Nästa kommer från Microsoft, ett av de största teknikföretagen i världen. Det är ingen hemlighet att det i varje Windows 10 finns en digital personassistent som heter Cortana. Nu kan du också njuta av Cortanas funktioner på Android.

Ladda ner:Senaste versionen av Cortana

4. Robin - AI Voice Assistant

Fotokälla: Bild:

Även om det inte är särskilt känt är det bevisat att denna digitala personliga assistent har många funktioner. Du kan be olika typer av saker, till skämt som är redo att underhålla dig. Denna applikation i sig har granskats av många människor och har visat sig vara sofistikerad.

Ladda ner:Robin Senaste versionen

Magiskt inte ett program som kan få din Android-prat? Ändå prata inte med smartphones för mycket. Senare kommer du att tro att du är galen igen, hahaha. Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till BitCoin eller andra intressanta artiklar från Putra Andalas.

Banner: Skapare

VISA ARTIKLAR

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found