hur man enkelt gör stop motion-videor på Android!

Vill du veta hur man gör stop motion-videor på Android? Om du inte vet, var noga med stegen i den här artikeln!

Har du någonsin velat skapa stop motion-videor? Naturligtvis måste du ha haft en önskan att skapa stop motion video, oavsett om du ska överraska din älskare, fira din bästa väns födelsedag eller till och med ge en form överraskning till dina föräldrar. Är det rätt?

Sedan, vad behöver du göra stop motion video? De flesta av er kanske kan föreställa sig att ni klarar det stop motion video det behöver också en sofistikerad kamera videoredigerare kvalitet. Tyvärr kan det argumenteras. Du kan göra det från en smartphone du vet. Därför kommer den här artikeln att tillhandahålla ApkVenue hur man gör en stop motion-video på Android. Är du nyfiken?

  • Så här spelar du in slow motion-videor på Android-telefoner
  • 5 bästa smartphones för inspelning av slowmotion-videor
  • Titta på denna hemska blixtfilm i Slow-Motion-format

Hur man gör en Stop Motion-video på Android

Hur man gör stop motion video att använda en Android-smartphone är faktiskt enkelt, så länge du har det hög kreativ kraft i skapandet. Åh ja, om hur man gör stop motion video på Android i den här artikeln behöver du en app killar. Att använda det är enkelt verkligen, gränssnittet är enkelt, så du kan göra hur du skapar stop motion video på HP väl. Vad är applikationen?

Ladda ner Motion - Stop Motion Camera för att skapa vackra Stop Motion-videor

Ja, hur man gör stop motion video på Android är det enkelt, som nämnts tidigare. Men innan du försöker göra stop motion video med en Android-smartphone, skulle det vara trevligt om du har valt ett bra koncept. Så att vid tidpunkten för utförandet är allt klart. , följ stegen hur man gör stop motion video på mobiltelefonen försiktigt.

  • Först måste du självklart ladda ner Motion - Stop Motion Camera första ja. Du kan ladda ner den med länk under detta.
Appar Video och ljud Feras Alnatsheh LADDA NER
  • Efter att ha laddat ner Motion - Stop Motion Camera, hur man skapar stop motion video på Android är nästa att öppna applikationen. Första gången du använder den visas startsidan för Motion - Stop Motion Camera. I det övre högra hörnet finns en "+"som tjänar till att göra projekt ny. Efter att ha tryckt på den visas du igen alternativen, välj kameraikonen längst ned till höger för att börja skapa stop motion video med en Android-smartphone.
  • Hur man gör stop motion video på nästa mobiltelefon kommer applikationen att komma åt kameran och du kan göra den stop motion video på mode landskap. När inspelningen är klar, välj kryssrutan till höger.
  • Efter framgångsrikt skapat stop motion video på Android ser du resultatet som du skapade. Intressant kan du ta bort ramar som du tror misslyckades. Bortsett från det utgör de intressanta funktionerna i applikationen stop motion video att använda en annan Android-smartphone kan du lägga till ramigen genom att trycka på kameraikonen.
  • Sedan, funktionerna för hur man gör stop motion video på nästa mobiltelefon kan du justera hastigheten eller bildfrekvens i videon du skapade. Du kan ställa in den till 50 bilder per sekund. Välj sedan alternativet i det övre högra hörnet så är du klar. Wow, intressant eller hur?

Hur man gör stop motion video på Android vilket är väldigt enkelt, eller hur? Det finns fortfarande de som funderar på att göra stop motion video är det svårt? Duh, ge inte upp killar. Använd din kreativa kraft, ge den här videon till din pojkvän så att han fortfarande älskar dig, hehehe. Finns det ett sätt att göra stop motion video använda en annan cool Android-smartphone? Om det finns, dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found