De 5 bästa brandväggsprogrammen för att öka datasäkerheten

En brandvägg är ett mycket viktigt program vars uppgift det är att upprätthålla datasäkerhet. Många brandväggsprogram är utspridda på internet. Vilken är den mest pålitliga? Låt oss kolla in den här Jaka-recensionen!

Brandvägg är ett mycket viktigt program som har till uppgift att skydda din dator från externa attacker. Brandväggen kommer förhindra okänd åtkomst som vill komma åt din datorenhet, särskilt om den åtkomst hotar säkerheten för data på din dator.

Fram till nyligen fanns det så många brandväggsprogram som är utspridda på internet så att många av oss är förvirrade. Vilket brandväggsprogram ska vi använda och är verkligen effektivt för att skydda de datorenheter vi använder, både vad gäller funktioner och användning?

  • Snabbare datorprestanda med brandvägg
  • Detta är anledningen till att din Android måste använda FIREWALL
  • Hur man skyddar en Android-smartphone med en brandvägg

De 5 bästa brandväggsprogrammen för att öka datasäkerheten

Så, så att du inte blir förvirrad, den här gången kommer ApkVenue att diskutera ett nummer Rekommendationer för brandväggsapplikationer som du kan göra ett alternativ för att öka säkerheten för din datorenhet. Vad gör du? Kom och titta!

1. Comodo gratis brandvägg

Fotokälla: Foto: softonic.com

Comodo gratis brandvägg är en av favorit brandväggarna som används i stor utsträckning av användare runt om i världen. Särskilt de som verkligen förstår hur viktigt det är att upprätthålla datasäkerhet.

Comodo Free Firewall valdes för sin kapacitet skingrar ARP-attacker, vare sig det är en spoofing och förgiftning. Dessutom kommer denna Comodo-brandvägg att säkra alla former av anslutningar som du gör när du är online och övervaka anslutningarna som går utanför och gå in i din dator samt HIPS-systemet som skyddar viktiga data på din dator så att ändras inte av utländska program som klistras in i din dator.

2. ZoneAlarm fri brandvägg

Fotokälla: Foto: pcmag.com

ZoneAlarm gratis brandvägg är en av de berömda brandväggarna som ofta jämförs med Comodo Free Firewall. ZoneAlarm Free Firewall kan dölja din IP-adress i ordning undvik angriparna samtidigt som attacker i sin natur förhindras inkommande och utgående.

Dessutom har ZoneAlarm Free Firewall funktioner övervakning för att hålla ett öga på program med misstänkt beteende och vilja ge en varning när du öppnar en farlig webbplats och en varning när du vill ladda ner ett program som anses vara farligt. Tillsammans med funktioner säkerhetskopiering online, ZoneAlarm Free Firewall kan vara ett av dina huvudval.

3. Tinywall

Fotokälla: Foto: softwarecrew.com

Om du inte riktigt gillar ett stort brandväggsprogram eftersom det anses vara en börda för RAM kan du försöka Tinywall. Som namnet antyder, detta Tinywall ansökan bara 1 MB i storlek men erbjuder ett antal funktioner som är ganska bra.

Med utgångspunkt från funktionerna som låter dig styra vilka applikationer som kan använda ditt internetnätverk, vilket begränsar programåtkomst endast i LAN-nätverk naturligtvis stöder IPv6, inställningar Lösenord, hamn och svartlistad domän och naturligtvis aktivt blockera olika typer av trojaner och virus.

VISA ARTIKLAR

4. Anti-Netcut 3

Fotokälla: Foto: itnews4u.com

För de av er som ofta är anslutna till offentligt WiFi som WiFi Id-hörn eller på plats hot spot annat kan du dra nytta av Anti-Netcut 3 detta som en brandvägg för att skydda din datoranslutning.

Som vi vet är ett offentligt nätverk ett nätverk som är tillgänglig för många människor så det finns en möjlighet att det i det offentliga nätverket finns skadliga parter med dåliga avsikter gör ARP spoofing. Anti-Netcut 3 i sig kommer att se till att personen inte kommer att kunna göra ARP-falska eller klippa anslutningar eller manipulera din internetanslutning.

5. Peerblock

Fotokälla: Foto: wikipedia.org

Peerblock är en brandväggsprogram speciellt skapad för att skydda användare som ofta ansluter peer to peer som delning filer via Torrent. Denna Peerblock låter dig styra din dators kommunikation till andra datorer via internet, blockera på servrar och webbplatser som är kända för att vara farliga och skapa din egen lista över farliga webbplatser. På inställningar standardDu kan också använda denna Peerblock för blockera annonser och spionprogram.

Det var det 5 bästa brandväggsprogram för att öka datasäkerheten Vi. Välj vilken du tycker passar dina behov. Enligt Jakas personliga åsikt skulle det vara bättre om du väljer mer än en brandväggsapplikation för göra bättre kombinationer, till exempel att kombinera ZoneAlarm Free Firewall-funktionen och Netcut 3s anti-ARP-spoofing-funktion. Förhoppningsvis är detta användbart och lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found