Här är fyra kameraprogram som Gopro på din Android

Här är en lista över GoPro-kameraapplikationer, en kameraapplikation på smartphones som liknar GoPro och kan användas som ett alternativ. Nyfiken?

Det är du som pratar om actionfotografering naturligtvis är det svårt att få bort det Go Pro. Ja, det stämmer, den här kameraenheten är redan mycket bekant för att användas för extrema aktiviteter eller för att spela in videor i vatten på grund av dess utmärkta kvalitet och hållbarhet.

Att äga en GoPro-kamera är många fotografälskares dröm utomhus-. Men kära, budget ägda är ofta begränsat så att det bara är en dröm. Ge inte upp ännu. Eftersom det visar sig att det finns flera kameraapplikationer på Android-smartphones som liknar GoPro och kan användas som alternativ. Nyfiken? Här är en lista över GoPro Android-kameraapplikationer!

  • 5 hemligheter för att bli en pålitlig fotograf med en smartphone
  • Behöver du använda en smartphone med dubbla kameror? Detta är svaret!
  • Enkla sätt att lägga upp 360 graders foton på Facebook utan en speciell kamera

4 GoPro-kameraprogram på Android

1. Eye Fish Camera

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Lamousi ger ett alternativ för dig som vill ha en Android-kameraapplikation som liknar GoPro. Denna applikation tillåter redan användare att ta bilder som om de liknar vad fiskens öga ser med en vinkel på upp till 180 grader. Denna applikation har också flera filteralternativ som kan få foton att se roliga ut.

De av er som vill ha denna applikation är garanterat att inte ångra det eftersom det producerar högkvalitativa HD-foton för att fånga dina bästa ögonblick. Denna applikation, som kan användas för Android v4.0 och senare, kan vara ett billigt alternativ för de av er som vill ha en GoPro-kamera.

2. YI Action Camera Sports Camera

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Denna Android-kameraapplikation som GoPro kommer garanterat inte att besvikna sina användare eftersom den här enheten redan har tillräckligt med funktioner som gör att du kan uttrycka och fånga de bästa ögonblicken.

Tja, du kan också njuta av en mängd redigeringseffekter för bättre foton, allt från HDR-effekter, Half Planet, Tiny Planet, Spiral Galaxy och så vidare. Den här enheten stöder också manuell inställning för slutare / ISO / EV / wb vilket gör det enklare och enklare att använda i olika situationer.

Användarna kommer också att bli bortskämda med 18 videoinspelningsalternativ och 5 lägen för att ta bilder med de bästa effekterna efter deras individuella behov. Applikationsgränssnittet är ganska attraktivt och lätt att navigera, vilket ger mervärde som inte visas i vissa andra kameraprogram.

3. GoPro CamSuite

Fotokälla: Foto: gopro-camsuite.en.uptodown.com

För närvarande finns det en hel del val av kameraapplikationer som liknar GoPro Android som kan laddas ner gratis på Google Play Butik. En av dem som kan prövas är GoPro CamSuite. Inte bara har den funktioner för att ta bilder, men den här applikationen är också utrustad med funktioner för att ta sofistikerade videor.

VISA ARTIKLAR

4. FishEye Camera Live

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Den senaste GoPro-liknande kameraprogrammet på Android med resultat som en professionell fotograf är FishEye Camera Live. Du behöver inte spendera mycket kapital för att få häftiga foton, bara med hjälp av en kamera grej. Denna applikation presenterar funktioner som panorama så att möjligheten att ta ett objekt är ganska bred. Valet av linser i denna ansökan är indelat i tre, nämligen linser fisköga cirkel, lins för fiskögon, och den sista är konvex lins.

Så hur? Bevisat rätt? Att känna funktionerna hos en GoPro-kamera är inte omöjligt med hjälp av flera val av kameraprogram som liknar GoPro på Android som har beskrivits. Så, har du provat ett av alternativen? Ha en bra skapelse!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found