10 sexiga spel på Android som är förbjudna för minderåriga

Av de många häftiga Android-spelen idag finns det spel som är förbjudna att visas i Google Play Butik eftersom de anses vara för farliga för minderåriga!

Inte bara chattapplikationer eller sociala medier, på din Android-smartphone måste det också finnas spel. Saken är att spel på smartphones idag inte bara är roliga att bli av med tristess utan också kan underhålla med fantastisk grafik.

Av de många häftiga Android-spelen idag finns det spel som är förbjudna att visas i Google Play Butik eftersom de anses vara för farliga för minderåriga!

  • 15 bästa Android-spel för Google Cardboard VR
  • 8 Förbjudna Android-appar finns inte i Google Play Butik
  • Inte den djupa webben, här är de 10 mest fruktansvärda förbjudna platserna i världen!

Det förbjudna sexiga Android-spelet

Som du vet är Play Store öppen för alla Google-kontoägare. Så vad händer om minderåriga har tillgång till Play Store? Det kan vara farligt om de installerar följande förbjudna sexiga spel:

1. Sexig tjej kyssar

Från samma titel måste du veta att detta är ett spel för vuxna som helt klart är förbjudet för små barn. Spel Sexig tjej kyssar kräver att du lockar motsatt kön i det här spelet. Om du lyckas får du en kyss!

2. Sexig orm

Som det legendariska Snake-spelet på Nokia 3310-mobiltelefonen, spel Sexig orm kräver att du slukar all mat utan att krascha i hans egen kropp. Unikt, ju högre poäng i detta förbjudna sexiga spel, desto sexigare blir det bakgrund visad.

VISA ARTIKLAR

3. Sexiga brud studsande bröst

Um, spel Sexig brud studsande bröst detta kan vara lämpligt för dig som är akut singel. Eftersom det här spelet ger dig flexibiliteten att röra vid kroppsdelarna i karaktärerna i det här spelet.

Unikt, varje gång du rör på skärmen i en viss del kommer kroppen av denna spelkaraktär att röra sig. Att bara föreställa mig att det redan vet varför det här spelet är förbjudet för små barn?

4. Blow Kjol

Precis som Sexy Babe Bouncing Boobs tränar detta spel dig att göra ondska. Vilket i spelet Blow Kjol Du kan blåsa skärmen för att lyfta kjolen av en sexig tjejkaraktär i det här spelet. Tänk dig att vara okunnig, eller hur?

5. Sexigt kort (patiens)

För dig som gillar att spela kortspel måste du känna till Solitaire, eller hur? Till skillnad från patiens i gamla Windows, spel Sexigt kort är ett patiensspel som säljer sexiness, så det är inte säkert för minderåriga.

Inte en vanlig kortuppsättning, erbjuder Sex Card (Solitaire) ett spelkort med en sexig kvinnlig bildyta. Om du saknar tro kan det förvandlas till fantasimaterial!

VISA ARTIKLAR

6. Fap Ninja

Om dina yngre syskon letar efter ett Naruto Ninja-spel, låt honom inte gå vilse och ladda ner det Fap Ninja. Anledningen är att detta är ett förbjudet Android-sexigt spel eftersom det visar många bilder och simuleringar av vuxna scener i det.

7. Sexiga hitta skillnader

Nästa förbjudna spel för minderåriga är Sexiga hitta skillnader. I det här spelet måste du hitta de slående skillnaderna i varje steg. Unikt, varje steg i detta spel använder bakgrund sexig kvinna.

8. Casanova Hotel

Med den avslappnade genren har detta spel en spännande historia med en sensuell genre. Du måste slutföra utmaningar och minispel i Casanova Hotel för att behaga de vackra kvinnorna som ger utmaningar i det här spelet.

9. Attack på Moe

Istället för att förstöra en sexig tjej måste du faktiskt möta sexiga och söta fiender Attack på Moe. Hur man slår det är enkelt, du behöver bara trycka på skärmen för att attackera.

10. VGAR

Återigen är det här spelet speciellt tillverkat för att skämma bort vuxna singlar som vill uppleva att ha en pojkvän. Ja, VGAR låter dig ha en virtuell flickvän. Villkoret är att du måste spela det här spelet med hjälp av VR.

Som ett VR-spel är det här spelet förbjudet eftersom det är fullt av sexiga nyanser. I början kan du välja en sexig tjej att dejta och bjuda in i rummet. Därefter måste du prata med honom och skämma bort din virtuella flickvän.

Det är de tio förbjudna Android-spelen som minderåriga inte borde spela. Förutom att vara sexig är spelen ovan också förbjudna eftersom de är fulla av vuxna scener som inte är lämpliga för små barn att spela.

Några av de förbjudna spelen på Android finns i Google Play Butik, och andra har blockerats. Har du provat det, eller hur?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found