se filmen godzilla (2014) hela filmen

Vill du verkligen titta på Godzilla-filmen (2014) men förvirrad över var? Oroa dig inte, gäng. Kolla in följande ApkVenues artikel, ja!

Godzilla är en av de legendariska monsterfigurerna från Japan som är populära över hela världen. Godzilla uppträdde först i en japansk film på 1950-talet.

Eftersom detta monster är så legendariskt har Godzilla-filmen startats om flera gånger, vet du. Först 1998 och den andra 2014 igår.

Om du är ett fan av filmer med monster-tema måste du vara väldigt nyfiken på filmer Godzilla (2014), snälla du? Kolla in följande Jaka-artikel, gäng.

Se gratis film Godzilla (2014)

Ishiro Serizawa och Vivienne Graham är forskare som har besökt Filippinerna för att studera ett stort jordskred i ett gruvområde.

De hittade två stora kokonger och också skelettet av en jätte varelse.

Inte långt därefter inträffade samma jordbävning i Janjira-regionen, Japan. Jordbävningen orsakade jordskred i kärnkraftsområdet, så det måste isoleras.

15 år senare, Ford Brody redan gift och bor i San Francisco. Ford och hans familj bodde i jordskredet Janjira.

Ford återvände till USA, under tiden Joe Brody, hans far, kvar i Janjira för att övervaka kärnreaktorn där.

Joe tror att den stora jordbävningen för 15 år sedan inte är något naturligt. Han fortsätter att undersöka orsakerna och möjligheterna.

Joe gissade var rätt, gäng. Kokongen som hittades för 15 år sedan på Filippinerna visade sig vara kokonen av en farlig jättevarelse som kallades Muto.

Den hårda muto började hota människolivet på jorden. Människor kan inte slåss mot Muto ensam, men Serizawa tror det Godzilla kan slå Muto.

Godzilla Movie Fun Facts (2014)

Innan du tittar på filmen kan du vara intresserad av att veta några intressanta fakta från filmen Godzilla (2014). Här är några av dem.

  • Godzillas kropp är täckt av ärr precis som i den ursprungliga 1950-filmen Godzilla. Dess ursprungliga syfte var att visa sår och lidande hos befolkningen Hiroshima och Nagasaki på grund av atombomben.

  • Ljuddesigner Godzilla-filmen använder högtalare som är 12 meter höga och 8 meter breda för att göra Godzillas vrål mer realistisk och efterklang.

  • Godzilla var ursprungligen planerad att hittas frusen i isen i Sibirien, men det hände inte eftersom det var identiskt med scenen i filmen Man of Steel (2013).

  • Filmen Godzilla (2014) släpptes för att sammanfalla med 60-årsjubileet för den ursprungliga Godzilla-filmen.

Se gratis film Godzilla (2014)

InformationGodzilla
Recensioner (Antal granskare)6.4 (357,056)
Varaktighet2 timmar 3 minuter
GenreAction, Äventyr, Sci-Fi
Utgivningsdatum16 maj 2014
DirektörGareth Edwards
SpelareAaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston

Efter att ha sett trailern för Godzilla-filmen (2014), blev du intresserad av att se den här actionfilmen? I så fall klickar du bara på länken nedan, gäng.

>>> Se gratis film Godzilla (2014) <<<

Det var Jakas artikel om Godzilla-filmen som släpptes 2014. Vilka andra filmer vill du se, gäng?

Skriv ditt svar i kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found